Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BFH] BFHackCenter [Detected]

DJ_MUTeD

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@UP

Hack jest wykrywalny od dłuższego czasu - gdybyś czytał posty innych użytkowników, wiedziałbyś o tym ... To są zaledwie ~3 strony -.-

Co z tego, że działa, skoro jest detected. Jeśli chcesz sobie na nim grać, proszę bardzo - GGC Stream będzie miało kolejnego cheatera zbanowanego ;)

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

1. Czy jest ten bot wykrywalny?

2. Na jakich serverach można dostać bana?

1. Jest, mi PB zrobił na noobku ss i mam bana.

2. Bana GGC dostajesz na serwerach które posiadają GGC, najlepiej używać hacka na serwerach Salty i NitroServ.

mhraed.png

Opublikowano

Ten hack to po części Shit, ponieważ zmienia sumy dll w 2 tygodnie, a powinien zrobić to w kilka sekund..

Teraz czekać te "ostatnie" 11 dni, aż hack zmieni 20 znaków w inne..

svh03y.jpg

Opublikowano

Skoro Hack jest wykrywalny od pewnego czasu, może niech autor napisze jakąś informację na ten temat ?? Unikniemy wtedy niepotrzebnego Spamu tutaj typu "Czy Hack jest wykrywalny/działa" oraz oszczędzimy zbędnej roboty Moderatorom działu ... Ewentualnie zamknąć temat, jeśli autor się zgodzi - nie sądzę, aby był undetected. Przez długi czas nikt z nim niczego nie robił. Taki pomysł.

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

Hack jest wykrywalny :)) Przez Punkbuster :( więc nie wiem dlaczego ten temat nie jest zawieszony lub zamknięty;?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...