Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DYSKUSJA]chłopczyki w rureczkach

EpicOne

21 użytkowników zagłosowało

1. 1. rureczki-me?czyzna

• Tak
      7
    • Nie
      14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra,dobra

Rurki - ok

Vansy,Conversy - ok

Full Cap - tego,już kur*a nie czaje ;_: przykry widok jak widze typka z full capem

• Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nic do rurek nie mam. Każdy ma swój styl, np. ja mam długie włosy i mam wyjebane już przeszło 2 lata, co koledzy i koleżanki z klasy o mnie myślą... Ja wybieram jak chcę wyglądać i nie będę słuchać jakiś pseudo-fanek Bieberka (bo inaczej tych z mojej klasy nie nazwę), jak to ja wyglądam...

Ubieram adidasy, zwykłe jeansy i jakąś bluzę od dresu i jest git.

Jedyne co mnie wkurwia to to, że podejdzie jakaś kretynka i zaczyna mi wytykać, co jest złego w moim wyglądzie, jak mnie gówno obchodzi jej zdanie. Swoją drogą czepiają się mnie a sami lepiej nie wyglądają -.-

graphic.png

Opublikowano

lepiej zapierdalać w przepoconym obrzyganym dresie przez cały tydzień -.-

PIERDOLE KOMUNĘ !

EpicOne,@ a jak dalej myślisz że ludzie co noszą Rurki nie mają jaj to wbij na skype to ci pomacham ^_^

Opublikowano

Bo jak ma rurki to już trzeba zwyzywać od homoseksualistów? To żałosne jak nisko upadamy by kogoś oceniać po tym jak się ubiera. A Ty idziesz za trendem ''Tępmy chłopaka bo ma rurki''. Chcesz pokazać jaki to męski nie jesteś, dresy lepsze?

Kocham kino akcji na forum. 

Opublikowano

Noszę sam rurki , czasem jakieś VANSY albo Mercuriale , bluzeczka z H&M , fullcap i czasem posłucham sobie RPK albo HG lecz wole Dubstep, mam też dziewczyne i chodzę na siłke :) nazwiesz mnie dalej pedałem ? Ja nie bo nie kocham chłopaków a swoją dziewczynę. Przyjdzie i taka dla której ubierzesz się w rurki itp ja tak zrobiłem a w 1 gim nosiłem tylko mercuriale

Opublikowano

No nie moge po prostu...

Dlaczego wdl was jak ktos nie ubierze rurek jest dresem? BEKA

"Pewność wypisaną mam na twarzy"

Opublikowano

Pieprzona społeczność jeden z drugim myśli że ubierze Dres "RPK" włoży nóż w Kieszeń

i co uważacie że to Prawdziwy Mężczyzna ?

a ten co ubierze sobie Rurki + trampki to jest "pedalem"

ludzi się nie ocenia po ubierze i wyglądzie tylko po charakterze

ja nie chodzę w dresie , chodza kulturalnie w męskich spodniach , bluza , swetr , a nie rureczki , wansy , conversy

Dałeś mi 5% ? jesteś taka śmieszna .

Opublikowano

O co tu się kłócić ?

Ktoś nosi rurki ? - ma prawo nie zmienisz tego

Ktoś ma grzywkę a ty jesteś łysy ? - Trudno sam tak chcesz , nikt Ci nie każe mieć grzywkę

Ktoś ma conversy a ty adidasy ? - Nikt Ci nie karze nosić adidasów , chcesz to noś.

Ktoś nosi fullcap a ty nie - Trudno :) Ty nie nosisz i siedź cicho :)

u6pv.jpg

Opublikowano

ja nie chodzę w dresie , chodza kulturalnie w męskich spodniach , bluza , swetr , a nie rureczki , wansy , conversy

no i jestes pierdolonym "pegerusem"

Ps

spodnie pewnie te jeszcze z szelkami ^_^ ty możesz obrażać nas to my możemy was

Opublikowano

Pewnie sam jesteś większy pedał niż 90% z nich, prawdziwy Polak, jak zazdrości, to musi robić wszystko, żeby oczernić.

nie, nie chodzę w vansach i rurkach, bo to po prostu nie mój styl. chociaż, do takich ludzi nic nie mam, bo jaki to ma sens?

