Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DYSKUSJA]chłopczyki w rureczkach

EpicOne

21 użytkowników zagłosowało

1. 1. rureczki-me?czyzna

• Tak
      7
    • Nie
      14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sam chodzę w rurkach,koszuli z H&M, butkach z Nike.I co nazwiesz mnie pedałem?

Odezwał się prawdziwy mężczyzna,który boi się zagadać do dziewczyny w 1 gimnazjum.

Każdy ma swój styl,i chuj wam do tego,po co się wpierdalacie.Jak sami chodzicie kurwa z dresach z adka,obsranych adidasach itd. to nikt się nie przypierdala,że brudas itd.

kto powiedział że chodzimy brudni ale nie jak , kobiety ,

przepraszam za słowo pedał pomyliłem , pedały nie chodzą ubrani jak kobiety .

Dałeś mi 5% ? jesteś taka śmieszna .

• Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bez jaj - takie stereotypowe ocenianie ludzi, mieszanie ich z błotem, bo inaczej wyglądają, czy wyzywanie od 'pedałów' jest po prostu żenujące. Jeżeli komuś się podobają rurki to niech je nosi, a nikomu nic do tego. Wadzi Ci? Przeszkadza? Czy może Cię boli, że jego stać na markowe ciuchy, a Ciebie nie? Wybacz, ale takie ataki 'on nosi conversy i mnie to wkurwia' są zwyczajną zazdrością. Zajmij się swoim ubiorem i wyglądem, bo pomyśl sobie, że z Ciebie też się mogą śmiać. ;)

Epic: jeszcze raz zobaczę, że nazywasz kogoś pedałem, bo inaczej się ubiera niż Ty to wyciągnę z tego konsekwencje.

Opublikowano

Zamknij ryj,masz 16 lat,nawet nie całowałeś się,nie zdałeś gimnazjum,a gadasz co jest męskie,a co nie ;__:

Opublikowano

pisałem mężczyźnie jaja nie wejdą do rurek , masz odpowiedź ,

To jest dyskusja więc każdy niech się wypowie zobaczymy ile tu jest obojniaków :)

Ziomek , nie moja wina że nosisz spodnie zioma , spuszczone do pół dupy , ch*j mnie to obchodzi.

Ch*j mnie to obchodzi że chodzisz w adidasach z błota

Ch*j mnie to obchodzi że masz włosy jakie masz.

Każdy ma swój styl ! Zrozum to gościu lubię nosić rurki i do tego trampki oraz fullcap i jakaś fajna bluza do tego.

Może lubię jak jestem ubrany na czystko a nie jak bym z bagna wyszedł ...

Nie wyzywaj mnie od obojniaków bo nawet mnie nie znasz i kierujesz się zapewne zasadą

''Kozak w necie , dupa w świecie''

Spierd*laj od tych co noszą rurki i koszule kolorowe.

u6pv.jpg

Opublikowano

Swój styl mają to niech mają tylko ZACHOWANIE niech ogarnia xD

ale to nie chodzi o zachowanie , ale o to jak się ubierają , jak kobiety , to nie można to inaczej tego nazwać

Opublikowano

Bez jaj - takie stereotypowe ocenianie ludzi, mieszanie ich z błotem, bo inaczej wyglądają, czy wyzywanie od 'pedałów' jest po prostu żenujące. Jeżeli komuś się podobają rurki to niech je nosi, a nikomu nic do tego. Wadzi Ci? Przeszkadza? Czy może Cię boli, że jego stać na markowe ciuchy, a Ciebie nie? Wybacz, ale takie ataki 'on nosi conversy i mnie to wkurwia' są zwyczajną zazdrością. Zajmij się swoim ubiorem i wyglądem, bo pomyśl sobie, że z Ciebie też się mogą śmiać. ;)

i to jest prawda !! oni zapierdalają w dresach cały tydzień w tych samych z rynku za 50zł

Opublikowano

ale to nie chodzi o zachowanie , ale o to jak się ubierają , jak kobiety , to nie można to inaczej tego nazwać

Epic: jeszcze raz zobaczę, że nazywasz kogoś pedałem, bo inaczej się ubiera niż Ty to wyciągnę z tego konsekwencje.

chodzę w markowych chłopackich ciuchach typu nike , adidas , puma , nie kobiecych converse ,

To nie jest dyskryminacja tylko prawda , że to są obojniaki itd .

Opublikowano

ziomek ściągnij porty i pokaż żeś Mężczyzną :)

Opublikowano

chodzę w markowych chłopackich ciuchach typu nike , adidas , puma , nie kobiecych converse ,

Chlopak w rurkach to nie chlopak.

dokładnie , mężczyzna musi mieć miejsca na jaja ,

jeśli ich nie mają to poprostu noszą rureczki kobiece .

Opublikowano

Mnie nie wkurwia to jak oni się ubierają(cholera z tym), ale to jak się zachowują:

vansy, rurki, fullcap, za duża bluza = jestem władcą i panem, wpierdole kazdemu na swojej drodze

prosze cie, zazwyczaj ich zachowanie tak wygląda

Masz coś do glanów?

Mam. Jak kolega mi kopa zasadził to boli aż do teraz :F I weź zmierz się z takim.

graphic.png

Opublikowano

Dziecko,załóże się o pensje mojej matki,że nie jeden taki "chłopczyk" w conversach najebał i nasrałby ci do twojego dresu itd.

