Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PolishWorld

Czy podoba ci się nasz serwer PolishWorld  

1 589 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy podoba ci si? nasz serwer PolishWorld

• Tak Zagram
    • Nie Nie Zagram
    • Super Ale Nie Mam Czasu
    • Nie Gram Ju? W Metina
    • Serwer Jest Super Ale Bym Co? Zmieni?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No fajnie fajnie . Zapowiada się dość ciekawie . Maszyna dobra , co tutaj dużo mówić . Prezka 9/10 . Server 8/10 , 6/7 bony mi nie odpowiadają .. Są praktycznie takie same , jak na innych serverach . Jak będę się nudził na pewno zagoszczę . :> Ważne żeby nie padł po ,,2 dniach '' i administracja ogarniała buggi , ewentualnie wykrywała kamermoda .

Opublikowano

Serwer bardzo ładny, tylko.. max 180, a jest jeszcze mapa na 180 nie kumam ;D

Max lv 180 Puki co będzie zwiększony do 250 z czasem !!

A I DZIĘKI ZA PYTANIA BO WIEM CO W PREZCE POPRAWIĆ I DOPISAĆ JAKBYM CZEGOŚ ZAPOMNIAŁ A I COŚ SIE STALO NA DOLE PRÓBUJE TO USUNĄĆ ;] ŻEBY ŁADNIE WYGLĄDAŁO TAK JAK MA BYĆ !!

Opublikowano

Pomysł z mapą polski bardzo mi się podoba.

Co do serwera niestety nie zagram, gdyż praca goni.

Co do prezentacji ładnie wykonana, tylko te napisy trochę odpychają.

Opublikowano

Pomysł z mapą polski bardzo mi się podoba.

Co do serwera niestety nie zagram, gdyż praca goni.

Co do prezentacji ładnie wykonana, tylko te napisy trochę odpychają.

jakie napisy ?? i czemu ??

Opublikowano

sxiy.jpg

thmz.jpg

Moim zdaniem niepotrzebnie mają tak mocny blask zewnętrzny.

Teraz już nic nie poradze w PSD wyglądały super ;] ale od napisów nie zależy serwer miało to tylko ładnie wyglądać

Opublikowano

@Up w najbliższych dniach.

@Topic popraw trochę ortografię w prezentacji i będzie ok.

Co do startu... Na pewno zawitam. :)

nanicz.png

Opublikowano

@Up w najbliższych dniach.

@Topic popraw trochę ortografię w prezentacji i będzie ok.

Co do startu... Na pewno zawitam. :)

Spoko robilem to wczoraj do 2 juz i sie spac chcialo. Dzisiaj poprawię i dzięki;d
Opublikowano

Serwer jest po prostu świetny... Naprawdę - nic dodać, nic ująć.

Jedyne, co mnie trochę "odciąga", to gramatyka, interpunkcja i składnia zdań w zapowiedzi.

Jest naprawdę na niskim poziomie. Jest sporo błędów etc. To bije od razu w oczy.

Jednakże sądzę, iż można wam to wybaczyć - nie jesteś humanistami, tylko informatykami.

Lecz powinniście mieć już kogoś, na stanowisko moderatora forum, który potrafi "porządnie" pisać.

Pozdrawiam, czekamy na stronę oraz forum.

Opublikowano

bardzo mi się podobają bronie i zbroje. Czy dla wp broń z egzo ma porównywalne dmg do tej z bojowego??? bo jak nie to cały ładny system broni już odpada.

Szkoda że 6/7 na klasy:/ nie będzie się chciało robić 4x eq :P jak by nie to to bym zagrał.

W grze:
- HellvFirE
- TeRRoR
- TerrorMachin
- RayZo
- DEAMON

Opublikowano

Właśnie super, że 6-7 na klasy. Nie ma już takich serwerów.

Dlaczego uważam, że to dobrze?

Ponieważ w metinie chyba chodzi o to, aby spędzić jak najwięcej czasu na udoskonalaniu siebie i swojej postaci.

A więc... jeśli mam 6-7 na klasy, to musimy poświecić o wiele więcej czasu, aby zrobić kilka par eq.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Z tego co pamiętam to bron dla wp ma o troszeczkę więcej niż dla woja. W najbliższych dniach zostanie dodany GamePlay.

Właśnie super, że 6-7 na klasy. Nie ma już takich serwerów.

Dlaczego uważam, że to dobrze?

Ponieważ w metinie chyba chodzi o to, aby spędzić jak najwięcej czasu na udoskonalaniu siebie i swojej postaci.

A więc... jeśli mam 6-7 na klasy, to musimy poświecić o wiele więcej czasu, aby zrobić kilka par eq.

Pozdrawiam.

Popieram w 100%, bony są tak ustalone, aby każda klasa postaci miała równe szanse ;)

Myślę, że to nam się udało, ale tak naprawdę Wy to ocenicie czy działa to poprawie w każdym względzie.

Opublikowano

serwer wygląda fajnie :D nowa czcionka i kolor w grze ? te dmg itp ?:D raczej zawitam :)

Daj Like jak pomogłem

też macie za co dawać ostrzeżenia ...

Opublikowano

Nie widzę wachlarzy. A i ciulowa czcionka, najlepsza jest stara, mała.

Wachlarze zostaną dodane w ciągu tygodnia od startu serwera a odnośnie czcionki to pomyślimy.

PS:

Jak serwer wystartuje bez żadnych nieprzewidzianych komplikacji, będą wprowadzane cyklicznie nowości, które są już zaplanowane. Krótko mówiąc będzie się działo i postaramy się, żeby nie było nudy ;)

Opublikowano

Serwer wygląda fantastycznie, zobaczymy jak to wyjdzie w praniu :D .

Świetny pomysł z mapą Polski podzieloną na trzy królestwa, brawo .

Oby wystartował bez żadnych problemów to może wpadnę .

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Wow! Jestem pełen podziwu! Widać, że stworzenie takiego serwera wam zajeło sporo czasu. Nowe królestwa, mapka w kształcie Polski? Genialkne! Nareście tabelka z pisem bonów w jęz. Polskim. Fajne zbroje oraz bronie! Widzę, ze teraz jest inny wygląd mapek! Nic dodać nic ująć! Prezka 10\10! Serwer ?\10( jak zagram to ocenię). Serdecznie polecam! Nareście jakiś serwerem pożądny a nie gotowiec jak inne nowo powstałe.

Mam pytanie: Czy serwer będzie przed startem w fazie beta?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...