Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL][1.5.1][PL] Polskie Factions [Gildie] By CusT ! [HIT]

CusT

Jaki plugin spolszczyć ?  

37 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki Spolszczy? nast?pny plugin

• ChestShop
      4
    • TreasureChest
      5
    • LWC
      10
    • PlayerStatusSigns
      1
    • FigAdmin
      4
    • WorldBorder
      1
    • Reservations
      3
    • PlotMe
      7
    • Inny.. Podaj w komentarzu jaki
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

*

# Polskie Gildie by CusT dla MPCForum.pl !

*

Informacje:

Factions [Gildie] Został spolszczony w 100% prze zemnie, myślę że docenicie moją prace, zajęło mi to około 1 dnia

Dla tych którzy chcą się podjąć takiego zadania, to trzeba mieć cierpliwość ze stali, Dużo czasu, i Dobre Oczy ;)

Program przez który spolszczyłem Gildie:

InClassTrans

Dla tych co bd pisać o błędach !:

Jak wiecie nikt na świecie nie jest doskonały, ja również nie jestem, błędów będzie [Nie powiem że dużo] Ale troszkę ;)

Proszę nie spamować tutaj o błędach [Ortograficznych] będę zgłaszał !

Download:

FactionsPL-By CusT !

http://www.speedyshare.com/fhH4k/Factions-PL-By-CusT.rar

SKAN:

6LGqi0v.png

NIE KOPIOWAĆ !

Opublikowano

Komendy nie są spolszczone ponieważ, jak znam życie wszyscy by się pogubili..

Co do Alan'a

Można, lecz przy pluginie dodać "By Cust"

Opublikowano

Fajna robota, a to trzeba nagradzać w odpowiedni sposób :>

Mógłbyś jednak dorobić komendy polskie, aby i angielskie i polskie funkcjonowały. Oczywiście na serwerze musiałby być poradnik, co do komend w języku ojczystym, ale anglofile mogliby korzystać komend w języku obcym.

| Pijawka I | Pijawka II | Pijawka III | MPC User I | MPC User II | MPC User III | MPC Member | MPC Member II | ProUser | MPC Member III | MPC Team | Postmaker | Postwriter |

Opublikowano

Fajna robota, a to trzeba nagradzać w odpowiedni sposób :>

Mógłbyś jednak dorobić komendy polskie, aby i angielskie i polskie

funkcjonowały. Oczywiście na serwerze musiałby być poradnik, co do

komend w języku ojczystym, ale anglofile mogliby korzystać komend w

języku obcym.

Z tego co wiem nie da się spolszczyć komend ...

no chyba że ktoś się uprze i zdekompiluje plik javy

W pliku javy jest zaprogramowane żeby np komenda /spawn tepała na spawna

ktoś musiał by od nowa napisać plugin ...

Chyba że jest jakiś program do tego ;)

Opublikowano

Z tego co wiem nie da się spolszczyć komend ...

no chyba że ktoś się uprze i zdekompiluje plik javy

W pliku javy jest zaprogramowane żeby np komenda /spawn tepała na spawna

ktoś musiał by od nowa napisać plugin ...

Chyba że jest jakiś program do tego ;)

Da się :)

Osobiście jako pierwszy w Polsce spolszczyłem totalnie plugin Jobs, jednak już się nim nie zajmuje.

Wszystko oczywiście kolega robił w InClassTrans

Jednak da się zrobić, potrafi to mało osób, ja mogę się pochwalić, że to umiem.

Na początek jednak nie trzeba dekompilować, bo możesz mieć pliki na githubie jeżeli nie ma wtedy przed Dr.Java

Co do Twojej roboty - dobra

Jednak mała rada. Kiedyś robiłem zajebistą prace właśnie tego Jobs. Podpisywałem się tak jak ty pod plugin, i dzisiaj już mogę pomażyć o wielu rzeczach, z developera na bukkit spadłem na osobę Zbanowaną.

Dlaczego?

Jeżeli edytujesz pliki i to .class tak jak ja w Jobs'ie później są problemy...

Opublikowano

Informacje:

Factions [Gildie] Został spolszczony w 100% prze zemnie, myślę że docenicie moją prace, zajęło mi to około 1 dnia

Dla tych którzy chcą się podjąć takiego zadania, to trzeba mieć cierpliwość ze stali, Dużo czasu, i Dobre Oczy ;)

Komendy nie są spolszczone ponieważ, jak znam życie wszyscy by się pogubili..

Proste pytanie, dlaczego cytuje dwie wypowiedzi twórcy tego tematu. A no po to by zobaczył, że napisał dwie sprzeczne informacje.

