Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

skarga na miyoshi

EpicOne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sugestie to nie dział do skarg, ale jeżeli dostałeś 5 % za flame z Miyoshi to też powinna dać sobie warna, bo w przypadku flame "nagradzani" są wszyscy uczestnicy :).

Ja bym tego nie zwarnował, ale z drugiej strony to podpada pod homofobię i gdyby ktoś był wredny to dostałbyś perma.

Opublikowano

ale mi nie chodzi o warn , bo wiem że Pocisnołem leszczą , ale ona obraziła mnie tym że się do mnie tak wyraziła wiec , dlaczego ma nie dostać 5% ? To ze jest moderatorem to nie znaczy że jej wszystko wolno .

I jeszcze jedno jakim prawem TheJeron78 dał mi 10% , za tzw spam , jaki spam w dziale pogaduszki Pokaż swoją twarz , kolega dodał zdjęcie napisałem że nie działą , i dostałem 10% wtf ?

Pokaż mi post, który Cię uraził? Żaden, dyskutowała - ma do tego prawo. Dodatkowo dałbym Ci bana za obrazę od "pedałów". :)

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Opublikowano

Sugestie to nie dział do skarg, ale jeżeli dostałeś 5 % za flame z Miyoshi to też powinna dać sobie warna, bo w przypadku flame "nagradzani" są wszyscy uczestnicy :).

Ja bym tego nie zwarnował, ale z drugiej strony to podpada pod homofobię i gdyby ktoś był wredny to dostałbyś perma.

dokładnie , powtarzam nie wiedziałem gdzie wyjaśnić tej sprawy a powiedzili że mam tutaj pisać więc tutaj jestem ,

właśnie przez takie osoby jak ona dostaje cały czas warny .

@up

Przekleństwa są w linkach jakie podaje

Ubierasz się jak kobitka itd , ja zostałem ukarany dlaczego nie ona ?

Dałeś mi 5% ? jesteś taka śmieszna .

Opublikowano

Pokaż mi post, który Cię uraził? Żaden, dyskutowała - ma do tego prawo. Dodatkowo dałbym Ci bana za obrazę od "pedałów". :)

A skąd ty możesz wiedzieć co go mogło urazić? co ty mentalista jakiś jesteś?

Skoro Miyoshi uraziło "Jebane gimbusy" i zbanowała SPAT'A to autora mogło to urazić, jak czuje sie urażony może złożyć skarge.

wiec w czym masz problem?

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Skargi załatwiamy na PW u administracji a nie tutaj to nie dział od tego ;_;.Jeżeli ci nie odpisują to poczekaj trochę nie siedzą 24h na forum ;).

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

To teraz ja, pamiętasz jak otrzymałeś ostrzeżenie od mojej skromnej osoby (słusznie) i jakie zamieszanie zrobiłeś na PW, ale nie biorę do siebie takich wiadomości (powinien być ban). Teraz na siłę próbujesz udowodnić coś innym jacy to My (nasza ekipa) jesteśmy źli? Nie zabijaj mnie po raz kolejny. Kolejna sprawa to taka, że w tej chwili otrzymujesz perma za nazwanie naszej koleżanki "Ladacznicą" i tak masz 95%, także. Następnym razem załatwiaj takie sprawy na PW i nie rób zamieszania.

Żegnam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...