Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

skarga na miyoshi

EpicOne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

isalem do adminow nic z tym nie zrobilu
http://pics.tinypic.pl/i/00371/d2sha5y53u5o.png
http://files.tinypic.pl/i/00371/zfsmd265fv20.png
http://pics.tinypic.pl/i/00371/7qv1yq2wrp03.png
Miyoshi.

Została wybrana żeby pilnować tu porządku ale chyba nie do końca , za swoje zachowanie zostałem ukarany aż 10-cioma % , a ona za aroganckie zachowanie , wywoływania kłótni , flameru spamu nie została odwołana ze stanowiska to skandal .

to jest skandal żeby taka osoba ? poniżała mnie że mnie nie stać itd ? że ubieram się jak kobietka czy coś , skandal na takim dużym forum.

Ja sobie nie pozwile zeby taka ladacznica odnosila sie do mnie i jeszcze na jakiej funkcji ktora posiada

Dałeś mi 5% ? jesteś taka śmieszna .

Opublikowano

Z moralnego i pogladowego punu widzenia masz racje.

Ale regulamin globalny mówi co innego.

@ale +1 dla ciebie ,myslimy podobnie.

tak, ale dokładanie co mówi regulamin ? , moderator powinnien świecić przykładem i dobrze się odnosić

Opublikowano

Moze faktycznie troszke za ostro zareagowala ale tez nie lubie osob chwalacych sie jakimis ciuchami. Zachowaj to dla sb a nie dla forum o grach ok?

sstwc.jpg

Opublikowano

W przykładzie pierwszym zadała pytanie, nic nie napisała bezpośrednio.

W drugim obróciła twoją logikę przeciwko tobie, obrazy ani flame'u znowu brak.

A w trzecim wymienia ci fakty, co ci tam niby nie pasuje?

Po drugie, ma ona rację i to, że jest moderatorem pogaduszek to nie znaczy, że nie może z tobą dyskutować (znaczy ona z tobą, nie ty z nią...)

A po trzecie to spinasz jak babsko na targu szukając na siłę winnych, żeby nie było, że tylko ty zostałeś ukarany.

Beka z ciebie...

PS:Tak wiem, że liżę dupsko bo ma cycki, już to mówiliście wielu osobom milion razy. Chuj mnie to :)

tak, ale dokładanie co mówi regulamin ? , moderator powinnien świecić przykładem i dobrze się odnosić

Kto ci takich bajek naopowiadał?
Moderator ma pilnować działu a nie wisieć dla was na krzyżu głową w dół...

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

isalem do adminow nic z tym nie zrobilu

http://pics.tinypic.pl/i/00371/d2sha5y53u5o.png

http://files.tinypic.pl/i/00371/zfsmd265fv20.png

http://pics.tinypic.pl/i/00371/7qv1yq2wrp03.png

Miyoshi.

Została wybrana żeby pilnować tu porządku ale chyba nie do końca , za swoje zachowanie zostałem ukarany aż 10-cioma % , a ona za aroganckie zachowanie , wywoływania kłótni , flameru spamu nie została odwołana ze stanowiska to skandal .

to jest skandal żeby taka osoba ? poniżała mnie że mnie nie stać itd ? że ubieram się jak kobietka czy coś , skandal na takim dużym forum.

Ja sobie nie pozwile zeby taka ladacznica odnosila sie do mnie i jeszcze na jakiej funkcji ktora posiada

tak btw to nie jest dział od skarg

@top

Ona jak dla mnie jest dziwna, każdego by banowała, warnowała za błahe powody przykładowo ostatnio SPAT

Co sie do niej nie napiszę to jest zle wszystko bierze za obrazy hejt itp, przykładowo wcześniej co by do niej Lopes nie napisał to wszystko brała za hejt lub z podtekstem erotycznym.

Dla mnie jest dziwna nie wiem w jakim świecie ona żyje myśli, że zdziała cuda na forum.

Do tego wpierdzielanie się w bany z którymi nie ma nic wspólnego byle by udupić zbanowanego przykład:

http://www.mpcforum.pl/topic/912971-7dmadridistapolan/
http://www.mpcforum.pl/topic/913721-14dni-ukinar/
http://www.mpcforum.pl/topic/923388-permarko94/

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

W przykładzie pierwszym zadała pytanie, nic nie napisała bezpośrednio.

W drugim obróciła twoją logikę przeciwko tobie, obrazy ani flame'u znowu brak.

A w trzecim wymienia ci fakty, co ci tam niby nie pasuje?

Po drugie, ma ona rację i to, że jest moderatorem pogaduszek to nie znaczy, że nie może z tobą dyskutować (znaczy ona z tobą, nie ty z nią...)

A po trzecie to spinasz jak babsko na targu szukając na siłę winnych, żeby nie było, że tylko ty zostałeś ukarany.

Beka z ciebie...

PS:Tak wiem, że liżę dupsko bo ma cycki, już to mówiliście wielu osobom milion razy. Chuj mnie to :)

Kto ci takich bajek naopowiadał?
Moderator ma pilnować działu a nie wisieć dla was na krzyżu głową w dół...

tak samo jak ja napisałem pedały , też nie bezpośrednio i dostałem 5% ?

Opublikowano

tak samo jak ja napisałem pedały , też nie bezpośrednio i dostałem 5% ?

Po pierwsze to życzę miłej odsiadki na banie :)

jcth.jpg

A po drugie to swoim słownictwem i kulturą prowokowałeś do flame'u a nie dyskusji. Warn słuszny wg. mnie

Opublikowano

Po pierwsze to życzę miłej odsiadki na banie :)

jcth.jpg

A po drugie to swoim słownictwem i kulturą prowokowałeś do flame'u a nie dyskusji. Warn słuszny wg. mnie

tak , swoim wypowiedzią typu ubierasz jak się dziewczynka , nie prowokuje mnie do flameru ??

