Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jaki typ?

Xatraz

Jaki typ??  

20 użytkowników zagłosowało

1. 1. jaki typ

• skyblock
      2
    • PvP
      7
    • Hardcore
      5
    • survival/4fun
      3
    • Counter Strike.
      3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

PvP :)

''Kiedyś chciałem być numerem jeden. Już nie chce teraz, od jedynki jest zbyt blisko do zera''

Opublikowano

Ja tam lubię freebuild + surv, ale musi być naprawdę dobrze zrobiony :) I oczywiście z dużą ilością atrakcji :)

Opublikowano

Dlatego powinno być banowanie na ip /ban-ip aip nie zmienią musieliby mieć 1000 komputerów

ja mam tylko zmieniane przez reset liveboxa :D to nie liczy się ip kompa tylko neta

936131400425106482086.png
Opublikowano

Ja tam wolę prosty, fajny survival, jeszcze jakby na serwerze było dxielenie na drużyny które przeciwko sobie walczą co tydzień :D

I miasta

- i5 4460 4x3,4Ghz - 2x4GB DDR3 HyperX FURY - MSI H97 PC Mate - MSI Gaming R9 380 4GB - Corsair VS 550W - Zalman R1 White - WD Green 500GB -

- Steelseries QcK - Ozone Argon Ocelote World - Ozone Battle Strike MX - LG 29" 21:9 - Lenovo Gaming Y Headset 7.1 -

Opublikowano

HARDCORE Wszędzie pisze hardcore bo nie ma żadnego porządnego serwera hardcore nonpremium

1355923763u786880kopia.png

-===== Jezeli ci pomoglem daj Like to mnie motywuje do dalszej pracy! =====-

----==Szukasz Pomocy Technika Serwerowego? Pisz! ==----

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...