Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[RolePlay] Prison Break Skazany na śmierć

mikirusser

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszedłem i za nic mnie obrażano i zbanowano :)
Nie polecam. Serwer nieudolnie zerżnięty z mojego ORYGINALNEGO i PROFESJONALNEGO serwera - Skazaniec.

Administracja nie zna zasad Role-Play i mają poniżej 10 lat.

Opublikowano

omg ja dostalem bana za ich bugi pozdro nie polecam gracze sa spoko ale administracja ...

Opublikowano

ja nie wwalam za byle gówno do izolatki :) ja im powiedziałem że ich zdegraduje jak nie ogarną

PRZEPRASZAM ZA NICH JEŚLI KOGOŚ OBRAZILI ALBO WRZUCILI DO IZOLATKI ZA NIC :)

Te przeprosiny wsadź sobie w d*pe... Przyznaj się, że nic nie ogarniacie i po sprawie, bo taka jest brutalna prawda, łatwo uciec, za byle co wsadzacie do tej śmiesznej izolatki..

- Ten tylko wart nazwy człowieka, który ma pewne przekonania i potrafi je bez względu na skutki wyznawać czynem. - Józef Pilsudski.

- Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska. - Józef Pilsudski.

Opublikowano

ja nie wsadzam :) ja ogarne ich :) kazma zostales zbanowany bo na mój serwer nie masz wstępu

I tym przykładem pokazujesz jakie z Ciebie dziecko, nie doceniasz graczy, nie wiesz co to RP/OOC itp. Nie ogarniasz tego typu serwerów, więc nie wiem po co wywalasz kase w błoto, daruj sobie robienie takich serwerów PLAGIACIE. P.S. To nic nie da, że zdegradujesz swoją ekipę, w pewnych momentach nie wiem kto jest mądrzejszy ^^.

- Ten tylko wart nazwy człowieka, który ma pewne przekonania i potrafi je bez względu na skutki wyznawać czynem. - Józef Pilsudski.

- Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska. - Józef Pilsudski.

Opublikowano

ŻALOWY SERWER!!!! KOLEŚ O NAZWIE DERIK MNEI ZAKILINOWAŁ! I ADMIN NA TO NIC! TEN SERWER TO GÓWNO JEDNO WIELKIE GÓWNO!

Opublikowano

Robiony tylko po to, aby udowodnić, że admin-dziecko zrobi lepszy.. Cóż... Nie udało mu się to =3

Opublikowano

Kazama, jeżeli tu zaglądasz OBEJŻYJ SWOJE PW! (Sory za off-top)

Opublikowano

POWIEM TYLE SERWER ZAMKNIĘTY :) wiem co to jest rp baranie ps nie dostalem bana na serwerze kazmy

Jak ogarnę wszystko to dopiero odpalę

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...