Tak jak kolega wyzej , wpierdala się w każdy temat , spami , i nikt z tym nic nie robi

Opublikowano

Pedał to obraza, ona po prostu pocisnęła cię z kulturą. Propsy dla niej, chciałbym osiągnąć kiedyś tak wysoki poziom w hejtowaniu. :3

Swoją drogą, dałbym Ci kolejne 5 / 10 % za zaśmiecanie sugestii, bo moderator też człowiek i może na takich samych prawach jak każdy wypowiadać się w tematach, jeśli sumiennie wykonuje swoje obowiązki. Uraziło Cię to, że ma inne zdanie niż Ty i potrafi bardziej elokwentnie go bronić. ;)

Pozdrawiam, jeszcze raz serdecznie gratuluję Miyoshi profesjonalizmu.

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

tak , swoim wypowiedzią typu ubierasz jak się dziewczynka , nie prowokuje mnie do flameru ??

Tak jak kolega wyzej , wpierdala się w każdy temat , spami , i nikt z tym nic nie robi

Gdzie ci powiedziała, że ubierasz się jak dziewczyna?

Opublikowano

Pedał to obraza, ona po prostu pocisnęła cię z kulturą. Propsy dla niej, chciałbym osiągnąć kiedyś tak wysoki poziom w hejtowaniu. :3

Swoją drogą, dałbym Ci kolejne 5 / 10 % za zaśmiecanie sugestii, bo moderator też człowiek i może na takich samych prawach jak każdy wypowiadać się w tematach, jeśli sumiennie wykonuje swoje obowiązki. Uraziło Cię to, że ma inne zdanie niż Ty i potrafi bardziej elokwentnie go bronić. ;)

Pozdrawiam, jeszcze raz serdecznie gratuluję Miyoshi profesjonalizmu.

kazali mi napisac w sugestiach więc o co się ciskasz ?

jakie profesjonalizmu ? to ze wszędzie jest , i cały czas warny daje ? Niech wyluzuje bo bo jej jeszcze pocieknie , to jest chamstwo i jeszcze na kobiete ,

Moderator też człowiek to ja też mam prawo do wolności ,

Opublikowano

Miyoshi nie zrobiła niczego co naruszało by regulamin ;)

warny słuszny

Ps: dział nie do skarg

po przeczytaniu Twojego powyższego postu

jakie profesjonalizmu ? to ze wszędzie jest , i cały czas warny  daje ?
Niech wyluzuje bo bo jej jeszcze pocieknie , to jest chamstwo i jeszcze
na kobiete ,

i innych stwierdzam ze

Nie masz szacunku do kobiety....

Jak odwołujesz sie to rób to kulturalnie a nie wyklinasz wszystkich i wszystko

Wnioskuje o bana dal kolegi

Opublikowano

warny słuszny

na kobiete ,

i innych stwierdzam ze

nie mam zamiaru być kulturalny do kobiet które nie szanują innych .

Opublikowano

Yyyyym. Ja tutaj nie widzę nic niezgodnego z regulaminem. Nie obraziła Ciebie tylko po prostu inteligentnie Ci odpisała. Ja tam nie mam problemu z Miyoshi bo odpisuje szybko - przykładowo wczoraj bo popełniła mały bład :D. Ja sam nie lubię tych "pedałów" w rurkach ale mam w klasie takich hmm 2? i nie są lalusiowaci ani pedalscy. Styl jak styl. Ja jako chłopak hetero napiszę Ci tak : większość chłopaków mówi na tych gości w rurkach - pedały bo im zazdroszczą powodzenia u dziewczyn :>

Co do tej skargi to jak pisałem warny są słuszne ale skoro Ty dostałeś to jeszcze kilkunastu powinno dostać bo codziennie widuję posty typu "rurki nosi to pewnie pedał" :D

PS W drugim screenie nie nazwała Ciebie kobietą tylko posłużyła się ironią. Bo Ty napisałeś, że nike, adidas itp to są marki męskie, a jak wiadomo są też damskie, a skoro Ty nosisz przykładowo nike to jesteś kobieta :D Nie umiem tłumaczyć ale przeczytaj Jej post i pomyśl :>

photo261314.png

Opublikowano

warny słuszny

na kobiete ,

i innych stwierdzam ze

+ Obraza z pierwszego posta. Wnoszę o bana dla delikwenta :)

Opublikowano

lol po co całe zamieszanie , jak dla mnie zjechała Ciebie bo miała powód. W sumie jak nie ona to by zrobił to ktoś inny.

Nic nie wnosisz tym tematem, tylko sb pogrążasz ...

Opublikowano

+ Obraza z pierwszego posta. Wnoszę o bana dla delikwenta :)

to jest ironia więc ?

Opublikowano

Gratulacje dla Myioshi, potrafiła Cię pocisnąć, a przy tym nie obrażając. Warn słuszny.

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Opublikowano

Gratulacje dla Myioshi, potrafiła Cię pocisnąć, a przy tym nie obrażając. Warn słuszny.

ale mi nie chodzi o warn , bo wiem że Pocisnołem leszczą , ale ona obraziła mnie tym że się do mnie tak wyraziła wiec , dlaczego ma nie dostać 5% ? To ze jest moderatorem to nie znaczy że jej wszystko wolno .

I jeszcze jedno jakim prawem TheJeron78 dał mi 10% , za tzw spam , jaki spam w dziale pogaduszki Pokaż swoją twarz , kolega dodał zdjęcie napisałem że nie działą , i dostałem 10% wtf ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...