Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mod

Dektored

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zależy na jakim serwerze będziesz grał bo na niektórych wcale logów nie sprawdzają

Ale chyba wysyła bo jakoś poznają że gra na modzie :)

Chodzi mi o globala(PL)

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Znam kilka osób, które grają na Globalu na modzie już sporo czasu i nie odpokutowali za to jeszcze.

A więc... myślę, że jeśli dobrze się kryjesz z tym, to racze nic Ci się nie stanie.

a45e42aae9.png

Opublikowano

Nie została tam podana konkretna odpowiedź.

Znam kilka osób, które grają na Globalu na modzie już sporo czasu i nie odpokutowali za to jeszcze.

A więc... myślę, że jeśli dobrze się kryjesz z tym, to racze nic Ci się nie stanie.

Niby tak bo sam miałem 77 lv i jechałem na nic i dostałem bana lecz nie za niego. Ale, że ostatnio widziałem wątpliwości co do niego dlatego pytam i proszę o jedną konkretną odpowiedź kogoś obeznanego w tej sprawie.

Opublikowano

Nie została tam podana konkretna odpowiedź.

Niby tak bo sam miałem 77 lv i jechałem na nic i dostałem bana lecz nie za niego. Ale, że ostatnio widziałem wątpliwości co do niego dlatego pytam i proszę o jedną konkretną odpowiedź kogoś obeznanego w tej sprawie.

Moim zdaniem, wystarczy Ci blokada hackshield'a i ostrożność.

Wiadomo... nie afiszuj się w miejscach publicznych funkcjami moda.

Możesz jeszcze dla bezpieczeństwa zmienić nazwę exe'ka na Metin2.

a45e42aae9.png

Opublikowano

Moim zdaniem, wystarczy Ci blokada hackshield'a i ostrożność.

Wiadomo... nie afiszuj się w miejscach publicznych funkcjami moda.

Możesz jeszcze dla bezpieczeństwa zmienić nazwę exe'ka na Metin2.

Blokada hs`a czyli jak to zrobić?

Opublikowano

Jeżeli grasz w CombatArms, powinieneś wiedziec ... Poczytaj na google, lub napisz na pv, pomogw

To, że gram w combat arms to nic nie znaczy ;). W tej grze bez odpalone hs`a gra się nawet nie uruchomi dlatego pytam...

Opublikowano

Jeżeli na Kamer modzie nie bedziesz uzywał Speed ataku i speed hacka, drop hacka to jest wieksza szansa iz nie dostaniesz bana.

Ja moda uzywałem tylko do automatycznego buffa + nieodpychanie z konia i do dziś nie mam zadnego bana.

Opublikowano

Jeżeli na Kamer modzie nie bedziesz uzywał Speed ataku i speed hacka, drop hacka to jest wieksza szansa iz nie dostaniesz bana.

Ja moda uzywałem tylko do automatycznego buffa + nieodpychanie z konia i do dziś nie mam zadnego bana.

Speed atack mi nie potrzebny bo to body. Drop hack też. Tylko na poruszanie się. Już wszystko wiem. EOT. Dostajecie po lajku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...