Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pilna pomoc

mydło

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Otóż nie dawno sformatowałem komputer i jak zwykle w pierwszej kolejności po sterownikach instalwoałem wota(który pobrał mi mój kolega bo ja osobiście nie moge)o tu pojawia sie problem,w czasie gdy jest instalwoanie aktulizacji pojawia sie błąd krytyczny przy 30%.

CO zrobiłem ale i tak bez efektu:

reinstall 3razy

pobrałem drugi raz wota i nic

słyszałem ze wyczyscic wota z rejestru ale gdzie to jest i jak zrobic

CO JE GRANE ?

Opublikowano

To co kolega UP napisał powinno pomóc, ale jeżeli nie, to oznacza że to coś z strony pliczków ściąganych od twojego kolegi.

spróbuj sam ściągnąć gre, i zainstalować:

-Sterowniki do karty graficznej

-Sterowniki do płyty głównej

Jeżeli masz system Windows 7, to wszystkie stery ci się same wgrywają, lecz do karty graficznej zawsze ręcznie wgrywam, bo bywają problemy

Opublikowano

Sam nie sciagne bo by to trwało 7 dni,sterowniki do karty graficznej najnowsze są i mam windows 7

Kliknij przycisk Windows (flaga) + "R" wpisz %appdata% i powinno się otworzyć okno "Roaming" usuń z tamtąd folder Wargaming. Po odinstalowaniu usuń także folder z "Plików programów". Ściągnij CCleraner

i wyczyść rejestr.

Mam nadzieję, że pomogłem. :)

tylko najpierw odinstalowac i usunąc folder wargaming czy odwrotnie?

CO JE GRANE ?

Opublikowano

@up Najpierw odinstaluj. A co do karty graficznej to jaką masz? Jeżeli Nvidię to z WoT'em najlepiej współpracują te sterowniki z października 2010r.

Opublikowano

Folder winien nazywać się "Wargaming.net" w lokalizacji: "Użytkownik/AppData/Roaming". Jeżeli nie masz go widocznie sam się usuwa po deinstalacji. W sumie może to pomoże ale nie jestem pewien, choć nie zaszkodzi spróbować. A mianowicie zainstaluj WoT'a w innej lokalizacji (domyślnie się instaluje [przynajmniej u mnie] Komputer/Dysk lokalny (C:)/Games). Spróbuj albo na innej partycji, albo (tak jak ja) w "Pliki Programów (x86)/Wargaming.net. Mam nadzieję, że to zadziała, bo, ponieważ więcej pomysłów nie mam.

Opublikowano

hmmmm zrobiłem tak jak napisałeś,ale pokazuje sie nadal bład krytyczny błąd pobierania przez http.

Może mam zablokowane jakieś wysyłanie i nie chce dalej danych przesłac??

CO JE GRANE ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...