Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer Role-Play - ~Skazaniec~ (pełnij rolę więźnia i ucieknij z zakładu!)

kazama123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Szacun +1

1.Role Play prawdziwy za to plus

2.świetnie opisane wszystko dla nowych o tym OOC

3.W końcu ktoś tu się zna na tym :)

4.Mam pytanie co do tego, będą kiedyś mody?

BTW ja będę i tak odgrywał w <> xD

Opublikowano

#Edit Wbiłem na serwer myszka mi się zawiesiła i uderzyłem strażnika i bana dostałem Gz... Pozdro Administracjo .

Opublikowano

Fajnie sie zapowiada, nie slyszalem o serverach takich jak ten :D wbije jak bedzie wolny slot

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

Opublikowano

Na pierwszy rzut oka serwer fajny. Ale admin to non-rp. Admini maja wszystkich gdzieś. Nawet pograc sie nie da bo ktos odrazu bije.
NIE POLECAM!

yiWCsl1.png
Opublikowano

#Edit Wbiłem na serwer myszka mi się zawiesiła i uderzyłem strażnika i bana dostałem Gz... Pozdro Administracjo . Odbanuję. Jaki nick?

Na pierwszy rzut oka serwer fajny. Ale admin to non-rp. Admini maja wszystkich gdzieś. Nawet pograc sie nie da bo ktos odrazu bije.

NIE POLECAM!

Akurat, to więzniowie biją bez przerwy. Nas jest 3. Fafik, ja i Tygrys, nie dajemy rady, więc nas zrozum :)

Opublikowano

Nie polecam ludzie sie bija, admini nic nie robia tylko bija i zabijaja nic nie ogarniaja wiec nie polecam !

Ja jako admin, fafik i inni reagujemy, to nie nasza wina, że wbijają ludzie, którzy nie ogarniają RP. Ale musisz wiedzieć, że każdego kogo pytam, mówi ze serwer jest świetny i potrafią się dogadać. Ty wbiłeś na 3 minuty i wyszedłeś =3 pozdrawiam.

Opublikowano

hahaha ale kłamca siedziałem tam więcej niż godzinę , kłamie w żywe oczy haha i nie pytałeś nigdy . Widać jaki jesteś kłamca

Opublikowano

Serwer Zje***** admini por***ni ktos mnie bije uciekam by mnie nie zabil admin mnie zabija ... potem sie wkurzylem i zaczolem walic admina i uciekac a admin dal bana o tresci Gej pozdrowienia dzieciaki

KamixPL

moja opinia -100000000000000000000000000000000000000000000/10000000000

Opublikowano

Grałem na serwerze kilka minut i ktoś z graczy zaczyna mnie atakować. Ja żeby nie stracić zycia atakuje go i po chwili:

Bez%C2%A0tytu%C5%82u.png

// Nie polecam.

http://o.aolcdn.com/hss/storage/midas/dbb2fba7a1724ff9f49593989439ae90/203012134/rih.gif

Opublikowano

Sierip Administracja Dzieciaki ponizej 12 lat zycia maja serwer i sie podniecaja a to jest amatorszczyzna a nie serwer ... A mi Napisali tresc Gej ...

Opublikowano

Nie polecam dostałem bana pod treścią: Gej

Chciałem adminowi przetłumaczyć do rozumu i zrobiłem drugie konto pod innym nickiem i znowu dostałem bana tym razem za nic napisał mi : "Ale masz zjebany ryj szmato" ...

NIE POLECAM !

Opublikowano

NUMER 1 UCIEKŁEM Z WIĘZIENIA MÓJ NICK TO: KluchoPL jednak admin przyszedł i mnie zabił i po grze nie polecam miło sie grało :(

ten serwer nie ma przyszłości upadnie za miesiąc admini mają po 10 lat góra 12 nie będą miały z czego zapłacić !! uciekłem z więzienia nick KluchoPL i admin powiedzial ze moge sobie grac poza więzieniem zaraz przylatuje jakiś debil z łukiem pewnie to potomek ja sie troche cykam i mnie dedł !! i po grze

Opublikowano

Dobra widzę, że leci sporo hejtu. Nikt z was się nie chciał tłumaczyć.. Atakowaliście i koniec. Nie da się grać z ludźmi, którzy nie ogarniają RP.

Treści "Gej" itp. Może dlatego, że sam przezywałes innych, biegałeś za nimi i atakowałeś? Dziwne, że 40 innych osób bawi się znakomicie :)

KluchoPL.. Uciekłeś, ale przykro mi, mimo mojego zakazu i prośby, wyszedłeś poza mape i budowałeś :) Twoja wina.

Z resztą, podawałem skype/gg/youtube Można się skontaktować i dogadać. A uwierzcie mi na słowo, że jak jest 3 adminów i 14 graczy, ciężko jest powstrzymać nerwy.

Btw. Nie mam 12 lat, tylko 16. Wejdź sobie na mój kanał YT i sprawdź cwaniaczku

Youtube: Szczypi0or

Pozdro.

Opublikowano

nie da sie kupić itemków i mieszkania nigdzie nie da sie dojść admin kara za byle gówno mnie ukarał bo powiedziałem że nie dostałem jeść !! już ja lepszy serwer zrobię

kazma123 nie tłumacz sie może masz więcej lat ale reszta to dzieci które musisz ogarniać !!

Opublikowano

Da się kupić itemki. To serwer Role-Play i niestety, trzeba ruszyć mózgiem, którego najwyraźniej nie posiadasz. Mieszkań.. krążyłes jak debil po 3 miastach. I wszystkie domki, po których skakałeś jak małpa, są na sprzedasz.

Nie o byle gówna, tylko za : wyzywanie, RP, podszywki i DM pozdro.

Zrobisz lepszy? Jaki? Survival + frakcje? Dawaj, czekam.

Wszyscy narzekają, na to, że się biją i my nic z tymi nie robimy? MY 3 ADMINI HARUJEMY jak woły, abyście czerpali przyjemność. I oczywiście to się spełnia, ale jak wbijają jakies typki, które nie ogarniają RP - to wybaczcie.. Biją wszystkich dookoła. No sorki, robimy co możemy T.T

Opublikowano

prawda nieogarnieci sa / moze i masz 16 lat ale zachowujesz sie jak dzieciak takie tresci w banach twoi koledzy i ty piszecie ze wiesz co... widac jacy jestes ... 16 lat ale zachowanie na maksimum 12

a ja mialem tak ze uciekalem by mnie niezabil gosciu i admin mnie zabil i potem go zaczelem atakowa i ban ...

a wgl wlascicielu tematu a kto zrobil multi konto i od razu mam bana za multi konto ... chcialem cos przetlumaczy ale nieda z wami rady ...

Opublikowano

Dodanie IP tego serwera do mojego minecrafta to tylko strata czasu, zabijają na spawnie jak się wchodzi, itemki do kupienia, nie wiadomo co i jak gdy jest się na spawnie, tak ciężko wyłączyć PVP na cuboidzie? I jak zwykle - brak admina. 1/10.

- Ten tylko wart nazwy człowieka, który ma pewne przekonania i potrafi je bez względu na skutki wyznawać czynem. - Józef Pilsudski.

- Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska. - Józef Pilsudski.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...