Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Widziałeś coś dziwnego ? Napisz o tym tutaj !

szelkoffy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolega na mapce miał dziwny domek ;) z cobla sie wyrenderował

P.S. 20konrad573 to już chyba twoje 5 konto które widzę z podobnym nickiem tylko pierwwsza liczba się różni

konta widziałem takie jak

9konrad573

4konrad573

2konrad573

reszty nie pamiętam

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kolega na mapce miał dziwny domek ;) z cobla sie wyrenderował

P.S. 20konrad573 to już chyba twoje 5 konto które widzę z podobnym nickiem tylko pierwwsza liczba się różni

konta widziałem takie jak

9konrad573

4konrad573

2konrad573

reszty nie pamiętam

A skąd mieliście mapę? Może jakaś z neta ;p

647041416238306889721.png

Gość michal12386
Opublikowano

Wersja MC: 1.51

Świat (Płaski/Hardcore/Survival): płaski

Ewentualne mody: generowanie świata ;P

Załączniki (SS/Filmiki): brak

Widzę to pierwszy raz?: nie xD

a wiec wygenerowałem sobie świat płaski wybrałem szablon i pousuwałem warstwy i zostawiłem warstwę piasku ale były lagi jak cała mapa zaczęła spadać xD to się minecraft zawiesił

Opublikowano

a wiec wygenerowałem sobie świat płaski wybrałem szablon i pousuwałem warstwy i zostawiłem warstwę piasku ale były lagi jak cała mapa zaczęła spadać xD to się minecraft zawiesił

Nic dziwnego to piasek :D a on ma grawitację. :D więc to oczywiste ;)

Opublikowano

Wersja MC: 1.1

Świat (Płaski/Hardcore/Survival): survival

Ewentualne mody: Xray,rei minimap

Widzę to pierwszy raz?: Taaa.

No więc grałem na serwerze survival + frakcje.Tam wiecie taka gotowa paczka pluginów nic nie zwykłego.Postanowiłem z kolegami że zamieszkami daleko od spawna.No to płynę 20k kratek na godzinę i na kordach 20 000 na 30 000 wygenerowałem KONTYNENT LODOWY.Miał on wielkość normalnego kontynentu.O golnie wszystko miał.Admin sam przyznał że nie ma żadnych pluginow na to.Dowody może i mam,ale co zmienią SS wielkiego Helmowego Jaru na tej wyspie:)Taki se zbudowaliśmy bo i tak by nas nie znaleźli 50k kratek od spawna.

mca.png
Opublikowano

Wersja MC: 1.3 l chyba

Świat (Płaski/Hardcore/Survival):jakby survival-płaski

Ewentualne mody:brak

Załączniki (SS/Filmiki):nie mam

Widzę to pierwszy raz?: tak

Biorę świat nowy i biorę tryb creative a tam lecę a tam po środku góra i po lewo chyba był płaski teren a po prawo normalny teren lasy dołki itp i to było dziwne a chyba nie brałem wielkich biomów i się zdziwiłem.

Opublikowano

Usunąłeś wszystko, więc bedrock też, a więc pasek spadł :)

Wersja MC: 1.1

Świat (Płaski/Hardcore/Survival): survival

Ewentualne mody: Xray,rei minimap

Widzę to pierwszy raz?: Taaa.

No więc grałem na serwerze survival + frakcje.Tam wiecie taka gotowa paczka pluginów nic nie zwykłego.Postanowiłem z kolegami że zamieszkami daleko od spawna.No to płynę 20k kratek na godzinę i na kordach 20 000 na 30 000 wygenerowałem KONTYNENT LODOWY.Miał on wielkość normalnego kontynentu.O golnie wszystko miał.Admin sam przyznał że nie ma żadnych pluginow na to.Dowody może i mam,ale co zmienią SS wielkiego Helmowego Jaru na tej wyspie:)Taki se zbudowaliśmy bo i tak by nas nie znaleźli 50k kratek od spawna.

Hmm, wyspa lodowa, interesujące ale nie jestem w stanie odpowiedź na to pytanie, ponieważ nie ma ssów ;x

Wersja MC: 1.3 l chyba

Świat (Płaski/Hardcore/Survival):jakby survival-płaski

Ewentualne mody:brak

Załączniki (SS/Filmiki):nie mam

Widzę to pierwszy raz?: tak

Biorę świat nowy i biorę tryb creative a tam lecę a tam po środku góra i po lewo chyba był płaski teren a po prawo normalny teren lasy dołki itp i to było dziwne a chyba nie brałem wielkich biomów i się zdziwiłem.

Hmm, góry ? Takie to dziwne ^^

Opublikowano

Wersja Mc: 1.666

Tryb gry: Sejm

Zdjecia: Niestety Andrzej nie chcial aby ktokolwiek go widzial wiec kazal mi usunac nasze zdjecia...

Dobra, sluchajcie! Wchodze na server, gram gram nagle cos obok mnie wybucha. Ide w miejsce wybuchu... A TAM METEORYT! Zniszczylem meteoryt a tam znajdowal sie... OBCY! I tak zaczela sie nasza przyjazn... Niestety po pewnym czasie wrocil tam skad przybyl, kiedy mnie opuszczal blagalem go zeby mnie nie opuszczal, lecz musial to zrobic. Tak apropo kosmita nazywal sie Andrzej. Na pozegnanie dal mi silnie napromieniowany diament przez ktorego mi wlosy wypadly. To byly wspaniale chwile...

1378238828-U336505.png
Opublikowano

Wersja Mc: 1.666

Tryb gry: Sejm

Zdjecia: Niestety Andrzej nie chcial aby ktokolwiek go widzial wiec kazal mi usunac nasze zdjecia...

Dobra, sluchajcie! Wchodze na server, gram gram nagle cos obok mnie wybucha. Ide w miejsce wybuchu... A TAM METEORYT! Zniszczylem meteoryt a tam znajdowal sie... OBCY! I tak zaczela sie nasza przyjazn... Niestety po pewnym czasie wrocil tam skad przybyl, kiedy mnie opuszczal blagalem go zeby mnie nie opuszczal, lecz musial to zrobic. Tak apropo kosmita nazywal sie Andrzej. Na pozegnanie dal mi silnie napromieniowany diament przez ktorego mi wlosy wypadly. To byly wspaniale chwile...

Może w zamian opuszczenia przez Andrzeja dostaniesz warna ? :D

Rejport ._.

Opublikowano

Up. To twoje "siusiu" je przywołał z marsa xD Oraz intensywny zapach :D

A tak serio :

To ty je zbudowałeś ^^ Ale fajneee :D Masz lajka :)

Wypierdalaj modku z tym ostrzeżeniem napisałęm prawdę -.-.

image.png

Opublikowano

Wersja MC: 1.5.2
Świat (Płaski/Hardcore/Survival): SMP (Survival MultiPlayer)
Ewentualne mody: Nope.
Załączniki (SS/Filmiki): Nie mam :P
Widzę to pierwszy raz?: Nie.

Powiem krótko. Kolega był w blokach i mógł między nimi się poruszać.

1398347001-U399156.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...