Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Widziałeś coś dziwnego ? Napisz o tym tutaj !

szelkoffy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wersja MC: Beta 1.7.3

Świat (Płaski/Hardcore/Survival): survival

Ewentualne mody: Serwer bukkit

Załączniki (SS/Filmiki): brak

Widzę to pierwszy raz?: Tak i nie jestem w stanie tego wyjaśnić...

Gram z kolegą na serwie ok. 2 lata temu, zbudowałem dom nad wodą z desek kolega siedzial w kopalni, poszedłem po kanapkę minecrat włączony (jem) i nagle pojawia się z nikąd przedameną tabliczka z której unosił się dym jak z pochodni, przeraziłem się nie wiedziałem co to jest postanowiłem ją znoszczyć i wypadła zwykła tabliczka. Animacja jej pojawiania się była podobna do rozprężania się dymu coś w tym stylu i pojawia się tabliczka z nad której unosi się dym jak z pochodni. Ja tego bukkita stawialem był czysty w 100% ja miałem op nikt więcej.To coś co opisałem to nie jest wymysł bo poco miał bym to wymyślać ??? SS nie mam bo byłem taki przestraszony że, zapomniałem zrobić ;P.

Opublikowano

Wersja MC: Beta 1.7.3

Świat (Płaski/Hardcore/Survival): survival

Ewentualne mody: Serwer bukkit

Załączniki (SS/Filmiki): brak

Widzę to pierwszy raz?: Tak i nie jestem w stanie tego wyjaśnić...

Gram z kolegą na serwie ok. 2 lata temu, zbudowałem dom nad wodą z desek kolega siedzial w kopalni, poszedłem po kanapkę minecrat włączony (jem) i nagle pojawia się z nikąd przedameną tabliczka z której unosił się dym jak z pochodni, przeraziłem się nie wiedziałem co to jest postanowiłem ją znoszczyć i wypadła zwykła tabliczka. Animacja jej pojawiania się była podobna do rozprężania się dymu coś w tym stylu i pojawia się tabliczka z nad której unosi się dym jak z pochodni. Ja tego bukkita stawialem był czysty w 100% ja miałem op nikt więcej.To coś co opisałem to nie jest wymysł bo poco miał bym to wymyślać ??? SS nie mam bo byłem taki przestraszony że, zapomniałem zrobić ;P.

Takiego czegoś jeszcze nie widziałem, nie jestem w stanie Ci odpowiedzieć, może coś poczytam/oglądnę i się o tym dowiem, najwyżej edit ;)

647041416238306889721.png

Gość michal12386
Opublikowano

Chris4132, dnia 17 Maj 2013 - 23:31, napisał: snapback.png

Wychodzę rano się odlać, a tu mnie ufo podgląda. Oto screen:

http://imageshack.us/photo/my-images/35/20120817113936.png/

Umiesz ładnie budować, czy to jest takie dziwne? ._.

to jest ładnie ?? żal to jest teskie se

Opublikowano

Kiedys szukalem biomu grzybowego ( mushroom) , wpisalem jakis seed, przelecialem troche i .... było takie coś: Normalne tereny -> Sciana niczym z worldeditu na 40-50 kratek w gore, ( tereny normalne -> Sciana w gore

ach_96055.png

"Gram w LoLa bo nie działa mi DotA 2" - Mrostry0407

Opublikowano

ja gram na serwerze multiplayer. Pewnego dnia idę sobie,a tu fioletowy creeper,myślę:rozwalę łukiem,a on nie ginie po 18 celnej strzale,myślę,wysadzę,on 1 koło mnie i nie wybucha,o co chodzi?widzę 1 raz

Opublikowano

Kiedys szukalem biomu grzybowego ( mushroom) , wpisalem jakis seed, przelecialem troche i .... było takie coś: Normalne tereny -> Sciana niczym z worldeditu na 40-50 kratek w gore, ( tereny normalne -> Sciana w gore
Może specyficzny seed, lub bład w generowaniu mapy.

Opublikowano

@UP

Nie zero modów.

Sorki, źle to napisałem, może podaj seed. Mody były do kolegi wyżej.

ja gram na serwerze multiplayer. Pewnego dnia idę sobie,a tu fioletowy creeper,myślę:rozwalę łukiem,a on nie ginie po 18 celnej strzale,myślę,wysadzę,on 1 koło mnie i nie wybucha,o co chodzi?widzę 1 raz

Jakieś mody ?

Sorki za dbl, ale nie moge edytować tak, aby zacytować paziego ;x

Opublikowano

Tworzę nowy świat a tu co? Jestem w wiosce w środku studni.

vip.png

Maksymalnie maksymalny, LewyReus.

Opublikowano

Tworzę nowy świat a tu co? Jestem w wiosce w środku studni.

Tak, studnie się generują się na świecie i mogłeś się w nich zrespić :)

@up nie bylo modow

Fioletowy creeper ? To nie możliwe, a, że za 18 strzałą, także. Creeper umiera zazwyczaj po 3/4. ;)

Opublikowano

Usunąłeś wszystko, więc bedrock też, a więc pasek spadł :)

Hmm, wyspa lodowa, interesujące ale nie jestem w stanie odpowiedź na to pytanie, ponieważ nie ma ssów ;x

Hmm, góry ? Takie to dziwne ^^

ale ta góra była dziwna bo pod spodem chyba był kamień a na nim piasek i tam kaktusy te drzewka uschnięte ale najdziwniejsze było to że obok super płaski i obok normalne czyli drzewka wersja to była 1.3 chyba

Opublikowano

ale ta góra była dziwna bo pod spodem chyba był kamień a na nim piasek i tam kaktusy te drzewka uschnięte ale najdziwniejsze było to że obok super płaski i obok normalne czyli drzewka wersja to była 1.3 chyba

Jakiś seed może specyficzny, lub błąd w generowaniu mapy.

Opublikowano

Jakiś seed może specyficzny, lub błąd w generowaniu mapy.

no może, a kolega miał tak że miał trochę terenu płaskiego a obok góra taka płaska chyba jakoś tak mówił

Opublikowano

@up Pewnie nodus :D huehue

Ja raz na seedzie "seed" znalazłem 4 wioski nie daleko siebie :P Nie wiem czemu ale na tym seedzie jest ich pełno :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...