Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NightCore.pl [Dedyk]

Gość NightCore_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na tym serwerze jest np takie coś jak kd +9 ?

Są +10 =)

Tak jest.

Opublikowano

Te kolorowe zbroje są bardzo brzydkie;/

W grze prezentują się wyśmienicie ^^

22.12.2012r. - zawsze możesz "dogonic" topke, bo levle to nie problem, zrobienie eq to sztuka =)

Opublikowano

Szczerze to na serwerze nie ma nic ciekawego. Nie widzę żadnych dungeonow, misji, fabuły, eventów no ogólnie bieda.

Ile osób On-line?

Opublikowano

Szczerze to na serwerze nie ma nic ciekawego. Nie widzę żadnych dungeonow, misji, fabuły, eventów no ogólnie bieda.

eventy co tydzien - raty, ox, zuo, misje są nowe, bedzie zielarstwo. Ogólnie jest co robić - wbij i obczaj ;)

Opublikowano

Zapraszam Serdecznie

Eventy OX W Każdą Sobotę O godz 18.00 i 20.00 Uriel CH1

Eventy Zuo W Każdą Niedziele O Godz 19.00 Cała Pustynia CH1

Exp 100% W Każdy Piątek Od Godz 06.00 Do 00.00

Opublikowano

Ilu graczy?

Powyżej 500 narazie, ale jak widzisz dopiero dzisiaj powstała oficjalna prezentacja.

Opublikowano

Na serwerze gram, serwer polecam. Prezka taka sobie PS: Polecam grac w czerwonych, bo w niebieskich duzo noobow

Prezka 6/10

Serwer 8/10

Opublikowano

Nareszcie udało wam się zrobić ładną prezentacje. Trzeba było czekać parę miesięcy by ją ujrzeć bo starsza ponoć zamknięta została.

Dlatego miałem kompleksy czy zagrać ale nawet bez prezentacji mi się tam gra spodobała. I tak jak mówił autor prezentacji exp leci

szybko a zrobienie eq to sztuka :) Lecz mam jedno pytanie: ''gdzie mogę zdobyć kd??'' bijąc metiny ??? A bym zapomniał zbroje

tak jak autor wspomniał wyglądają lepiej w grze nisz na obrazku ;) Oczywiście Polecam dla fanów Easy/4Fun i Pozdrawiam

Autora :D

i24453_fullcolor.png

Opublikowano

Prosiłbym Bardzo Administratora Lub Moderatora O Zamknięcie Tematu

Prezentacja Została Opublikowana Bez Mojej Zgody

Prezentacja Zostanie Opublikowana W Późniejszym Terminie Bo Nie Jest Jeszcze Gotowa

Pozdrawiam Administrator Serwera NightCore.Pl SGM Nico

Opublikowano

Nareszcie udało wam się zrobić ładną prezentacje. Trzeba było czekać parę miesięcy by ją ujrzeć bo starsza ponoć zamknięta została.

Dlatego miałem kompleksy czy zagrać ale nawet bez prezentacji mi się tam gra spodobała. I tak jak mówił autor prezentacji exp leci

szybko a zrobienie eq to sztuka :) Lecz mam jedno pytanie: ''gdzie mogę zdobyć kd??'' bijąc metiny ??? A bym zapomniał zbroje

tak jak autor wspomniał wyglądają lepiej w grze nisz na obrazku ;) Oczywiście Polecam dla fanów Easy/4Fun i Pozdrawiam

Autora :D

kd +9 możesz zdobyć z misji na 30poziom u kapitana, polega na rozbiciu kamienia zazdrości i dostaniesz losowy kamień +9

Możesz też pobawić się w ulepszanie, no ale co kto woli ;D

A co do przedmówcy:

Wczoraj o godzinie 22;30 pozwolił On na publikację prezentacji, ale teraz zmienił nagle zdanie, nie wiem z czego to wynika, bo nie mam z nim teraz kontaktu, więc temat zostaje =)

Opublikowano

to już serwer troszkę ma ile jest online??? bo jak 100 czy cos to szkoda wbijać nawet...

W grze:
- HellvFirE
- TeRRoR
- TerrorMachin
- RayZo
- DEAMON

Opublikowano

Dodajcie jakiś lancher to zagram. Bo już grałem na podobnych serwera i mam clienta.

Launchera nie było nigdy i nie będzie.

to już serwer troszkę ma ile jest online??? bo jak 100 czy cos to szkoda wbijać nawet...

Powyżej 500 graczy na razie.

czyżby drugi xenox;d

Zapewniam Cię, że ten serwer jest w każdym detalu lepszy od xenoxa ;]

Opublikowano

co do wypowiedzi op'ka to ten serwer w niczym nie jest lepszy od xenox'a ...
Mniej graczy
Słabsze zabezpieczenia (praktycznie żadne)
słabsza maszyna
słabsza fabuła
pliczki z rykoxa małymi dodatkami(wiecej shitu) i diffem na 125 p statusu

jezeli coś pominąłem to wybacz ... jezeli sie myle to popraw ..

Opublikowano

Powie tyle serwer ktory miał burzlią historią nic tutaj ciekawego tu nie ma poprostu gorsza o wiele wersja xenoxa chyba myśleli,że mu dorównają,Serwera nie polecam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...