Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Gold hack?

michul123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Teraz będą bajki, ile to przeciwnicy nie mieli kasy bo bla bla bla... :l

Jakis bug, czy coś może tam... Jak typek zna, to niech zna i się nie dzieli. To najlepsza opcja.

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

dziś grałem z vi miała 3/12/15 120 farmy i przedmioty za więcej kasy niż nasz lee 18/6/22 i 220 farmy pozdro . Mecz przegrany bo vi miała 6khp i 400 obrony -.-

Ta jasne, 6x sunfire?

Teraz zaczną się bajki... koleś odkrył buga/wymyślił jak do tego dojść i z jednej strony gratuluje a drugiej strony współczuje bana za griefowanie.

Opublikowano

Chyba coś w tym jest. Jakiś bug który pojawia się sam z siebie. Bo często widuję sytuację jak up. Gościu low farma i 2-3 kille ma lepsze itemy niż inny z 20/0 i farmą

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Tak to bug każdej grze się zdarzy

Mnie bardziej interesuje jakim cudem spotkał go 4x pod rząd gdy na serwie jest pare mln ludzi ;0

ahri.png

Sygna by Nyshix

Opublikowano

Dzięki ale dlaczego jest tyle lapek ?

Najprostszym sposobem na zdobycie lajków jest poproszenie kilku kumpli o to.

To nie działa, filmik jest banalny bo przedstawiony aż na 14 minucie gry. Oprócz tego wystarczy przeczytać komentarze:

Its 14 minute. Dont download this keylogger

It does not open, please tell me how to use it

Wracając do tematu.

Bugi są, tak jak w kazdej grze, natomiast nie ma czegoś takiego jak gold hack i nigdy tego nie będzie bo w LoLu luk do wbicia przez CE nie ma (lub jest niewiele, nie wiem - nie próbowałem :) ). Jakiekolwiek "hacki" w LoLu działają jako zmiany wizualne tylko u tego, kto używa danego hacka.

Opublikowano

Ludzie, to FAKE, gdyby takie cos było, to Riot usunął by to w 10 minut po pojawieniu się...

to nie fake, lol.

warte perma, tak na prawdę ma więcej golda, ale nie kupuje wszystkiego na raz, żeby nie wleciał. :)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Wystarczy, ze dadzą w nagrodzie rp za wyszukanie tego glitcha. Tak samo google robi, tylko ze nagrody są z kilkoma zerami na koncu kwoty

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

A jak się to robiło?

Manipulacja pakietami, można było sprzedać statystyki z run za golda i wyciągnąć ok. 2100 więcej na start.

Ludzie, to FAKE, gdyby takie cos było, to Riot usunął by to w 10 minut po pojawieniu się...

nie 10 min, działało ok. 2 tygodni.
Tutaj macie temat na forum LoLa, dużo też tego było na reddicie i jak nabrało rozgłosu to poszedł szybki fix.
http://na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=3382311

Tutaj macie potwierdzenie że to już nie działa.
yZWTO4E.png
więc jak dla mnie temat do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...