Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jaki typ servera wybrać

Gość brambor20189

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hardcore fajny by byl no premium lecz autorskie pluginy bo te z bukkit.org sa oklepane juz. Na hardcore minimum 100 slotow ts mile tez by byl widziany

Opublikowano

cliro server chcialem zrobic niestety 20 slotowy potem moze 40 :( bo na tyle kasy nie mam

pewnie zaczna pisać że debil ze mnie że chcem taki server otworzyć ale jesli mi sie uda dam 40 slotów

Opublikowano

czyli nici prędzej zrobie rpg bo to sie opłaca a nie takie gówno robić dzięki za pomoc

Opublikowano

ale niestety nie mogę otworzyć takiego servera gdyż na razie nie mam tyle pieniędzy

jesli chodzi o 100 slotów max 40

Opublikowano

Hardcore to fajny rodzaj serwerów... Skkf ma fajny serwer Hardcore, ale tylko dla Premium'ów... :( A oglądałem filmiki i na serio wygląda super... ;) A po za tym w Polsce nie jest jak na teraz nie zbyt wiele serwerów tego typu i masz szansę się wybić ;)

PS. Podaj IP do tego serwera FB :D

//Edit

Fajny masz obrazek w sygnaturce :P

n39chx.jpg

Opublikowano

Wiesz nie wazne jaki serwer wybierzesz zawsze bedzie to samo

gram juz sporo sam i wszedzie jest nudno !

bez kolegi to jak bys byl sam na serwerze.

Opublikowano

Zrób serwer gdzie każdy może tworzyć własne miasto i dodawać do niego mieszkańców którzy będą płacić podatki dodam ze każde miasto codziennie powinno też płacić podatki ;D coś w stylu real life :)

wpr.png

Opublikowano

Jeśli chcesz zrobić taki fajny serwer to spróbuj, chociaż w pewnym stopniu przywrócić Minecraft.MPCForum.pl... Myślę, że wiele osób włącznie z mną się ucieszy... ;)

n39chx.jpg

Opublikowano

Wiesz co dobra postawie server na razie 20 slotowy jak będzie zapełniony robie 40 slotowy ale najgorsze jest to że ten server musi jakieś zyski przynosić bo z niczego sie nie utrzyma

Opublikowano

Wiesz co dobra postawie server na razie 20 slotowy jak będzie zapełniony robie 40 slotowy ale najgorsze jest to że ten server musi jakieś zyski przynosić bo z niczego sie nie utrzyma

Zrób coś takiego - Dead = Ban np. na tydzień i żeby się szybciej odbanować sms/przelew za np. 5zł ;) jakiegoś VIP'a jeszcze zrób i ewentualnie moda do kupna ;)

A co do servera, ja bym zrobił Hardcore :)

647041416238306889721.png

Opublikowano

Tylko jedno ale niemamy budowniczego :D

szelkoffy poszukam jakiegoś webmastera czy by mi pomógł postawić odbanowywanie przez strone

Opublikowano

wiesz co jasieg zbędny jak dla mnie post nabity nie pomagasz

Moim zdaniem pomogłem bo chcę żeby każdy serwer się rozwijał mi się teraz serwery nudzą bo są same HardCore SurvivalGames Survival + Frakcje a ja chcę coś kreatywnego ! 0_o

936131400425106482086.png
Opublikowano

Tylko jak robisz hardcore dla no-premium to pamiętaj żeby dawać bany na ip !

(tak tylko przypominam :P)

Ciekawie byb było na takim hardcorze bo na skkfie mam bana to mi się nudzi xD

Mogę pomóc przy serwerze znam się na pluginach piszcie do mnie na pw lub skype a pomogę!!!

Opublikowano

hardcore-jak najbardziej, jednak jak już się za coś zabierasz, to radze zrobić serwer pożądnie, a nie jak większość serwerów upada po 1-2 miesiącach .. ;) Powodzenia dla Ciebie kolego !

Opublikowano

Moim zdaniem pomogłem bo chcę żeby każdy serwer się rozwijał mi się teraz serwery nudzą bo są same HardCore SurvivalGames Survival + Frakcje a ja chcę coś kreatywnego ! 0_o

Ja mam Survival + Frakcje Premium :'(

hardcore-jak najbardziej, jednak jak już się za coś zabierasz, to radze zrobić serwer pożądnie, a nie jak większość serwerów upada po 1-2 miesiącach .. ;) Powodzenia dla Ciebie kolego !

Dokładnie ! Jak zaczniesz nie radzę kończyć bo dla co nie których byłby to wielki wstrząs tak jak upadł sheo :'(

Mogę pomóc przy serwerze znam się na pluginach piszcie do mnie na pw lub skype a pomogę!!!

Opublikowano

Ja mam Survival + Frakcje Premium :'(

No i nie jesteś oryginalny zrobiłeś jak każdy inny użytkownik MPC czy gracz minecrafta ktoś wymyślił kiedyś Frakcje i do teraz się to trzyma ale to już nudzi żeby taki serwer wypalił potrzeba BARDZO DOBREJ reklamy a jak jest premium to jak dla mnie fajnie ale tym mnie osób gra :(

936131400425106482086.png
Opublikowano

Niestety jest mało osób z premium :(

zobacz na inny mój post i powiedz czy się podoba :P

Opublikowano

Wiem, tylko co najgorsze jest to multikonta !!!

Winmag ją mogę chętnie zagrać może coś nowego spróbuje jakby co ip podaj na pw

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...