Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

OrientaL™

Crystal2  

411 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze ?

• Tak, z ch?ci? .
      271
    • Nie, wole inny .
      89
    • Nie jestem pewny .
      68

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 759
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ahh nie wieże w was :) Użytkownicy przeglądający ten temat: 244 a wy macie wszystko w dupie ? Strona nie działa , połowie ludzie nie chce sie pobrac klient ? Czuję sie jak nie wiem co .

Poprawiliście bugi ? Które wam wymieniłem ?

Rozdaliscie Smy-y o , ktorych mowiliście ?

Bedzie działał klient ? Tzn ten co dostałem . Na bete

Poprawiliście prezke ? Tzn Minotaur jest od 150 a nie od 140 jak pisze na prece .

99857302683828452735.jpg

Nadal rośnie PIISS JOŁ

Opublikowano

OrientaL kurwa człowieku .

Wczoraj poleciałeś w kulki - przełozyłeś start bo niby " ludzie klienta nie mieli "

A teraz pierdolisz że serwer wyłączony bo ? Pewnie zaraz przełozysz start na 16 potem 18 potem 20 i na jutro ..

Tak jak na każdym innym serwerze jak jest takie granie w kulki 0 informacji i przeciąganie 40 % graczy już się traci + zła reklama serwera :)

Jak serwer nie jest idealny zawsze można sb wyrobić zdanie o serwerze widząc zachowanie Administracji (informowanie graczy,odpowiedzi na pytanie itp) to są moim zdanie podstawowe rzeczy :)

beginning of the end?

Opublikowano

Ahh nie wieże w was :) Użytkownicy przeglądający ten temat: 244 a wy macie wszystko w dupie ? Strona nie działa , połowie ludzie nie chce sie pobrac klient ? Czuję sie jak nie wiem co .

Poprawiliście bugi ? Które wam wymieniłem ?

Rozdaliscie Smy-y o , ktorych mowiliście ?

Bedzie działał klient ? Tzn ten co dostałem . Na bete

Poprawiliście prezke ? Tzn Minotaur jest od 150 a nie od 140 jak pisze na prece .

kurde czlowieku maja problemy z ddosami a ty wymieniasz kurde ze nie ten lvl minotaura w prezentacji na co to komu w tej chwili??? smy tak samo na co ci one skoro serwer nie dziala pomysl na drugi raz za nim cos napiszesz

xbjr.png

Opublikowano

kurde czlowieku maja problemy z ddosami a ty wymieniasz kurde ze nie ten lvl minotaura w prezentacji na co to komu w tej chwili??? smy tak samo na co ci one skoro serwer nie dziala pomysl na drugi raz za nim cos napiszesz

Wiesz co kur*a ? Pisałem im to już czoraj . Nie wiesz nie odzywaj sie tak . Byłem tam Tak można powiedzieć ''Testerm'' I nie tylko servra . Ale informacje powinny byc prawdziwe . I powiec mi . Dosy a ja sie przejmuje strona . Tak bo bez strony server by nie postał . Dlaczego ? Reje no własnie ''IS'' No włansie i inne . Tak ? Wiec ty pomysl zanim cos napiszesz .Moze chcialem sie zarejestrować ? No więc nie pierdol mi , ze źle pisze .

99857302683828452735.jpg

Nadal rośnie PIISS JOŁ

Opublikowano

200 osob , w bezsensownym oczekiwaniu na nic juz od 2 godzin , dosc ze przelozyliscie to teraz zadnych info.. Ludzie zrobcie cos..

Opublikowano

Proponuje naprawić wybieranie skili, bo gdy sie wybioera wywala z gry .

Pisałem im to 12345 razy . Zobacz jeszcze czy berek naprawili i kd speeda . Bo jesli nie to naprwde usune to GP i zrobie o tym badziewie Filmik ^^

99857302683828452735.jpg

Nadal rośnie PIISS JOŁ

Opublikowano

2h po starcie,zadnego info od administracji,wiec juz chyba wiemy,zrobili cos a teraz nie potrafia tego ogarnac,tak to jest jak ktos sie bierze za cos czego nie potrafi ..

63754488.jpg

Opublikowano

Pisałem im to 12345 razy . Zobacz jeszcze czy berek naprawili i kd speeda . Bo jesli nie to naprwde usune to GP i zrobie o tym badziewie Filmik ^^

fajnie zrobisz filmik jak by ciebie ktoś jeszcze oglądał to by było fajnie ^^

Nie ma sensu dawac sygnatury i tak zostanie skasowana:(

Opublikowano

SMIECHŁEM. Pisali ze to przez Ddosy , zobaczcie jak bedzie gdy nie bedzie atakow , pisali ze to nie bugi.

Opublikowano

fajnie zrobisz filmik jak by ciebie ktoś jeszcze oglądał to by było fajnie ^^

Zobacz ten jeB*any filmik zobacz wyś a potem pisz . Okej ?

99857302683828452735.jpg

Nadal rośnie PIISS JOŁ

Opublikowano

35 kart? Ojejku.. Strona również nie działa. ;x Mogę prosić kogoś o link do klienta?

Tak, lubię kolory.

​hajs, hajs ​hajs, hajs ​hajs, hajs ​hajs, hajs :ninja:

~ Cirkays

Opublikowano

SMIECHŁEM. Pisali ze to przez Ddosy , zobaczcie jak bedzie gdy nie bedzie atakow , pisali ze to nie bugi.

Nie bugi ? To idac , ze nie iedza co to metin . To eśli d seppda to nie bug ? To po co jest kd +7 dodające 50 sppeda ?

Po co dropia przepustki z metkó jeśli się bugują ?

Czemu berek tak jebie ? I metka rozwlaisz w 30 sekund a taki wp w minute ? Bo Body mA BEREKK !

Widać , ze admini mają all w dupie ..

99857302683828452735.jpg

Nadal rośnie PIISS JOŁ

Opublikowano

Wiesz co kur*a ? Pisałem im to już czoraj . Nie wiesz nie odzywaj sie tak . Byłem tam Tak można powiedzieć ''Testerm'' I nie tylko servra . Ale informacje powinny byc prawdziwe . I powiec mi . Dosy a ja sie przejmuje strona . Tak bo bez strony server by nie postał . Dlaczego ? Reje no własnie ''IS'' No włansie i inne . Tak ? Wiec ty pomysl zanim cos napiszesz .Moze chcialem sie zarejestrować ? No więc nie pierdol mi , ze źle pisze .

widze ze jak myslisz ze jak byles testerem to oni maja wszystko zrobic co ty im powiesz a te twoje gp to nie msyl ze to takie super jest bo ono jest na 10 minut roboty ^^

xbjr.png

Opublikowano

Kiedyś coś tu będzie.

<333

Opublikowano

Zobacz ten jeB*any filmik zobacz wyś a potem pisz . Okej ?

zobaczylem i co 270wyswietlen wow ty to jestes

Nie ma sensu dawac sygnatury i tak zostanie skasowana:(

Opublikowano

widze ze jak myslisz ze jak byles testerem to oni maja wszystko zrobic co ty im powiesz a te twoje gp to nie msyl ze to takie super jest bo ono jest na 10 minut roboty ^^

- Zrób lepsze

-Tak od tego są testerzy , ja im wymieniłem tylko bugi . Sami mnie o to prosili ? Wiec znowu widać , ze piszesz bezmyślnie .

Jeszcze coś ? TS ? Albo PW bo

99857302683828452735.jpg

Nadal rośnie PIISS JOŁ

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...