Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Niedziałający launcher

cheaters24

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z wotem. otóż zawsze grałem na pliku worldoftanks.exe nie włączałem launchera bo nie działał i nie był mi potrzebny...
do czasu poprzedniej aktualizacji i tej najnowszej jak uruchamiam tradycyjnie plikiem wot.exe to po logowaniu wyskakuje update client i przenosi do launchera który nie działa załączam sspost-719177-0-70698800-1366908010_thumb.jpg. wiem że pisano kiedyś o tym na wielu forach ale nie ma napisanego rozwiązania .jedyne jakie znalazłem to reinstal systemu a nie chce mi się go robić :( :(
Edit: ściągnięcie od nowa klienta nie działa :(
dałem jeszcze jeden ss(on przekierowywuje do launchera)post-719177-0-54879200-1366909101.jpg

wojownik024_gameplay.png

Opublikowano

Wciśnij na klawiaturze logo windows+r. Wpisz %appdata%, znajdź folder Wargaming i go usuń a następnie przeinstaluj wota.

76561198001815076.png
Opublikowano

obu metod próbowałem kiedyś i obie nie działają. jak komuś działa launcher niech prześle spis programów jakie ma .może nie mam jakiejś wtyczki?

wojownik024_gameplay.png

Opublikowano

Próbowałeś wejść przez Worldoftanks.exe w folderze WoTa?

Edit:sorry, nie doczytałem. Chyba czeka cię reinstall WoTa. A może masz jakieś mody? Zrób ich kopie i usuń je z folderu jeżeli masz.

Opublikowano

miałem mody ale je usunąłem bo też myślałem że to wadzi coś tam. i nie wiem co z tym radzić mam tak samo z world of warplanes też mi launcher nie działa: (

wojownik024_gameplay.png

Opublikowano

Usuń całkowicie grę z komputera, ściągnij i uruchom CCliner, zrestartuj komputer i na nowo wgraj gre.

Jeżeli nie pomoże to przeinstaluj cały system.

Opublikowano

Ściągnij ręcznie aktualizację http://worldoftanks.eu/pl/update i odpalaj jak wcześniej z exe.

właśnie tak pobrałem aktualizację i nie działa z exe bo wyskakuje update client (drugi ss w pierwszym poście)

Usuń całkowicie grę z komputera, ściągnij i uruchom CCliner, zrestartuj komputer i na nowo wgraj gre.

Jeżeli nie pomoże to przeinstaluj cały system.

usuwałem całkowicie grę usuwałem także z appdata wargaming.net ale ccleanerem oczyścić nie próbowałem co do reinstalacji systemu to nie mogę zrobić bo nie mam płytki z systemem i mam wiele plików których stracić nie chcę. spróbóje usunąć znowu i usunąć wargaming.net oraz oczyśćić. ale to też mnie ciekawi że taki sam mam problem z world of warplanes że mi launcher nie działa i nie chce pobrać gry :(

wojownik024_gameplay.png

Opublikowano

Hmmm. A zablokowałeś aplikacjom dostęp do internetu? Przy pierwszym uruchomieniu powinno Ci wyskoczyć okienko od zapory sieciowej. Do poprawnego działania powinno się zezwolić aplikacjom na łączenie z internetem. Nie powiem Ci jak to zrobić ponieważ sam nie wiem, jednak poszukaj w internecie jak się dodaje wyjątki do zapory sieciowej i dodaj (jako wyjątki) WoT i WoWp.

PS. Na 1 Ss'ie na górze jest napisane "World of Tanks Online-Offline" co może oznaczać, że właśnie nie pozwoliłeś launcherowi połączyć się z internetem.

Opublikowano

właśnie tak pobrałem aktualizację i nie działa z exe bo wyskakuje update client (drugi ss w pierwszym poście)

usuwałem całkowicie grę usuwałem także z appdata wargaming.net ale ccleanerem oczyścić nie próbowałem co do reinstalacji systemu to nie mogę zrobić bo nie mam płytki z systemem i mam wiele plików których stracić nie chcę. spróbóje usunąć znowu i usunąć wargaming.net oraz oczyśćić. ale to też mnie ciekawi że taki sam mam problem z world of warplanes że mi launcher nie działa i nie chce pobrać gry :(

2x błędy zrobiłeś.. po 1-sze skasuj WoT'a nawet z %appdata% + wyczyść komputer z syfu + rejestr. Zainstaluj WoT'a od nowa i przez lanchera + zaktualizuj biblioteke dxdiag, net.framework + stery od karty graficznej. Jeżeli Ci to nie pomoże to reinstalka systemu.

Sig.png

Opublikowano

F5-niedziała TowarzyszWiktor :( ściągam od nowa wota i spróbóje znów zainstalować :(

hmm dziwne...

Podaj swój config w szczególności CPU (Procesor) + GPU (Karta Graficzna). Zaktualizuj swoje stery od GPU to powinno pomóc + wywal tą starą wersje bo wygląda na uszkodzoną.

Sig.png

Opublikowano

Acer Aspire V3-57

• matryca: 15,6″ HD (błyszcząca, 1366 x 768, LED);
  • procesor: Intel Core i3-2350M (2,30 GHz);
  • pamięć RAM: 4 GB DDR3 (1333 MHz);
  • dysk: HDD Seagate Momentus 5400.6 500 GB (5400 RPM);
  • grafika: Intel HD Graphics 3000;
  • złącza: 1 x USB 3.0, 2 x USB 2.0, 1 x LAN, 1 x HDMI, 1 x VGA, 1 x wyjście audio, 1 x wejście audio, 1 x Kensington Lock;
  • łączność: 1 Gbit LAN, WLAN 802.11b/g/n, Bluetooth 4.0+HS;
  • inne: kamerka o rozdzielczości 1,3-megapiksela, nagrywarka DVD, uniwersalny czytnik kart pamięci;
  • akumulator: 48 Wh (4400 mAh), 6-komorowy, litowo-jonowy;
  • wymiary: 382 x 253 x 25-33 mm;
  • waga (rzeczywista): 2503 g.
  • zasilacz: 65 W.

wojownik024_gameplay.png

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...