Opublikowano

Aż żal mi się robi widząc to, co wypisujesz... Skoro Conversy są zarówno męskie, jak i damskie to jakim prawem spekulujesz, że chłopak, który takowe nosi ubiera się jak kobieta? POZA TYM: Nike, Addidas, Puma to także są marki, które mają w swoich kolekcjach DAMSKIE ciuchy. Pozdrawiam kolegę ubierającego się w kobiece łaszki. :)

Opublikowano

Rurki...

Najbardziej chujowa część garderoby ever.

Ja tam to rozumiem że można chodzić w rurkach i nie mam nic do tego o ile ktoś nie robi z siebie kolorowego chłopczyka- to mnie wkurwia #Damian Buczek

Czemu? bo są cipkowaci, a to jest raczej powód do płaczu, a nie eksponowania tego. Nie chodzę po ulicy i nie wołam do takich typów "załóż spodnie", "pedał" etc. ale to jest chore! Jest cienka linia między normalnym gościem, chłopakiem, a emocipką...

Dziecko,załóże się o pensje mojej matki,że nie jeden taki "chłopczyk" w conversach najebał i nasrałby ci do twojego dresu itd.

No niestety ale takiego typa w rurkach nie widziałem...

Opublikowano

No niestety ale takiego typa w rurkach nie widziałem...

Jak budujesz cały dzień domki w meinkrafcie to się nie dziwie ;f

Damian Buczek

Nazwanie kogoś pedałem,bo nosi rurki jest tak glupie,że to chuy..

Powiem tak.Wszystko zależy od charakteru.Jak chłopak zachowuje się normalnie tzn. nie zachowuje się jak cipka itd. to wszystko ok,ale jak zachowuje się jak Buczek,że ma kolczyki w uszach,tunele to jest z nim coś nie tak.

Ale na litość boską, nie mów,że ktoś jest pedałem bo nosi inne spodnie niż ty xD

Opublikowano

Aż żal mi się robi widząc to, co wypisujesz... Skoro Conversy są zarówno męskie, jak i damskie to jakim prawem spekulujesz, że chłopak, który takowe nosi ubiera się jak kobieta? POZA TYM: Nike, Addidas, Puma to także są marki, które mają w swoich kolekcjach DAMSKIE ciuchy. Pozdrawiam kolegę ubierającego się w kobiece łaszki. :)

Hahha , kto ci kurwa powiedział że convers są męskie ?? to są typowo babskie buty ,

Dostałem 5% za flamer , robie ss , i piszę do administratora ze wywołujesz flamer .

Opublikowano

Hahha , kto ci kurwa powiedział że convers są męskie ?? to są typowo babskie buty ,

Dostałem 5% za flamer , robie ss , i piszę do administratora ze wywołujesz flamer .

Pisz.

http://buty.shopalike.pl/mezczyzni-converse/?k=%2Bconverse%20%2Bm%C4%99skie&mt=b&c=23036725860&gclid=CODq37u13LYCFTIQtAod0mIAVA

Nie wiem, kto Ci naopowiadał takich głupot, ale tak samo Converse, jak i Puma, Nike, czy Addidas są markami oferującymi odzież dla obojga płci. I poniżanie kogoś, tylko dlatego, że nosi coś, co Tobie się nie podoba jest zgoła nie na miejscu.

Opublikowano

Jak wy się tutaj wszyscy wykłócacie że chłopak w rurkach to niby taki spoko a ankieta sama za siebie mówi że większość jest oburzona takim obrazem. ^^

Opublikowano

Rurki mnie nie wkurwiają (sam je noszę nie raz). Vansy średnio, ale fullcap już dobija naprawdę rzygać mi się chce jak to gówno widzę :(

logo1.png
Opublikowano

Pieprzona społeczność jeden z drugim myśli że ubierze Dres "RPK" włoży nóż w Kieszeń

i co uważacie że to Prawdziwy Mężczyzna ?

a ten co ubierze sobie Rurki + trampki to jest "pedalem"

ludzi się nie ocenia po ubierze i wyglądzie tylko po charakterze

Opublikowano

Nosic rurki to tak jak sobie obciac jaja.

Albo jestes mezczyzną albo jestes baba...

Chlopak powinien sie ubierac jak chlopak ,a nie jak baba.

O czym tu dyskutowac?

@up

Jaki dres? Czy ktos tu pisze o dresie? Dla Ciebie jak ktos nie ubierze rurek to jest dresem?

"Pewność wypisaną mam na twarzy"

Opublikowano

ja pierdole, nooby kazdy ma swoj styl i kazdy chodzi jak chce. Macie zazdrosc ze teraz dziewczyny leca na „pedalkow”? Taka jest teraz moda, nie zmienicie tego a wiec pozdrawiam zjebow ktorych zazdrosc zzera :)

Opublikowano

ja pierdole, nooby kazdy ma swoj styl i kazdy chodzi jak chce. Macie zazdrosc ze teraz dziewczyny leca na „pedalkow”? Taka jest teraz moda, nie zmienicie tego a wiec pozdrawiam zjebow ktorych zazdrosc zzera :)

Od kiedy laski lecą na kolesi w rurkach? Chyba takie które kręci własna płeć -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...