Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ZAPOWIEDŹ] MorzathEu [1.5.1] - Własny klient, mody, ts3

humek24

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja z chęcią, ale dziś już raczej nie wbiję

Ja pod nickiem SzalonyHollow, i jeszcze kumpel chciał się zgłosić. ale ma problemy (ma ten temat zamknięty) nick Deswardes też raczej od jutra, albo po prostu później

To napiszcie do mnie jutro na PW podam wam mojego skajpa
Opublikowano

w sumie, napisałem co miałem i mogę budować już. Des też ma trochę czasu wiec też raczej wbiję

Jam jest Inkwizytor SzalonyHollow na stos rzucony przez Boga, przez ludzkość Śmiercią nazwany Eonem będący!
Kogo dziś palimy?

Opublikowano

a kaj są moje ss skili???

Jam jest Inkwizytor SzalonyHollow na stos rzucony przez Boga, przez ludzkość Śmiercią nazwany Eonem będący!
Kogo dziś palimy?

Opublikowano

czy dane królestwa będą mieć odpowiednie bonusy, i czy jakoś robicie podział klas??

Kogo dziś palimy?

Opublikowano

Czy będą mody typu Optifine , Rei minimap ? ^.^ i czy ewentualnie będzie można dorzucić parę swoich modów (rei minimapkę) ;D

Co do modów, które będą w kliencie jeszcze nie do końca ustalono.

czy dane królestwa będą mieć odpowiednie bonusy, i czy jakoś robicie podział klas??

Prawdopodobnie podzielimy klasy na królestwa, każde z nich będą miały podobne lecz inne, oprócz tego będą klasy elitarne dostępne tylko i wyłącznie dla graczy z kontem premium.

Zauważyłem, że w tej zapowiedzi nie było jeszcze screena naszego launchera, który będzie aktualizował bez potrzeby bawienia się w plikach.

axaNKCG.png

Oczywiście, w wersji finalnej wszystko może wyglądać lekko inaczej,

Opublikowano

zgodzę się z up, i czy myśleliście o pluginie mchero ?

Kogo dziś palimy?

Opublikowano

Start będzie- jak zbudujemy obydwa spawny. Sorry, że to tak długo trwa. Ale chwilowo cierpimy na majówkowy Drunk :)

Opublikowano

ilu ramowy będzie serw?

Kogo dziś palimy?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ale tu cicho p; może jakieś ss?

Kogo dziś palimy?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...