Opublikowano

Bo jak ma rurki to już trzeba zwyzywać od homoseksualistów? To żałosne jak nisko upadamy by kogoś oceniać po tym jak się ubiera. A Ty idziesz za trendem ''Tępmy chłopaka bo ma rurki''. Chcesz pokazać jaki to męski nie jesteś, dresy lepsze?

co wz kurwa z tymi dresami ? tak będę go tępił ,

Opublikowano

To idź go tępić gdzie indziej, bo jak na razie to ciągle się ośmieszasz. Nie podoba Ci się to się tak nie ubieraj. Proste i logiczne. Nie rozumiem po kiego grzyba wylewasz swoje żale i frustracje dotyczące rurek na forum. Dyskusja dyskusją, ale obrażanie, poniżanie i ośmieszanie raczej są daleko odbiegające od rozmowy.

Opublikowano

heheheszki xD ty możesz tępić,ale przez internet jako anonim ;__:

Założe się,że spora część tych pedałków by cie spizgałą :(

Opublikowano

To idź go tępić gdzie indziej, bo jak na razie to ciągle się ośmieszasz. Nie podoba Ci się to się tak nie ubieraj. Proste i logiczne. Nie rozumiem po kiego grzyba wylewasz swoje żale i frustracje dotyczące rurek na forum. Dyskusja dyskusją, ale obrażanie, poniżanie i ośmieszanie raczej są daleko odbiegające od rozmowy.

nie napinaj się bo flamer , ss poszło do globali i administratora .

zyjemy w wolnym kraju , więc mam prawo do własnego zdania , chłopak to chłopak to nie baba więc .

A po co się wypowiadasz jeśli to temat dla chłopaków, idź lepiej do działu lc które upada tak jak ty jeszcze kilka dni , i nowy mod

Opublikowano

Tak to idź go tępić :) , o jejku będziesz go tępił przez internet - o ty koxie :)

Połowa ludzi w rurkach by Ci tak wpierd*liła że byś się złamał.

u6pv.jpg

Opublikowano

Taaaa... Uwielbiam kontrowersyjne tematy, które z góry skazane są na porażkę ze względu na to, jacy jesteśmy.

Ale nie winię Was, bo sam taki jestem - nietolerancyjny.

Coś tam ktoś wspomniał o "gimbusiarskim stylu".

Wydaje mi się właśnie, że ten gimbusiarki styl to nie dresy, czy coś,

a właśnie rurki, grzyweczki, trampeczki etc., żeby "wyrwać pustą laskę".

Serio nie wiem, co w tym widzą Ci, którzy to noszą. Nie zwracam im żadnej uwagi,

jeden z moich najlepszych kumpli sam zaczął się tak w pewnej chwili ubierać,

jakoś żyję. Nie mówię o tym głośno, ale jestem nietolerancyjny i to fakt.

I jeśli ktoś kwestionuje, czy ja jestem jakiś inny - być może jestem.

Czarne buty, zwykłe jeasny, czarna/biała koszulka i czarna bluza. Nie noszę żadnych czapek,

nawet zimą. Ale jak już wspomniałem, ten temat do niczego nie doprowadzi.

Nazywanie innych pedałami (tak wyglądają, ale chuj z tym) nic nie da.

Dziś już tak jest, że to jest "modne". Muzyki też się słucha "modnej",

chuj że nie ma w niej ani grama sensu i nastawiona jest głównie na komercję,

gdzie artysta często w ogóle nie umie śpiewać. Każdy zapomniał o prawdziwej muzyce.

To takie nawiązanie. Zresztą, co się będę pocił, jak i tak będą tacy, co mnie zjadą,

bo inaczej się nie da. Każdy ma swoje zdanie i tak zostanie.

1352970251-U713459.png

By Maxiu
"Because limits, like fears, are often just an illusion"

Opublikowano

zyjemy w wolnym kraju , więc mam prawo do własnego zdania , chłopak to chłopak to nie baba więc .

