Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tasker

KlauS.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No nie możliwe..

Robie punkt do punktu i wyskakują takie błędy..

Spacje nawalam tak że słuchać na 2 osiedlu...

1380739777-U870849.png

1375732994-U592769.png1375735056-U683421.png1378238828-U336505.png

Opublikowano

dla autora tematu leci lajk za fajnego bota ;), a mam jeszcze dodatkowe pytanie ile dni będzie bot działał ? bo chciałbym się dowiedzieć ile mogę go używać, i jest jakiś procent szans że dostane za niego bana (wykryją go ?).

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

dla autora tematu leci lajk za fajnego bota ;), a mam jeszcze dodatkowe pytanie ile dni będzie bot działał ? bo chciałbym się dowiedzieć ile mogę go używać, i jest jakiś procent szans że dostane za niego bana (wykryją go ?).

Działa cały czas.

Są procenty, jeżeli ktoś zgłosi/GM zauważy. Wtedy jest szansa.

Dlatego ja proponuję co chwile zerkać na ekran monitora ;)

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Dziala mi all. Thx za znalezienie. Sam Jednak problemu latwiejszego w obsludze do expa na groszkach. Dziala na tej samej zasadzie. Co do programu nie mam zastrzerzen.Zachecam do kolejnego znojdowania programow/botow.

Opublikowano

Mi nie działa robie to co napisane ale po nagraniu i włączeniu wywala mi niebieski ekran i reset pomaga.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Mi nie działa robie to co napisane ale po nagraniu i włączeniu wywala mi niebieski ekran i reset pomaga.

To już błąd systemu, nie programu.

QtiV6xY.gif

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Polecam to! Przydaje się do zbiera tych różnych pierdół, jednak jest pewna rzecz która denerwuje bo po jakimś czasie tasker się zatrzymuje w sensie robi, robi(ma ustawione, że ma w kółko robić) a tu nagle stop i trzeba myszką poruszyć i wtedy dalej śmiga..

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...