Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jaki typ?

Xatraz

Jaki typ??  

20 użytkowników zagłosowało

1. 1. jaki typ

• skyblock
      2
    • PvP
      7
    • Hardcore
      5
    • survival/4fun
      3
    • Counter Strike.
      3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kurde ... zoabtrz mój post bo już mi się nie chce mówić powiem w skrócie zrób coś pomysłowego, twojego a nie HardCore FB Surv ... tego jest za dużo !!!!!

936131400425106482086.png
Opublikowano

Zobacz na mój typ serwera jest Survival + Frakcje Premium niestety nie mam graczy :( ip : jakby co ;) 213.161.96.14:25585

Mogę pomóc przy serwerze znam się na pluginach piszcie do mnie na pw lub skype a pomogę!!!

Opublikowano

Zobacz na mój typ serwera jest Survival + Frakcje Premium niestety nie mam graczy :( ip : jakby co ;) 213.161.96.14:25585

Widzisz mówiłem takie serwery się NUDZĄ szybko nawet jak jest dobra reklama :( a ja chcę temu zapobiec :D

Opublikowano

Ja nie reklamuje tylko chcę pokazać człowiekowi jakie to są różne typy serwerów a co do Survival+Frakcje,Free-Build dobra tu przyznam nudzi się.

Serwer prision (sheo) też się nudzi bo kopiesz zarabiasz przechodzisz dalej...

Jak i SG też się nudzi bo grasz i itemów nie zdobywasz na stałe...

hmm...

RPG to może wypalić...

Np:

"Podczas walki zaatakował cię nieumarły zrobił ci "plecy". Zemdlałeś. Gdy budzisz się czujesz jak głowa odmawia posłuszeństwa. Masz zdłości. Rozglądając się po okolicy spotkałeś mieszkańców wioski. Dowiedziałeś się że to Gertruda cię przyjeła idź się jej odźwdzięcz..." i tak dalej (podoba się ? :P )

Mogę pomóc przy serwerze znam się na pluginach piszcie do mnie na pw lub skype a pomogę!!!

Opublikowano

Ja nie reklamuje tylko chcę pokazać człowiekowi jakie to są różne typy serwerów a co do Survival+Frakcje,Free-Build dobra tu przyznam nudzi się.

Serwer prision (sheo) też się nudzi bo kopiesz zarabiasz przechodzisz dalej...

Jak i SG też się nudzi bo grasz i itemów nie zdobywasz na stałe...

hmm...

RPG to może wypalić...

Np:

"Podczas walki zaatakował cię nieumarły zrobił ci "plecy". Zemdlałeś. Gdy budzisz się czujesz jak głowa odmawia posłuszeństwa. Masz zdłości. Rozglądając się po okolicy spotkałeś mieszkańców wioski. Dowiedziałeś się że to Gertruda cię przyjeła idź się jej odźwdzięcz..." i tak dalej (podoba się ? :P )

żeby taki serwer się nie znudził musicie robić updaty serwerów np co 3 tygodnie dodawać coś innego itp itd

Opublikowano

To ty coś wymyśl

Opublikowano

To ty coś wymyśl

Jak na twój serwer 50 slotów zrobił bym tam przerobioną mapę plmichuspl ma on dobre mapki od niego radzę czerpać wszystkie pomysły ale o więcej pisz pw

Opublikowano

Jak na twój serwer 50 slotów zrobił bym tam przerobioną mapę plmichuspl ma on dobre mapki od niego radzę czerpać wszystkie pomysły ale o więcej pisz pw

no spoko

Opublikowano

Jestem za hardcore, na takich serverach gra bardzo dużo osób, ponieważ non-premium chcę zobaczyć jak to jest u skkf'a w innym wydaniu :). Więc polecam Hardcore'a ;)

647041416238306889721.png

Opublikowano

Jestem za hardcore, na takich serverach gra bardzo dużo osób, ponieważ non-premium chcę zobaczyć jak to jest u skkf'a w innym wydaniu :). Więc polecam Hardcore'a ;)

HardCore nonpremium to odrazu zrobię sobie 1000 multikont ( zmienne ip )

Opublikowano

HardCore nonpremium to odrazu zrobię sobie 1000 multikont ( zmienne ip )

Dlatego powinno być banowanie na ip /ban-ip aip nie zmienią musieliby mieć 1000 komputerów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...