Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie - Blokada HackShield i kamermod

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

KamerMod w jakimś stopniu blokuje wysyłanie logów, jednak po ostatnich aktualizacjach gry jest coraz więcej banów, dlatego jednoznacznie nie można tego stwierdzić. Na dzień dzisiejszy nie ma blokady HS'a, więc mod wydaje się bezpieczniejszy, lecz szansa na bana jest zawsze kiedy korzystamy z jakichkolwiek wspomagaczy. :-)

Opublikowano

KamerMod w jakimś stopniu blokuje wysyłanie logów, jednak po ostatnich aktualizacjach gry jest coraz więcej banów, dlatego jednoznacznie nie można tego stwierdzić. Na dzień dzisiejszy nie ma blokady HS'a, więc mod wydaje się bezpieczniejszy, lecz szansa na bana jest zawsze kiedy korzystamy z jakichkolwiek wspomagaczy. :-)

Ja odkąd pamietam gram na kamerze i nigdy nie dostałem bana za logi. Ostatnio dostałem kilka banów, myślałem że to wina hs'a, ale ostatnio cisnąłem na waithacku, a tu GM na szczęście było tam sporo osób i uciekłem.

Opublikowano

a jeszcze jedno ja nie mam nowego patchera gram przez obejscie na strarym czy to cos moze pomóć ?

bo jak gralem na kamermodzie i lowilem rybki na 2 kontach bany dostalem nie wiem czy przez logi czy gm mnie zlapał xD

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

@up, potwierdzam używałem bota do dropienia i tak do 30 lvla, poszedłem ustawić FB na noc i rano był już ban-powiedzieli, że logi, ale nie co konkretnie, więc pewności nie mam, ale jednoznacznie wygląda na to, że FB jest widoczny w logach, a wcześniej używałem SH, WH, DH, autopot, buffa i expbota, za co bana nie dostałem. Może być też tak, że logi wysyłane są danego dnia, a łowić poszedłem w piątek i niefortunnie trafiłem.

Opublikowano

na 100% za fish bota jest bo mialem tylko jego odpalonego

//edit

dodam , że GM mnie nie przylapal bo siedzialem przy kompie akurat w chwili dostania bana

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...