Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak moge odzyskać konto ?

Barti14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

grałem w NosTale po jakimś tygodniu próbuje się zalogować a tu lipa.. sprawdź id i haslo :mellow:

potem wchodze na emaila do którego miałem przypisane konto znowu lipa.. nie moge sie zalogowac :mellow:

Czy jest jakiś sposób żebym odzyskał moje konto jeśli pamiętam tylko ID ? :huh:

Jeśli jest to piszcie. :)

Opublikowano

Napisz do supportu, objaśnij sytuacje i podaj ID oraz hasło jakie pamiętasz.

A napisz z maila, który był/jest na koncie.

Tak w ogóle to takie pytania proszę pisać w głównym dziale oraz proszę o używanie prefiksów.

Btw. Nie napisałeś tego jasno, więc spróbuj opcji "Zapomniałem hasła".

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Zgadzam się z Klausem. Wejdz sobie na www.nostale.pl i daj logowanie, potem zapomnialem hasła. Następnie wpisz ID i e-mail. Jeśli nie działa oznacza że zostało zmienione, i musisz wejść na meila zmianę cofnąć o ile nie minęło 7 dni. Jeśli nie masz owej wiadomości, ze można cofnąć, oznacza to że ktoś wbił się na twojego meila prawdopodobnie :C

95bx.png

Cherry, she is Scout. She see you, be careful..

Opublikowano

Skoro nie możesz się zalogować na maila, to są dwa wyjścia:

1. Ustawiłeś takie samo hasło na e-mailu jak i na koncie.
  2. Keylogger.

W takim przypadku nic nie poradzimy ;)

Ewentualnie tak jak podałem - spróbuj napisać do supportu i wyjaśnij całą sytuację oraz podaj ID, hasło i e-mail jakie pamiętasz, że były na koncie oraz nick w grze i serwer.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

support nic nie zdziała

jedyne co mi odpisali to, że nie mogą podawać żadnych informacji bo na koncie support mam innego emaila niż te do którego jest przypisane konto

Opublikowano

Jedynie jak moga pomoc to tylko z opcja zapomnialem hasla. Na mailu tez masz te opcje. Ich podejscie jest takie, poniewaz nie wiedza czy jestes prawdziwym wlascicielem konta czy tez nie (przykladowo konto jest skradzione, wlasciciel zmienil haslo i email, a teraz zlodziej chce je odzyskac podajac sie za wlasciciela)
Nie osadzam, stwierdzam fakty. Jezeli nie odzyskasz danych do maila, straciles to konto.

Opublikowano

No blagam... Pisze po polsku i nie ogarniasz tego? :/ Zazwyczaj opcja przypomnienia/zmiany to podanie odpowiedzi na sekretne pytanie lub numer telefonu, ktory ustawiles przy rejestracji.

Opublikowano

To już nie odzyskasz konta. Niestety nie mamy Ci jak doradzić.

Widzę, że udało mu się. Propsy.

Btw. Jaki nick masz na NosTale? Tak z ciekawości.

@down

Mogłeś na PW ;_;

QtiV6xY.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...