Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[RolePlay] Prison Break Skazany na śmierć

mikirusser

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Okey ogarnąłem team ale nie spamcie tak ludzie ROBOTĘ PRZYDZIELAJĄ W POŚREDNIAKU KUP KILOF OBOK DREWNIANY Siekierę DREWNIANA LUB MOTYKĘ OCZYWIŚCIE DO PRACY WPUSZCZA CIE ALBO STRAŻNIK MAJOR LUB KTOŚ KTO MA DO TEGO DOSTĘP

NIE PRZYWŁASZCZAJ SOBIE DREWNA COBLA ITD

Opublikowano

Zdejmij white liste..

A jak nie to dodaj do wl: QuickDeQ

Po co robisz prezentacje jeżeli nie można pograć?

Masz report...

- Ten tylko wart nazwy człowieka, który ma pewne przekonania i potrafi je bez względu na skutki wyznawać czynem. - Józef Pilsudski.

- Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska. - Józef Pilsudski.

Opublikowano

Admin nie ogarniety... wsadza do izolatki chyba kazdego co kogos raz uderzy, nawet jak ktos inny zacznie cie bic to oboje do izolatki.

A sam serwer to co najmniej 10 razy gorsza kopia serwera Szczypiora. Temu tutaj nie spodobalo sie ze dostal bana na serwerze Szczypiora to stworzyl po prostu kopie ;)

Opublikowano

Podróba mojego serwera, tylko na moim się nie nudzą :v

Kazama, chociaż u Ciebie też lekki nieogar, ale bynajmniej więcej ogarniacie niż tu, bo tutaj za uderzenie kogoś na spacerniaku itp. Izolatka :D, śmieszne...

- Ten tylko wart nazwy człowieka, który ma pewne przekonania i potrafi je bez względu na skutki wyznawać czynem. - Józef Pilsudski.

- Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska. - Józef Pilsudski.

Opublikowano

Kazama, chociaż u Ciebie też lekki nieogar, ale bynajmniej więcej ogarniacie niż tu, bo tutaj za uderzenie kogoś na spacerniaku itp. Izolatka :D, śmieszne...

My się już poprawiliśmy :) Na dodatek wszystkich przeprosiłem i ilośc banów znacznie zmalała :)

Opublikowano

To jest Role Play? To jest FreeBulid, a nie RP.. Źle tabliczki "Kamieniołom, Tartak" - Tartaku nie ma.. Co to za serwer?!

Naprawcie wszystko póki co -5/10 :)

Opublikowano

Ten wyżej dobrze gada! Polać mu! Ten serwer miał mi uświadomić, że administrator zrobi lepszy serwer "Skazaniec, jail czy Prison" ode mnie. Jednak.. Nie udało się. Serwer jest beznadziejny i splagiatowany!

BTW. To nie jest RP :):v

NIE POLECAM

Opublikowano

jak sie lata na prawo i na lewo i robisz zamieszanie to tak jest ps kazma123 twój serwer jest jebnięty mój ma dopiero 2 dni :)

Opublikowano

I dalej dno, już miałem dawać 1/10.

A teraz sądze iż mam dać -10/10 ! I tak jest, chciałem zrobić bunt? Zrobiłem, strażnik mnie zabił gdyż go nie mogłem bić! Serwer genialny 10/10! Grajcie na nim .<Sarkazm.>

Opublikowano

ja nie wwalam za byle gówno do izolatki :) ja im powiedziałem że ich zdegraduje jak nie ogarną

PRZEPRASZAM ZA NICH JEŚLI KOGOŚ OBRAZILI ALBO WRZUCILI DO IZOLATKI ZA NIC :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...