Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vertuis2 [DedyK]

BombikS'

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 99
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powiedzcie mi jak z ludźmi grającymi na serwerze ? :)

Serwer nie jest przepełniony , ani nie świeci pustkami ...

Ataki DDoS nadal trwają... Postanowili je przeczekać minimum do godz. 15...

Cierpliwości.

badmeetsevil.png

__________________________________________________________________________________

Opublikowano

Nie marudź, są mocne ataki DDoS na serwer, jeśli jesteś taki niecierpliwy to idź na swojego Crystala ;)

Dobrze sie czujesz ziomek?? pytam sie czy off a ty mi wyskakujesz z crystalem, jak nie masz nic madrego do powiedzenia to sie nie udzielaj

sygnatura.png

Opublikowano

Hmm i po co ten spam? Nie macie nic do napisania konkretnego to nie piszcie ^ ^ ludzie wchodzą żeby się czegoś dowiedzieć a zastaja SPAM... Ogarnijcie się i jeśli będzie miał ktoś coś godnego przeczytania to piszcie...

Pzdr.

Opublikowano

Przy rejestracji napisaliście "Z kad o nas wiesz" pisze się skąd. Poprawcie to aby wyglądało profesjonalniej xD

Jest to chwilowa strona zastępcza, mają potem zmienić hosting.

ile osob online ?

Jak już wspomniałem , serwer nie jest przepełniony, ani nie świeci pustkami .

Około 100-200 graczy online.

badmeetsevil.png

__________________________________________________________________________________

Opublikowano

Nie umiem pobrać tego Bugfixa.. jak zmienie nazwe do zapisania to pisze, że zła nazwa a jak normalnie to daje zapisz i nic, okienko do pobrania nadal otwarte i zero reakcji .. miał już ktoś tak? -.-

Opublikowano

Nie umiem pobrać tego Bugfixa.. jak zmienie nazwe do zapisania to pisze, że zła nazwa a jak normalnie to daje zapisz i nic, okienko do pobrania nadal otwarte i zero reakcji .. miał już ktoś tak? -.-

Wklej to do głównego folderu z grą, a nie do folderu "pack"

Opublikowano

Wklej to do głównego folderu z grą, a nie do folderu "pack"

tylko, że mi to się wgl nie chce pobrać? ^^

EDIT:

mógłby ktoś wstawić to na inny hosting :< ?

Opublikowano

mam taka prośbę możecie mi dać te pliki tego mistrza bo już pobrałem 2 razy clienta i chyba juz 3 razy te bugufixy itp i nadal go nie widzę

52324509.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...