Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sposób na zarabianie NightCore.pl

KaeN™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema gram na nightcore.pl od wczoraj ale dalej nie wiem jakie tam są ceny co sie oplaca i jak zarabiac widzialem ludzie dropki robia ale nie wiem bo ja zrobilem na metki ale nie wiem czy te kd +5 jest coś warte ponoć +10 jest najlepsze ale nie wiem czy dropi czy nie wiec mam prosbe ybscie tu mi na to odpowiedzili beda lajki

8709ec53e24606c931c5fe03ab37077f.jpg

Opublikowano

Rób postacie 30lv, na tym lvlu masz misje od kapitana na zabicie metka zazdrości, po ubiciu u poowrotu do kapitana dostajesz losowe kd+9, które możesz sprzedać =)

Rób bronie 75 na bs;ie.

Już nie długo nowy klient i prezentacja :)

Opublikowano

dzieki a skąd tego bs'a wziąć ? jest ten klient na modzie kamera ? bo gram na normallnym kliencie serwera i powiedz jakie sr lub jakie bony bym mial wbijac ? i bys powiedzial ile mniej wiecej kazdy jakis kosztuje?

Opublikowano

a ile na tym serwerze kosztować bedzie taki zatruty ?

nie znam sie nic na cenach a raz ktos mowi dam dac za to iphony arz certyfikaty raz coś i nie wiem za co sie zamienic :/

• 7 miesięcy temu...
  • 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...