Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vertuis2 [DedyK]

BombikS'

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 99
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

to sobie kur.... klienta pobierz albo nie graj na hackach:) mi dziala wszystko bardzo dobrze :)

kur mówiłem ze pobrałem już 2 razy clienta i nie gram na hackach jak to napisałeś co ma hack do tego ze nie widzę tego mistrza ? pomysł co piszesz

52324509.jpg
Opublikowano

kur mówiłem ze pobrałem już 2 razy clienta i nie gram na hackach jak to napisałeś co ma hack do tego ze nie widzę tego mistrza ? pomysł co piszesz

nie chce sie kłócić ale wczoraj pobrałem klienta i wszystko dziala :)

Ciekawie się zapowiada , ile osób online? :)

Okolo 100-300 osób

Opublikowano

Topic: Nie kopiuj prezentacji omg... Nikt Ci nie pozwolil prezentacja do kosza prawdopodobnie dzis pod wieczor/jutro pojawi sie oryginalna( Mozliwe, ze pozniej lecz ok do srody powinna byc )

Technik aka Quester Helper.

Opublikowano

@UP

Jakiego masz clienta?

Niestety zrobiłem i nie mogę się zalogować bo logo padło :)

Opublikowano

ze strony wczoraj pobrałem go 2 razy i nic

Hehehe, pisałem wczoraj GA, o tym, że mam pliki które odpowiadają za wygląd historyka i mistrza, alał to i napisał "mamy już bugfixa" ... Myśle ok. Wbiło 2-3 osb i napisało, że działa -,- ...

:D

Wrzucam wam już moje pliki, na których widze tego npc.

Opublikowano

omg na chacie jaki nie ogar ziomek siedzi nawet nic nie wie i nie wie co się dzieje :D

yyy to trzeba czekac az zmienia tego mistrza na zwyklego sure

Pytanko gdzie dropne orkowa maczuga i palec ?

Opublikowano

Ja pobrałem wczoraj klienta z multi i działało mi wszystko bez bugfixa. Wczoraj wrzuciłem bugfixa i też działa i wygląd normalnej sury jest nie rozumiem dlaczego innym nie działa.;D

Up@; http://xat.com/Veruis123

tobie działa a mi nie już all robiłem i go nie widzę nie wiem co jest z tym g..... mogli dodać sure i by było git

52324509.jpg
Opublikowano

omg na chacie jaki nie ogar ziomek siedzi nawet nic nie wie i nie wie co się dzieje :D

yyy to trzeba czekac az zmienia tego mistrza na zwyklego sure

Pytanko gdzie dropne orkowa maczuga i palec ?

Zastanów się, skoro tak krytykujesz administrację to Ci się nie powinien podobać serwer. Maczugi i palce z rzeźnika.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...