Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Victima

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wkońcu ;d !!!

EDIT: TRZEBA NOWE KONTA?

EDIT 2: Za co %?

JAPIERDOLE ALE CI MODERATORZY SA POPIERDOLENI, ZA CO ON DOSTAL %? Jebnijcie sie kutasami w glowe kurwa pierdolone dzieciaki z mt2.

Opublikowano

Widze ze ktory z rzedu serwer startuje i nie moze wystartowac ja podziekuje transfer wydalem na pobranie clienta bo nie laska dac samego patchera albo launchera a co tego cos odpierdzielaja ciagle jak na moje to konkretne dno na poczatku serwer wydawal sie miec z 8/10 ale jak na teraz wydaje mi sie ze z 2,5/10

Opublikowano

okej pobralem clienta odpalilem patchera lecz mam jakis blad poniewaz co odpale patchera (jako administrator) nic juz nie pobiera start klikam i odpali sie okienko i zamknie please help mee

Opublikowano

Wszystko pięknie, ładnie, serwer wprost cudowny, gdyby nie ten system energii (nie przepadam za tym, co tu dużo mówić), może bym nawet zagrał... ale serwer off :|

mmmphh_zpsd4ec972b.jpg

:)

Opublikowano

no niestety nawet kilkudniowa przerwa nie dała rezultatów, serwer nadal pada ;/

@Down

Jest napisane Online lecz na czerwono co oznacza, że jednak nie działa :D
Jak będzie działał to będzie napisane na zielono

sygnatura.png

Opublikowano

Ogólnie server był naprawdę fajny.
Szkoda tylko, że administracja taka nie ogarnięta i nie poradziła sobie z prowadzeniem servera.

Opublikowano

Ogólnie server był naprawdę fajny.

Szkoda tylko, że administracja taka nie ogarnięta i nie poradziła sobie z prowadzeniem servera.

ta administracja porowadzila przez ponad 3 lata inny serwer wiec chyba cos ogarnijaja

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...