A po co się wypowiadasz jeśli to temat dla chłopaków, idź lepiej do działu lc które upada tak jak ty jeszcze kilka dni , i nowy mod

Według ciebie oceniać kogoś po ubraniu i po tym czy nosi rurki jest normalne? Widać jak nisko się stoczyłeś. Po coś chyba te rurki produkują dla facetów, co nie? Mówisz, że każdy ma prawo do własnego zdania, to okej. Jemu się podobają rurki, tobie inne spodnie. Przez zdanie innej osoby będziesz ją tępił? Apropo grzeczniej może co? Bez wulgaryzmów, kochany. :)

Kocham kino akcji na forum. 

Opublikowano

Beka, patrzeć jak "dresy" wyzywają innych dlatego bo nie ubierają się jak oni a prawda jest taka że 90% "dresów" nie ma pieniędzy i ma patologię w domu przez co nie może sobie kupić takich nowych drogich rurek lub rodzicie w domu mu nie pozwalają. Napisałeś raz że prawdziwemu mężczyźnie jaja w rurki nie wejdą - racja, prawdziwy mężczyzna ma mocne jaja i rurki się lekko rozrywają, no chyba że nie masz jaj, nie wnikam. Sam nie noszę rurek bo trochę dziwnie dla mnie wyglądają i pewnie byłyby dla mnie za ciasne ale nie noszę też dresów bo kojarzą mi się z ulicznymi menelami bo najczęściej są kupowane w sklepach z używaną odzieżą lub znajdywane na śmietniku. Full cap jak dla mnie nie wiele się różni od zwykłej czapki z daszkiem więc co za problem? Buty to też osobista sprawa i nie masz prawa tego krytykować czy ktoś nosi vansy czy inne buty, jak nie stać Cię na coś co chcesz to idź do pracy i zarób na to a jeżeli rodzice Ci nie pozwalają i rzeczywiście są dewiantem patologicznym to ja już bym chyba uciekł na Twoim miejscu do domu dziecka albo przywołał ich do porządku, skoro jesteś taki twardy to podskocz swoim rodzicom, chociaż to nie jest lada wyczyn :f

Opublikowano

Bardzo daaaawno temu ludzie w średniowieczu chodzili w podartych szatach ;p Wiele lat później w 20 wieku ludzie chodzili w garniturach i kapeluszach, póżniej nastała moda na jeansy, adidasy, teraz jest moda na rurki (ja ich nie noszę :) ) ,kto wie co będzie później moda się zmienia, może będziemy chodzić w garniturach na codzień a może będziemy nosili jakieś kolorowe szaty,worki.... Nie podobają się wam rurki ? Nie noście ich proste.Nie podoba się wam że ktoś inny je nosi?To jego sprawa. Każdy jest inny, każdy ma swój styl ,każdy lubi co innego, pozatym podobno ludzi nie ocenia się potym jak wyglądają tylko potym jakimi są wewnątrz siebie.Oceniacie po wyglądzie czy ktoś jest mężczyzną, a taki koleś w rureczkach może kiedyś uratuje jakieś dziecko w płonącym się domie podczas gdy wy "mężczyżni" będziecie się przyglądać znieruchomieni palącemu się domu.

BTW :choć trzeba przyznać że nie założyłbym jakiś różowych rurek, koszulek, bluz :D

Opublikowano

Wypowiadam się, ponieważ żyjemy w wolnym kraju, a to nie jest Iran, żeby kobieta nie miała prawa głosu. Poza tym nie bój się - dobrze mi na mojej posadzie i nie wybieram się nigdzie. :) I zgodzę się z Tobą, że chłopak to chłopak, niezależnie od tego, w co się ubiera, bo to JEGO INDYWIDUALNA SPRAWA.

Opublikowano

Nie będę obrażał autora tematu bo nie mogę ,ale człowieku pomyśl czasami zanim coś napiszesz tym tematem obrażasz uczucia niektórych osób w tym moje. więc temat leci do kosza koniec hejtu.

1396292564-U784394.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...