Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Czy warto zaczynac gre na globalu?Na jakim serverze?

NajemneOstrze

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak dla mnie najlepiej jest teraz zacząć na serwerach gdzie jest mniej ludzi(sam gram na s21).Zapytacie dlaczego?Dlatego że nikt nam nie będzie ksuł.Ja bijąc metki w dolinie czasem bije je sam(w godzinach 'szczytu')a w nocy to wogóle już nikogo nie ma i nie mówcie że na takich serwach nie da sie kupić eq.owszem jest trudniej i teraz nie znajdziecie super eq(ja kupiłem troche 5b)ale po złączeniu serwów będziemy na lepszej pozycji.

Co do poradnika jak dla mnie słaby,mało wyjaśnione wygląda jak robiony na siłę.

Opublikowano

Metin zmienia się na lepsze? Nie zauważyłem, przejdź się np. na s26 do m2... 70% Polskiego metina to są boty. Pełno dzieci myślących że jeśli napiszą "muj" i "ktury" to mogą nas też zbluzgać, wysłałem ostatnio 2 zgłoszenia o cheaterach, patrzę a oni nadal są w rankingu i wbili 6-10 lvl. Truty +0-2 400k stalki +0 jakieś 600k.. Tak jak ktoś wspomniał, kiedyś jak ktoś miał stalkę to był kimś.. Nie ważne + ile.. Widziałem spore kółko przy graczu który miał +0-1 jak dopiero co ludzie zaczęli dropić.. Teraz to nic.. Osobiście niby gram, ale im dłużej tym większa nuda.. Bo co to za frajda ubić metka o 2 w nocu w towarzystwie 2 botów..

Zbieram like ;x

Opublikowano

Jak dla mnie najlepiej jest teraz zacząć na serwerach gdzie jest mniej ludzi(sam gram na s21).Zapytacie dlaczego?Dlatego że nikt nam nie będzie ksuł.Ja bijąc metki w dolinie czasem bije je sam(w godzinach 'szczytu')a w nocy to wogóle już nikogo nie ma i nie mówcie że na takich serwach nie da sie kupić eq.owszem jest trudniej i teraz nie znajdziecie super eq(ja kupiłem troche 5b)ale po złączeniu serwów będziemy na lepszej pozycji.

Co do poradnika jak dla mnie słaby,mało wyjaśnione wygląda jak robiony na siłę.

Skąd masz info na temat łączenia serwerów?

Może tego nigdy nie wprowadzą?

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

@ref

==========================================================================
================== Pomogłem ?? - Kliknij "Lubie To" ========================

Opublikowano

Tak mówicie, ale gra na serwerach, na których jest mało ludzi ma swoje wady i zalety, ponieważ owszem mamy np. wolne spoty, aczkolwiek gdy chcemy wziąć pvp albo poszukać jakiś przedmiotów, aby kupić to niestety nie znajdziemy ( bądź bardzo rzadko i to naprawdę nie zdarzy się często )

Opublikowano

Moim zdaniem, bez sens. Wolę pograć na jakimś dobrym hardzie typu Ravia.eu niż grać na globalu, czemu? jeśli miałbym zacząć na PL`u to napewno na s26, bo gra tam najwięcej ludzi, więc coś się dzieje chociaż. A nie rozumiem ludzi, którzy zaczynają grę teraz na jakimś serwerze typu s9,s10,s14 itd czemu? bo tam nie ma juz ludzi... kiedyś jak grałem na PLu na monastyrze jeszcze, było zajebiśćie nic nie ogarniałem, wbijałem trzystronne jako 1 skill na m do tego nie przejmowałem się, że na 20 weszło, chodziłem w eq + 1-4 expiłem na dzikusach do 40 lvl`a. A teraz? syf, syf, syf. Botów w chuj. Ceny chujowe. Więc, moje zdanie jest takie, że lepiej zagrać na jakimś dobrym privku, który stoi już długo, ma sporą ilość graczy różne dodatki itd niż na PL ;)

Opublikowano

Zgadzam sie w 100% z panem up.

ZR_o79.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Na s26 nowy gracz nie ma czego szukać ,zero szans na zarobek na początkowych lvl.Wszędzie pełno botów,które same znajduja i biją metiny w m1,m2.A dh nawet na końcu red lasu kradnie drop ;d

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

ref

================== Pomogłem ?? - Kliknij "Lubie To" ========================

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...