Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer Role-Play - ~Skazaniec~ (pełnij rolę więźnia i ucieknij z zakładu!)

kazama123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Grałem na serwerze kilka minut i ktoś z graczy zaczyna mnie atakować. Ja żeby nie stracić zycia atakuje go i po chwili:

Bez%C2%A0tytu%C5%82u.png

// Nie polecam.

Jeżeli macie takie podejście do gracza, nawet hejta jak "spier****" To nie dziękuje. Myślałem że się dobrze zapowiadało - , -

2dhww8h.png

Opublikowano

Zmieniam zdanie. Dostałem bana "Nie ogarniasz RP - Żegnam" czy jakoś tak, za to, że nie chciałem pójść do izolatki czy coś. ;d

Opublikowano

Super serwer, tylko ze zazwyczaj trudno wbic bo jest pelen :D

a i Teeesik, o ile pamietam to ty wtedy bana dostales bo admin cie przypadkowo zabil, bo mial laga a ty go zaczales obrazac IC.

Opublikowano

Jak zostać strażnikiem?

@Edit:

Żalowy serwer, nie polecam, wyrzucają za to że uciekam przez strażą to dali kicka z napisem "Non-RP" w czym tu k*rwa nie ma non-rp? Chyba nie wiecie co to prawdziwe Role-Play. Niech nie robi te bez mózgi serwery jak nie jest w tym dobry, i w ogóle nie wie co znaczą tagi te dzisiejsze "serwery": "Freebuild, Survival oraz 4Fun i nie zapomnijmy o RP bądź RPG", teraz jakie tworzą się te serwery to gówno co nie powinny istnieć za przeproszeniem ponieważ, są mieszane choć nie wiedzą co to znaczy. Np. Survival + FB to popierd* serwer bo FB a SV to co innego i są nie kompatybilne.

Opublikowano

Jak zostać strażnikiem?

@Edit:

Żalowy serwer, nie polecam, wyrzucają za to że uciekam przez strażą to dali kicka z napisem "Non-RP" w czym tu k*rwa nie ma non-rp? Chyba nie wiecie co to prawdziwe Role-Play. Niech nie robi te bez mózgi serwery jak nie jest w tym dobry, i w ogóle nie wie co znaczą tagi te dzisiejsze "serwery": "Freebuild, Survival oraz 4Fun i nie zapomnijmy o RP bądź RPG", teraz jakie tworzą się te serwery to gówno co nie powinny istnieć za przeproszeniem ponieważ, są mieszane choć nie wiedzą co to znaczy. Np. Survival + FB to popierd* serwer bo FB a SV to co innego i są nie kompatybilne.

Hmm... nie wiem jakie typy serwera sa tutaj "zmieszane".

Moze myslisz ze Role i Play to 2 inne typy serwera?

Opublikowano

Zgadzam się ze wszystkimi. Jestem nieogarem. przejąłem się rolą.

Ale to już przeszłość Od tego postu będę wyrozumiały dla każdego. Schowam ten Je*any sword daleko daleko i nie będe z niego korzystał.

Admini nie mają w dupie innych graczy, ani ja. Ale jak podbiega do Ciebie 8 graczy i pyta się czy mogą prace, inny, że nie wie o co chodzi na serwie, mimo, że dostał regulamin, jeszcze inny, że głodny jest... Ludzie, nie dziwcie się, że mi nerwy puszczają.

Przepraszam wszystkich za wszystko, licze na wyrozumiałość i przebaczenie :(

Jeszcze jedno...

Ktokolwiek poczuł się urażony czy źle potraktowany (ban)

P.S Nie jestem dzieciakiem. Podejrzewam, że jestem starszy od was wszystkich hejterów, którzy piszecie bzdury na temat, który nie macie pojęcia,

jednak przyznaje! Moje zachowanie było karygodne! Przepraszam!

Opublikowano

Wybacz, ale to ty zżynasz ode mnie serwer. Twój jest 100 razy bardziej: nudny, nieogarnięty i niedopracowany. A ja się ogarnąłem i cały czas serwer full.

Dostałeś bana, ponieważ nie ogarniasz Role Play.

Żegnam

Opublikowano

Szczypior*

O UB: Skype : szczypi0or

####################
Z resztą... wyzywałeś mnie i serwer. teraz jesteśmy ogarnięci, a przez cały dzień sloty : 17/17 i w góre... nadal uważacie, że serwer do dupy?, Chyba nie skoro, na jeden slot próbowało wbić 12 osób! -__-

Opublikowano

kazama123, proszę o odbanowanie mojego nicku : QuickDeQ

- Ten tylko wart nazwy człowieka, który ma pewne przekonania i potrafi je bez względu na skutki wyznawać czynem. - Józef Pilsudski.

- Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska. - Józef Pilsudski.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...