Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BFH] BFHackCenter [Detected]

DJ_MUTeD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dobra ja napisze instrukcje dzięki której mi działa

1. wypakowujemy na pulpit

2. uruchamiamy hack centera

3 dajemy start

4. uruchamiamy gre

5 uruchamiamy winjecta

6 wybieramy BFH i new.dll

happy hacking

Nadal nie działa...

Jeżeli pomogłem podziękuj klikając Lubie to! <3

sygna1.png

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Najwyraźniej dll nie został zainjectowany do gry.

1. Czy program masz w ścieżce gdzie nie ma spacji: np. C:\bfhackcenter\?

2. Czy uruchamiasz program jako administrator? (Jeżeli masz XP to zignoruj ten punkt)

3. Czy masz jakieś błędy podczas wczytywania hacka?

A i z tego co widzę teraz wbiłeś na serwer GGC Stream. Jak tylko zobaczysz że ten serwer ma GGC Stream to lepiej wiej, bo jak dostaniesz na takim bana to masz nieźle przej*bane.

jak rozpoznac ktory serwer to GGC Stream?

@edit dzieki dziala jak nalezy :) jak bedzie ban to napisze aim bot dziala. robilem tak jak autor tematu napisal

Opublikowano

dobra ja napisze instrukcje dzięki której mi działa

1. wypakowujemy na pulpit

2. uruchamiamy hack centera

3 dajemy start

4. uruchamiamy gre

5 uruchamiamy winjecta

6 wybieramy BFH i new.dll

happy hacking

Przy updacie do 1.11 powinno działać bez dodatkowego winjecta.

Opublikowano

Wszystko niby spoko, gram itp i po 15 minutach gry kicka mnie z serwera za aimbota (tak samo mam z tym samym hackiem ktorego nie zmodyfikowales).

Opublikowano

Zrobilem nowe konto i na nim testowalem. Gdybym dostal juz wczesniej bana na GGC to bym tutaj nie spamowal -.-. Nawet gdybym dostal bana od GGC, to musialby on byc na serwie zebym kicka dostal, a go nie bylo.

Opublikowano

Zrobilem nowe konto i na nim testowalem. Gdybym dostal juz wczesniej bana na GGC to bym tutaj nie spamowal -.-. Nawet gdybym dostal bana od GGC, to musialby on byc na serwie zebym kicka dostal, a go nie bylo.

Dlatego nigdy nie gram na serwerach GGC, serwery z samym punkbusterem chodzą jak powinny

Opublikowano

"Nawet gdybym dostal bana od GGC, to musialby on byc na serwie zebym kicka dostal, a go nie bylo." CZY TY CZYTAC UMIESZ ? NA SERWACH Z SAMYM PB DOSTAJE KICKI.

Opublikowano

Jak chce wstrzyknąć new.dll to wyskakuje:

2m9pfr.jpg

Też tak mam ,ale wez ten drugi pliczek co się stworzył toedit.dll i go wstrzyknij i hack działa mi :)

Opublikowano

Też tak mam ,ale wez ten drugi pliczek co się stworzył toedit.dll i go wstrzyknij i hack działa mi :)

Ściągnąłem paczkę i nwm dlaczego niema w niej żadnych plików .dll

Edit: - Screen

33e21yb.jpg

Jeżeli pomogłem podziękuj klikając Lubie to! <3

sygna1.png

Opublikowano

Ściągnąłem paczkę i nwm dlaczego niema w niej żadnych plików .dll

Edit: - Screen

33e21yb.jpg

Włącz BFH i odpal BFHackCenter.exe i kliknij start wtedy utworzą się w pliczki new.dll i toedit.dll :)

Ten hack jest detected bo wywala punkbuster !

Nie nie jest wykrywalny mnie z żadnego serwera nie wrzucili ani nie wykryli hacka a na innym hacku od razu dostaje bana na serwerach

Opublikowano

Włącz BFH i odpal BFHackCenter.exe i kliknij start wtedy utworzą się w pliczki new.dll i toedit.dll :)

Nie nie jest wykrywalny mnie z żadnego serwera nie wrzucili ani nie wykryli hacka a na innym hacku od razu dostaje bana na serwerach

Pograj 10 minut na serwie, PB ciebie wywali wiec nie pier**l glupot zanim nie sprawdzisz ._.

Opublikowano

Pograj 10 minut na serwie, PB ciebie wywali wiec nie pier**l glupot zanim nie sprawdzisz ._.

no grałem grałem 2 h i jakoś nic nie było a grałem na serwerach co mnie banowali a teraz nie wywalają mnie ani nie wykrywa PB....Wiec nie wiem jak to tak u ciebie ale u mnie wszytko jest dobrze i hack dziala ja nalezy.

Opublikowano

no grałem grałem 2 h i jakoś nic nie było a grałem na serwerach co mnie banowali a teraz nie wywalają mnie ani nie wykrywa PB....Wiec nie wiem jak to tak u ciebie ale u mnie wszytko jest dobrze i hack dziala ja nalezy.

Gówno prawda. PB kicka po 10 minutach wiec nie kłam. Czekamy na wiecej komentarzy i zobaczymy kto ma racje :).

Opublikowano

Gówno prawda. PB kicka po 10 minutach wiec nie kłam. Czekamy na wiecej komentarzy i zobaczymy kto ma racje :).

Grałem na nim ok 1h i nic nie wywala...
Opublikowano

Hacka powinno się używać przez około 30 minut. Po tym czasie trzeba zrestartować grę i hacka. Ominiemy w tedy problemy z punkbusterem. Hack 4,5 / 5 Z powodu że banują po tej 0,5 h.

Opublikowano

Hacka powinno się używać przez około 30 minut. Po tym czasie trzeba zrestartować grę i hacka. Ominiemy w tedy problemy z punkbusterem. Hack 4,5 / 5 Z powodu że banują po tej 0,5 h.

Zazwyczaj tak jest że podczas używania hacka w BFH wywala co kilkanaście minut.

Nie tylko w tym hacku tak jest.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

@UP

Czy jest niewykrywalny ? Wstaw ss. Nie chcę ryzykować ...

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

W hacku pisze "Un Detected" a wypierdala za przeproszeniem co 1 minute lub 2 lub wgl nie da się wejść czyli wykrywalny ;C

Szkoda.. a fajny hack -.- Czy już nie ma żadnych działających dobrze hacków ? ;/

image.png

Opublikowano

@UP

Jest w 100% niewykrywalny. Niestety, nie dodam go do tego działu ... Zawiera zły skan Antywirusa. Taki jeden jedyny problem.

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Up ;/ Niestety hack już przestał działać Chyba już Out-Dated ;> A szkoda był to najlepszy i zajebisty hack do BFH ^^ ;] No trudno.. ;p

image.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...