Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ZAPOWIEDŹ] MorzathEu [1.5.1] - Własny klient, mody, ts3

humek24

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

logo.png

Witajcie

Chcę przedstawić wam-Czyli osobom,które czytają ten wątek. Nasz serwer
Jest to serwer Survival/Wojna Krajów/modyfikacje
Pragnę wytłumaczyć wam-dlaczego akurat tak.

Moze najpierw zaczne od Wojny Krajów:

Wojna Krajów będzie polegać na wojnie 2 królestw między sobą-Jedno królestwo będzie miało około 6x6 Tysięcy kratek.. Oczywiście
Jak będzie brakowało to zwiększymy.

W królestwie tym będą pośrednie że nazwę to tak "Frakcje" Czyli np Oddziały-Forty-Rozumiecie
o co chodzi.. Oczywiście te frakcje będą miały możliwość walki między sobą o dominacje..
Raz na miesiąc będzie ogłaszany tak zwana Wielka wojna..

Na początku będzie możliwość wyboru królestwa.

Modyfikacje:

Moge jedynie dać wam imformacje o tym, że podstawowe modyfikacje będą Czyli takie jak Mo' Creatures czy Balconary
Mod Weapons.. Reszta niech zostanie jako taki "Smaczek" Dla osób, które są tym zainteresowane..
Oczywiście, jeżeli będziecie mieli jakiegoś ciekawego moda nie typu railcraft etc..
Potrzebujemy modyfikacji, które mógłby zrobić nasz serwer Wyjątkowy..

Oczywiście jak to każdy serwer to i ten musi się z czegoś utrzymywać więc będzie możliwość kupna VIP..

Pluginy

Jednym z najważniejszych pluginów jest RPG-Items, Który w połączeniu z Balconary Mod Weapons daje nieco większe
Pole do popisu. Jeśli chodzi o jakieś większe informacje co do pluginów nie ma sensu ich wypisywać, ponieważ na każdym serwerze
są te same.

Dlaczego akurat ten serwer?

Nasz serwer posiada osobnego clienta do gry- To oznacza, że nie korzystamy z waszych
minecraftów premium a client sciąga nam "Nie orginalnego, ale orginalnego minecrafta z odrazu zainstalowanymi modami na serwer"
Jeżeli macie pytania dotyczące serwera Proszę pisać w komentarzach-Napewno odpisze.

Powielam ten temat z powodu takiego,że jakiś moderator

zablokował mój temat z powodu

"Linków w opisie serwera"

Opublikowano

Wrzucam screena z włączonym minecraftem na naszych modach- PS-Niby jest 78 modów ale jest 11 Więc posiadacze słabszych komputerów nie poddawajcie się :)

72171741583654710707.jpg

Opublikowano

W jak ogarniemy wszystko w 80-90 % i zbierzemy się na serwer więc tak myślę żę w wtorek wyślemy przelew jak dojdzie w wtorek to ładujemy wszystkie pliki na serwer ogarniamy mape

i odpalamy;)

Opublikowano

Dodajcie właśnie koniecznie ThaumCraft i Metalurgy i EnchantingPlus oraz FloatingRuins, Mo' Zombie, Uselfood, Treecapitor, More Health Forge, Better Furnace, BattleTowers, DivineRPG, DungeonMobs, ExtraBiomesXL, LegendaryBeasts, Primitive Mobs, Ruins Spawning System dodajcie te wszystkie mody i będzie cud, miód i gitara :D

Opublikowano

dodajcie:

-simple ores (nowe rudy)

-jakiś mod na dungeony

-optifine

-reins minimap

nie dodawajcie:

-thaumcraft

-smartmoving

Dodajemy Thaumcraft jest w Fazie testów nie martw się- Ciężko go jest zdobyć

Dodajcie właśnie koniecznie ThaumCraft i Metalurgy i EnchantingPlus oraz FloatingRuins, Mo' Zombie, Uselfood, Treecapitor, More Health Forge, Better Furnace, BattleTowers, DivineRPG, DungeonMobs, ExtraBiomesXL, LegendaryBeasts, Primitive Mobs, Ruins Spawning System dodajcie te wszystkie mody i będzie cud, miód i gitara :D

Weź pod uwagę to,że maja zamiar grać tutaj osoby o "Słabszym sprzęcie" Więc nie za dużo..

