Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

amx 13 75

demonus123pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bo AMX 14 75 jest lepszy. 12t jest drewniany i ma zeza. 13 75 jest bardziej zwrotny i ma lepszą celność w jeździe płacąc za to uwaga! 20cm szerszy jest... Do tego nie dość, że lepiej wygląda, to ma lepszą moc. Reiden, poza tym mam AMXa 13 90... Grałem AMXem 13 75 i jest taki tyci, że jak w krzakach stoi i nie strzela, to mnie z 200m nie widzieli... Po twojej wypowiedzi to raczej ja powinienem ci mówić, żebyś nimi pograł, a nie ty mi...

Opublikowano

mam oba czolgi w garazu i nimi gram

wiec wiec ze amx 13 75 ma zeza i jest bezproblemowo wykrywany nie zaleznie czy strzelam czy nie

gdzie sie nie pojowi tam leca kulki

amx 12t ma lepsze przyspieszenie i ciut lepiej skreca i ma duzo celniejsze dzialo

860331433165800174608.png

Opublikowano

mam oba czolgi w garazu i nimi gram

wiec wiec ze amx 13 75 ma zeza i jest bezproblemowo wykrywany nie zaleznie czy strzelam czy nie

gdzie sie nie pojowi tam leca kulki

amx 12t ma lepsze przyspieszenie i ciut lepiej skreca i ma duzo celniejsze dzialo

szkoda, ze 12t to niecelny drewniak

tyle dobrego co matchmaking i pojebany pancerz

moze 13 75 nie umiesz grac, nie mam pojecia

bo 13 75 szybciej sie rozpedza i nie jest takim drewnem jak 12t

pozdro

shoob.png

Opublikowano

"Niecelny drewniak" ? A co wy nimi, kampicie ? To są czołgi do bliskich starć, a nie snajpienia. Jak nie możesz z 100-200m trafić, no to gratuluję. Pozatym z większej odległości jak trafi, to przodu nawet nie spenetruje... Nie wiem czego macie taki uraz do 12t i kompletnie nie wiem czemu 13 75 jest od niego lepszy. Ile ludzi tyle opini, ja już swoje powiedziałem. W ogóle od 13 90 zaczyna się zabawa. VI i VII to wielkie g***a !

Opublikowano

"Niecelny drewniak" ? A co wy nimi, kampicie ? To są czołgi do bliskich starć, a nie snajpienia. Jak nie możesz z 100-200m trafić, no to gratuluję. Pozatym z większej odległości jak trafi, to przodu nawet nie spenetruje... Nie wiem czego macie taki uraz do 12t i kompletnie nie wiem czemu 13 75 jest od niego lepszy. Ile ludzi tyle opini, ja już swoje powiedziałem. W ogóle od 13 90 zaczyna się zabawa. VI i VII to wielkie g***a !

Ja pierdole, drewniak bo słabo skręca

13 75 nie jest już takim drewnem

I oba są zajebiście niecelne

12t to czołg do bicia od tyłu, zajeżdżasz, bijesz, spierdalasz

-,-

A na snajpera, na 7'kach można tak grać :>

shoob.png

Opublikowano

Miło, że 12t i 13 75 mają takie same działa i nawet jak trafisz to nie spenetruje ci takiego Is-3, chyba że tyłem. A jeżeli chodzi o snajpera w tej lini, jest nim Lorr40t tier IX ! Pozdrawiam ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...