Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[☆1.5.1☆] RioV [☆Official☆][☆Mody☆]

Drag™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 95
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Jeżeli paczka NieDziała , proszę skierować się do mnie. Posiadam "Inną" Paczkę ;)

1feo74.jpg

By Labqin[*]

Opublikowano

@Jeżeli paczka NieDziała , proszę skierować się do mnie. Posiadam "Inną" Paczkę ;)

Podeślesz na PW? :D

Graphic Amator | MPC User | Good Player

Opublikowano

@Na Serwerze proszę o to , abyście z wszelakimi pytaniami nie zawracali głowy DraGowi (HA) tylko pytali się mnie , gdyż mam dużą więdze na tle tych modyfikacji i serwera ;)

1feo74.jpg

By Labqin[*]

Opublikowano

Czy jest możliwość kupna cuboida?

- Ten tylko wart nazwy człowieka, który ma pewne przekonania i potrafi je bez względu na skutki wyznawać czynem. - Józef Pilsudski.

- Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska. - Józef Pilsudski.

Opublikowano

@Teesik

Vip , Svip i PVIPP będzie miał cuboidy ;) Jeżeli chodzi o gracza to Nie ma takiej możliwości :)

1feo74.jpg

By Labqin[*]

Opublikowano

Cuboid - to twój własny teren , na którym możesz niszczyć i budować , a zwykli gracze nie mogą tam nic robić :)

Cuboidy dla Poszczególnych rang:

Gracz- ----

Vip-10x10 cuboidu.

Svip-30x30 cuboidu.

PViP-50x50 cuboidu.

1feo74.jpg

By Labqin[*]

Opublikowano

Temat ucichł , Paczka nie działa , bo Drag dał złe mo'creatures ;_; tutaj macie normalne:

Brak skanu + zmień host.

1feo74.jpg

By Labqin[*]

Opublikowano

Serwer online ... Jak pobraliscie paczke wchodzicie w folder mods i wrzucacie tam mo creatures nic nie wypakowywujecie ani nic ..

x2n.png

Opublikowano

Już wszystko działa dobrze w pierwszym poście jest do starego mo'creatures bo na nowym nie można :)
Link:

Brak skanu + zmień host.

1feo74.jpg

By Labqin[*]

Opublikowano

28 osób w temacie 9 osób w minecraftcie , czy rly nie umiecie pobrać mo'creatures?

1feo74.jpg

By Labqin[*]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...