Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

OrientaL™

Crystal2  

411 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze ?

• Tak, z ch?ci? .
      271
    • Nie, wole inny .
      89
    • Nie jestem pewny .
      68

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo przykro mi to pisać :/ nasz Technik zablokował nam dostęp do dedyka (był na jego mailu), i zrobił reinstall serwera, wszystko zniknęło . Jest mi bardzo przykro z tego powodu iż serwer nie wystartuje . Przepraszam, OrientaL aka Patryk Pee .

Informuje graczy iż pliki serwerowe udostępnie na Mpcforum, natomiast grafika + www zostanie sprzedana i nie ponoszę za nią odpowiedzialności . Proszę o zamknięcie tego tematu .

• Odpowiedzi 759
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bardzo przykro mi to pisać :/ nasz Technik zablokował nam dostęp do dedyka (był na jego mailu), i zrobił reinstall serwera, wszystko zniknęło . Jest mi bardzo przykro z tego powodu iż serwer nie wystartuje . Przepraszam, OrientaL aka Patryk Pee .

Informuje graczy iż pliki serwerowe udostępnie na Mpcforum, natomiast grafika + www zostanie sprzedana i nie ponoszę za nią odpowiedzialności . Proszę o zamknięcie tego tematu .

hahhaha dobre ;)

Nie ma sensu dawac sygnatury i tak zostanie skasowana:(

Opublikowano

nikt Cie nie lubi ? Admin Cie zapewne zablokował .

czemu mam ciągle "zostaniesz połączony z serverem"

Fringe

Metin2.PL TORTUGA 

BODY 54lv SKILE -  ON 

Opublikowano

hahahh MOWILEM ZA FAIL ! O JA JEBIE !!!!

Fringe

Metin2.PL TORTUGA 

BODY 54lv SKILE -  ON 

Opublikowano

to ja juz wiem po co byłaa ta rejestracja wczoraj wlaczona i napisane ze ktos sie do 20 zarejstruje bd miał sm wyłudzanie konto jak cos to zmieniac pasy na konta na jakis powaznych serwach ...

Opublikowano

Technik, mail, reinstall.. a kierowca autobusu wstał, zaczął klaskać, i wtedy właśnie nadleciały smoki.

Dziękuję, życzę miłej soboty. Buźka. :)

Tak, lubię kolory.

​hajs, hajs ​hajs, hajs ​hajs, hajs ​hajs, hajs :ninja:

~ Cirkays

Opublikowano

Brawo , brawo , dostaniesz Oskara. Boze widzisz i nie grzmisz.

Opublikowano

Full profeska :D, tak się przechwalali, jacy to oni dobrzy nie są, a teraz serwer nawet nie wystartuje, gratuluję :D

Opublikowano

Technik, reinstall, mail, no popatrz nie masz emaila a ciągnik dalej jedzie ! Siła wyższa?, być może energia Kinetyczna !

Fringe

Metin2.PL TORTUGA 

BODY 54lv SKILE -  ON 

Opublikowano

Tez czekam na rescarie dzisiaj ;-) polecam jeszcze raz pozmieniac pasy do kont na PL czy na powaznych privach typu ravia bo to Faill serwer. Kto sie zarejstrował na ten serwer i podal standardowe swoje pasy ktorch uzywa zmieniac

Opublikowano

No i tak to się zakończyło. Nie wiem czy u was jest ktoś taki jak Nakres, lecz on nam GROZIŁ ! Że Rescaria wgl nie bedzie działać. Taak. Hm nie działa ponieważ jest problem z maszyną lecz już technicy pracują nad tym i lada moment będzie on :)

Pozdrawiam Rescariamt2.pl

Początkujący Graffik || Motocykl to moja pasja

Opublikowano

Bardzo kutasowi przykro mi to pisać :/ nasz Technik Pan jarosław psikuta bez s zablokował nam dostęp do dedyka (był na jego mailu), i zrobił reinstall serwera, wszystko zniknęło . Jest mi bardzo przykro z tego powodu iż serwer nie wystartuje . Przepraszam, OrientaL aka Patryk Pee .

Informuje graczy iż pliki serwerowe udostępnie na Mpcforum, natomiast grafika + www zostanie sprzedana i nie ponoszę za nią odpowiedzialności . Proszę o zamknięcie tego tematsu . jeśdźem pała która sra do gara tralalala

Opublikowano

Pogratulowac

Opublikowano

Mwahahahahahha !

Mówiłem to kurde wszystkim, że to gówno a nie serwer ! .

Gratuluje administracji !! xD <3333

Kiedyś coś tu będzie.

<333

Opublikowano

Najlepszy był limonek spamujący w każdym temacie takimi postami:

Napewno, ten Crystal2 więcej po stoi będze lepszy niż te twoje Gówienko.

No to nic, dobrze się zapowiadał, ale wyszło na to, że meteor im walnął w serwerownie, przykre.

Nothing to do here.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...