Opublikowano

Słuchaj. Ja mam naprawdę słaby sprzęt i mi te wszystkie mody działają na 50fpsach :) A mam Pentium 4 i 1GB Ram DDR2, więc naprawdę te mody nie zmienią jakości gry. :)

Opublikowano

popierałbym dodanie divinerpg, ale Up ma rację (może zróbcie testy jak chodzi?) będą mody na inne światy? wyczailiście jakiegoś fajnego moda na skille/magie poza thaumcraftem??

BTW w zasadach (chyba) nie ma nic o linkach w podpisach :)

BTW 2 jakie postacie lola najbardziej ogarniasz i który lvl? xD

BTW 3 może czasem zagrasz? xD w miarę ogarniam trynde, uczę się Branda i coś tam umiem Kassadinem

Jam jest Inkwizytor SzalonyHollow na stos rzucony przez Boga, przez ludzkość Śmiercią nazwany Eonem będący!
Kogo dziś palimy?

Opublikowano

80459773540186209773.png

97630092470882906713.png

Pare Smaczków Może zgadniecie jaki to mod

@up Lubie grać na toplane mam 1074 winy więc troche mam już w tą gre odbębnione

Co do testowanych modów TO nie chce podawać dużo informacji.. Bo zniszczy to "Smaczek" Z odkrywaniem modów- Przed ściągnięciem clienta

Wmiare czasu będziemy pokazywać ciekawe rzeczy z serwera

Opublikowano

nie wiem z czego ghast, ale widzę BW, T3, TF (piszę skrótami, by nie psuć zabawy tym co nie znają)

# top zawszę najlepszy :) w porównaniu do cb ja laik jeszczę. Może coś o postaciach jakimi grasz? i oczywiście o dewizji

Jam jest Inkwizytor SzalonyHollow na stos rzucony przez Boga, przez ludzkość Śmiercią nazwany Eonem będący!
Kogo dziś palimy?

Opublikowano

26528032561912594333.png

Jak ludzie wykażą więcej inicjatywy to dorzuce więcej screenow

Moją ulubioną postacią jest Pantheon

dewizja II Srebro

Opublikowano

Pragnę dopisać coś takiego że z tego powodu, że to no-premium będzie możliwość wybrania skinów z "wybieralki"

będzie około 10 skinów dla osób bez VIP a Osoby z Vip będą mogli wybrać "Swoje Skiny"

Nie będzie to serwer Pay2Win, Ale z przykrością to mówie nie opłacimy serwera za wodę.. Musimy się z czegoś utrzymywać

Opublikowano

to zrozumiałe :) co rozumiesz przez "większą inicjatywę"? noi wrócę do pytania, znaleźliście jakieś mody na skille/magie poza thaumcraftem? (oczywiście, o nazwę się nie dopytuję)

# Mam nadzieję że po starcie serwa ewentualnie zdradzisz :) bo poza thaumcraftem znam dwa mody (z czego jeden epicki dawno temu zdechł, bodajże 1.8)

Kogo dziś palimy?

Opublikowano

coś masz pecha do modów p; będą dziś ss?

Kogo dziś palimy?

Opublikowano

Szukamy budowniczych na serwer..Którzy będą chętni zbudować Stolice 2 państw... Za zbudowanie lub pomoc w budowaniu stolicy dostaniecie 1 tyg konto premium za darmo.. Oczywiście proszę pisać w tym temacie..

Mamy 10 slotowy serwer.

Opublikowano

ja z chęcią, ale dziś już raczej nie wbiję

Ja pod nickiem SzalonyHollow, i jeszcze kumpel chciał się zgłosić. ale ma problemy (ma ten temat zamknięty) nick Deswardes też raczej od jutra, albo po prostu później

Kogo dziś palimy?

Opublikowano

Nawet dobrze sie zapowiada. Fajne mobeczki tam macie ;)

Raczej zagram i czekam an Start

Pozdrawiam :)

1365336413-U179206.png

1365336413-U179206.png

|Grafik|Let´sPlayerowiec|Administrator PCM PVP|Administrator Rzeznia SV+FR|

Aktualnie Na mchc.pl (O.n.l.i.n.e)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...