Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Turniej Starcraft II - wstępna lista uczestników.

Zavetti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po raz trzeci staram sie zorganizować turniej. Poszukujemy 16 chętnych osób.

1 miejsce - gold member

2 miejsce - blue member

3 miejsce - mpc champion

Jeśli chcesz wziac udział w konkursie a nie masz gry - daj znać na PW, dam link do darmowego (legalnego) launchera pozwalającego na rozegranie turnieju.

Jeśli zapisze sie 16 osobó to ruszamy z kopyta

1. Zavetti

2. Black and White

3. Woonsz

4. Baku

5.Qunman

6. Xanter

7. Klaus

8. Shiniold

9.. Etaldd

10. JokerrPL

11. Teddy2365

Opublikowano

Ja też jestem chętny na uczestnictwo proszę o dopisanie oraz o tego darmowego legalnego lauchera ;)

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

Zaktualizowano.

Darmowy pakiet startowy:

Battle.net

To strona Blizzarda. Rejestrujesz się i wchodzisz w zakładkę "moje konto" -> moje gry -> zarządzaj clientami gier i pobierasz Stracrafta.

Masz potem jedną rase, ograniczone multi i kilka misji w kampanii, ale wystarczy do rozegrania turnieju.

Opublikowano

Tez się zapisze xDD. Jak coś launchera nie chce, mam kupionego sc2. Ale grac nie umiem :D

1380739777-U870849.png

1375732994-U592769.png1375735056-U683421.png1378238828-U336505.png

Opublikowano

Dobra zapisuję się :P

Chociaż nigdy gry na oczy nie widziałem, mam nadzieję, że będzie tu ktoś taki jak ja i będę miał jakieś szanse : )

Opublikowano

Z czego co widzę na starterze można grać tylko rasą na T (nazwy nie pamiętam bo tylko raz odpaliłem SC2). Będzie się tylko walczyło tą jedną rasą? Czy można wszystkimi? Bo jak wszystkimi to ci co mają SC2 kupione mają szersze pole do popisu. Wiedzą czym enemy zagra i może coś już kombinować w tym kierunku, chociaż w sumie jak ktoś się nie pochwali że ma starter to nie wiadomo do końca czym zagra.

76561198001815076.png
Opublikowano

Bez sensu by było, gdyby można było grać tylko terranami :) To tak jak by w WoT na turnieju grali tylko jednym czołgiem :)

Jeśli ktoś ma normalną wersję, to dlaczego miałby nie móc grać inną rasą ?

y5r5.png

Opublikowano

Bez sensu by było, gdyby można było grać tylko terranami :) To tak jak by w WoT na turnieju grali tylko jednym czołgiem :)

Jeśli ktoś ma normalną wersję, to dlaczego miałby nie móc grać inną rasą ?

Ja nie zabraniam grania innymi rasami, tylko pytam czy taki zakaz będzie bo chce wiedzieć czego mogę się spodziewać.

76561198001815076.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...