Jak można spolszczyć jakiś plugin jeśli komendy nie zostały spolszczone ??

Nie mam na celu wypominać tego błędu, ale CusT zwracaj uwagę na to co piszesz.(Chyba nie masz aż tak dobrych oczu skoro tego nie zauważyłeś)

Mimo wszystko czekam na inne pluginy wykonane przez Ciebie i mam nadzieję, że tym razem na 100% - spolszcz LWC

Niektóre sygnatury są bezsensowne...

Opublikowano

PlotMe mozna spolszczac samemu ale tak wszystko to by sie przydalo.

Poszukuje Współ własciciela na serwer minecraft

zglaszac sie prosze na pw

Opublikowano

Proste pytanie, dlaczego cytuje dwie wypowiedzi twórcy tego tematu. A no po to by zobaczył, że napisał dwie sprzeczne informacje.

Jak można spolszczyć jakiś plugin jeśli komendy nie zostały spolszczone ??

Nie mam na celu wypominać tego błędu, ale CusT zwracaj uwagę na to co piszesz.(Chyba nie masz aż tak dobrych oczu skoro tego nie zauważyłeś)

Mimo wszystko czekam na inne pluginy wykonane przez Ciebie i mam nadzieję, że tym razem na 100% - spolszcz LWC

Synek nie ucz dzieci robić.

100% Spolszczenie, fakt może powinny być komendy, jednak koledze w tym pomogę. Co do tego "100%" PL jest uznawane za komunikaty. Tak samo jak masz spolszczonego Essentiala, LWC czy inne...

Opublikowano

Synek nie ucz dzieci robić.

100% Spolszczenie, fakt może powinny być komendy, jednak koledze w tym pomogę. Co do tego "100%" PL jest uznawane za komunikaty. Tak samo jak masz spolszczonego Essentiala, LWC czy inne...

Synek ??, tyle postów i takie głupoty piszesz, wyraziłem swoją opinie i nic Ci do tego, sam przyznałeś, że komendy też powinny być spolszczone więc ten tekst na początku nie powinien mieć miejsca, jednak jeśli chodzi o plugin to bardzo cieszę się, że mu pomożesz, o ile będzie takiej pomocy chciał.

Niektóre sygnatury są bezsensowne...

Opublikowano

W pluginie Factions da się spolszczyć wszystkie komendy. Jest na to bardzo prosty sposób. Wystarczy IDE(środowisko programistyczne-np. Eclipse lub NetBeansIDE) oraz pliki źródłowe Factions'a. Można je pobrać https://github.com/MassiveCraft/Factions . Następnie wszystko sobie tłumaczymy i kompilujemy. Oczywiście jest z tym trochę roboty, ale "Dla chcącego nic trudnego!".

@Edit

Proponuję, abyś do porządku spolszczył plugin Factions.

Opublikowano

@up

Zobaczę, jak na razie zostawiam Factions tak jak jest, i biorę się za dokładne spolszczenie innego pluginu :)

@Watażka

Proszę sie tutaj nie rozpisywać, jak chcecie się podrażnić to na PW..

I jeszcze 1, KAMIKADZEKKS Nie pisze głupot..

Opublikowano

W pluginie Factions da się spolszczyć wszystkie komendy. Jest na to bardzo prosty sposób. Wystarczy IDE(środowisko programistyczne-np. Eclipse lub NetBeansIDE) oraz pliki źródłowe Factions'a. Można je pobrać https://github.com/MassiveCraft/Factions . Następnie wszystko sobie tłumaczymy i kompilujemy. Oczywiście jest z tym trochę roboty, ale "Dla chcącego nic trudnego!".

@Edit

Proponuję, abyś do porządku spolszczył plugin Factions.

Wiem, że umiesz czytać google jednak nie jest to takie proste :) Byłem Junior Developerem na bukkicie i tak sobie nie spolszczysz komend przez Eclipse. Potrzebujesz do tego także pliki bukkit, nie craftbukkit, jednak nie będę Wam więcej mówić, dlatego, że to jest tajemnica developerska

Dlaczego? Plugin możemy spolszczać na polskie komunikaty, jednak komend NIE WOLNO jest to złamanie praw. Jednak jeżeli nie powiesz temu bukkit to jesteś na dobrej drodze ;)

Ja byłem głupi, dlatego, że jako pierwszy spolszczyłem w całości Jobsa, komendy, komunikaty, permissions! Dałem to na bukkit po 2 tygodniach musiałem skasować bo naruszyłem prawa, a później bym mógł mieć sprawe w sądzie....

Więc panowie, szczerze;) ja na prawdę więcej wiem niż ty Watażka i Hexovers (użytkownicy MPCForum)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...