Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer Role-Play - ~Skazaniec~ (pełnij rolę więźnia i ucieknij z zakładu!)

kazama123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

zrobilem sobie 2 postać !! ale kurwa kiedy spierdoliłem z paki dostałem bana miałem eq diax :( każdy tak jest lizus i podpierdala każdego

Opublikowano

EQ diax? Ciekawe skąd, a wiesz, ze w regulaminie jest napisane, że nie wolno budować? :) Sam się przyznałeś.

PVP zostanie wyłączone, także nie narzekać mi na zabijanie.

Kontakt :

Youtube : Szczypi0or

Mówcie co chcecie, ale problem w tym, że mało adminów. A to, że ludzie nie ogarniają RP mimo moich 1000000000 prób i starań wytułaczenia, to nie moja wina. Nie czytacie regulaminu - wasz problem ;)

Opublikowano

Powiem tyle

- Nie ma anty cheata mozna latac i uciekac

- Zeby dostac wyplate trzeba czekac na admina ( mozna do zrobic ze nie trzeba ale nie powiem )

- Admini obrazaja wiezniow typu witajcie moje kurwy m, do wyra smiecie i tym podobne

- Kara ludzie za byle co tylko ze by mozna bylo wsadzic do paki

mozna by wymieniac i wymieniac wiec nie polecam

Opublikowano

Slaby serwer ;d.

Admin coś tam krzyczy "wypie*dalać do tyłu" a ja mówię, lol to jest serwer RP a admini mają odzywki jak 10-latki i dostałem bana ;d

Opublikowano

kazama123, no chyba dobre 20 osób nie zebrało się na skype/gg i nie zgadali się na Twój serwer, coo ;)? Zachowanie Twoich adminów jest poparte postami napisanymi przez graczy w oto tym temacie.

- Ten tylko wart nazwy człowieka, który ma pewne przekonania i potrafi je bez względu na skutki wyznawać czynem. - Józef Pilsudski.

- Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska. - Józef Pilsudski.

Opublikowano

Nie polecam serwera, nawet nie wiadomo skad wziasc prace itp, jak zapytalem admina to dal mi bana " Nie grasz rp stary i won chuju " .. NIE POLECAM SERWERA !

Opublikowano

SSY spoczko, ale nikt już nie mówi o zachowaniach graczy? Jak my mamy mieć cierpliwość do osób, którzy totalnie nie ogarniają serwera - przykro mi.

Prosze ogarnąć RP :)
Z resztą opinie mam raczej gdzieś. Każdy wejdzie i sam oceni ^.^

Opublikowano

Ehh, a ja zmieniam zdanie, serwer nawet w porządku tylko brak ogaru ze strony H@ - xSzczypior, i reszta ekipy w miarę ogarnięta.

I powiedzcie mi do cholery jaki to ma sens, uderzę strażnika, a szczypior podlatuje z diax mieczem zenchantowanym na sharpness IV/V i mnie zabija? I to ma być RP? Śmieszne :D Zginąłem już z ręki Szczypiora dobre 15 więc nie wiem, czy w realu mam 15 żyć :D?

Są prace, ale również bez sensu,,, gracze się co chwile napierdzielają na spawnie i w barakach co również H@ ma gdzieś. Chociaż chciałbym podkreślić, że wcześniej banował za bicie się na spawnie ;*

Zero ogaru, nic nieoznakowane, żadnego celnika, nikogo kto doprowadza nowych więźniów...

I co najlepsze - Wydaje mi się, że H@/niektórzy członkowie ekipy mają max 12-13 lat :D bo: Na odpowiedź muszę czekać dobre 10 minut, piszę 20 razy na spawnie a h@ ma mnie centralnie za przeproszeniem w Dupie :*.

Godzina 9:25 - Serwer off.. (Panie Szczypiorze, boi się Pan graczy :* ?)

Pozdrawiam :).

- Ten tylko wart nazwy człowieka, który ma pewne przekonania i potrafi je bez względu na skutki wyznawać czynem. - Józef Pilsudski.

- Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska. - Józef Pilsudski.

Opublikowano

Pozdrawiam up

I się zgodze

Może nie grałem ale z postów co nie co wynika,jeszcze kilka osób spamuje zapewne konkuręcja ale jeśli masz ogarnąć to zbierz administracje +18 a nie jakiś Gimbusów albo i nawet młodszych.

Z pozdrowieniami (xxx)

http://Nie działa mi avatar :<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...