Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DYSKUSJA]chłopczyki w rureczkach

EpicOne

21 użytkowników zagłosowało

1. 1. rureczki-me?czyzna

• Tak
      7
    • Nie
      14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co o nich sądzicie ?
Chodzą w rurkach , conversach itd , mnie to wkurwia , czy ich można nazwać prawdziwymi mężczyznami ?>

Według mnie to po prostu są pedały ,

Proszę o cenzurowania wypowiedzi .

Dałeś mi 5% ? jesteś taka śmieszna .

• Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co to za temat. Każdy ma swój styl.

To samo może powiedzieć ktoś o tobie, bo masz np. (NP !!!) długie włosy.

Ja po prostu jestem temu przeciwny bo hańbią mężczyzn /

Opublikowano

Każdy ma swój styl. Ty się ubierasz w jakieś dresy i brudne adidasy. Nie używaj dezodorantu, bo przecież to może wpłynąć na Twoją reputację 'siłacza.' Zobacz, jak się ludzie ubierali w latach 70 i 80, a zrozumiesz, o co chodzi. To się nazywa postęp społeczeństwa. ;-)

Opublikowano

Każdy ma swój styl. Ty się ubierasz w jakieś dresy i brudne adidasy. Nie używaj dezodorantu, bo przecież to może wpłynąć na Twoją reputację 'siłacza.' Zobacz, jak się ludzie ubierali w latach 70 i 80, a zrozumiesz, o co chodzi. To się nazywa postęp społeczeństwa. ;-)

Rozumiem , ale niech się do nas nie przyznają .

@up2

Czyli sądzisz że to pedały

Ja nie mam nic przeciwko :)

taka sądzę bo prawdziwy mężczyźnie nie wejdą jaja do rurek :) ,

Opublikowano

Mnie nie wkurwia to jak oni się ubierają(cholera z tym), ale to jak się zachowują:

vansy, rurki, fullcap, za duża bluza = jestem władcą i panem, wpierdole kazdemu na swojej drodze

prosze cie, zazwyczaj ich zachowanie tak wygląda

'Hanbia mezczyzn' - bez komentarza.. Chodzi sobie jak chce (sam chosze w rurkach) i nikogo to nie powinno obchodzic. I własnie przez takich jak Ty, ludzie sa coraz bardziej dyskryminowani i ustalane sa pewne wzorce, ktore nie kazdemu musza sie podobac..

Trochce tolerancji.
Jestem pewien ze chodzisz w glanach z lat 80.

Masz coś do glanów?

Opublikowano

'Hanbia mezczyzn' - bez komentarza.. Chodzi sobie jak chce (sam chosze w rurkach) i nikogo to nie powinno obchodzic. I własnie przez takich jak Ty, ludzie sa coraz bardziej dyskryminowani i ustalane sa pewne wzorce, ktore nie kazdemu musza sie podobac..

Trochce tolerancji.

Jestem pewien ze chodzisz w glanach z lat 80.

Opublikowano

To jest moda. Też wolę sobie pochodzić w jakichś air maxach i spodniach slim (nie myl z super slim) z H&M wraz z jakąś koszulą stylową. Nazwiesz mnie za to p*dałem?

Mnie nie wkurwia to jak oni się ubierają(cholera z tym), ale to jak się zachowują:

vansy, rurki, fullcap, za duża bluza = jestem władcą i panem, wpierdole kazdemu na swojej drodze

prosze cie, zazwyczaj ich zachowanie tak wygląda

Witaj w Polsce! Za granicą czegoś takiego nie ma. ;-)

Opublikowano

rurki lubię, ponieważ są dla mnie wygodne.

W dresie też śmigam bo również jest wygodny :).

Jedynie co mnie denerwuje w takich ,,chłopczykach" to takie coś.

Idzie typek mniej wiecej 13-14 lat ma airmaxy rureczki zielone i new erkę wozi się ulicą. Dzisiaj takiego spotkałem w autobusie. Oczojebne maxy zielone rurki niebieski fullcap i żółta koszulka. Patrzył się na moje buty ,,krzywo" (Mam TN'y ;)) zapytałem się czy coś mu się nie podoba (Oczywiście nie pytałem jak stara babcia w autobusie) powiedział przestraszony, że nie i przepraszam.

Tyle co mnie denerwuje. Ogólnie rurki są wygodne może i ci się nie podobają ale zawsze możesz w sklepi założyć jakieś (Nie pizdościski czy jajognioty tylko normalne).

10s7llx.png

By

Maxio!

Opublikowano

Mnie spośród nich denerwują tylko tacy zniewieściali chłopcy którzy poświęcają zbyt dużą wagę do raczej babskich spraw. Ale jak kto woli :D

Opublikowano

sam posuwam w rurkach ( bo mi do butów pasuja )

i znaczy ze jestem Gejem/pedałem mimo tego że mam dziewczyne ?

PS

ziomek ty chyba wychowałeś się na ciuchach z lumpa ;]

u mnie pol technikum zapiernicza w rurkach + jakas zwałowa koszulka ( rozowa itp )

Opublikowano

To samo oni moga powiedziec do ciebie, zebys sie nie przyznawal ze jestes mezczyzna bo nie ubierasz sie tak jak oni. Kazdy ma swoj styl i ubiera sie jak chce.

Powiedz to mężczyźnie albo jakiemu chłopakowi to cię wyśmieje ,

Są różne mody ? jakie kurwa że mam się jak baba ubrać? wtf ?

U nas kolega z klasy rureczki , conversy nie wiemy jak mamy na niego patrzec .

Opublikowano

Jprdl ... co wy macie do ludzi w rurkach , sam nosze i co Ci do tego : noszę w kolorze czerwonym i pomarańczowym np. i co zhejtujesz mnie ? Proszę hejtuj. Wolę być ubrany na czysto do tego jeszcze Fullcap i jakaś fajna bluza z denley i trampki. Każdy ma swój styl i każdy może ubierać się jak chce. Moda się zmienia.

u6pv.jpg

Opublikowano

Każdy ma Swój styl i ubiera się jak chce.

Już lepiej się trochę wyróżniać niż wyglądać jak typowy polski Gimbus.czyli jakaś śmieszna bluza Prosto , Rpk czy innego dziadostwa , śmieszne dresowe spodnie, jakieś chujowe buty nike i irokez na głowie :D

Jak widzę takich to dopiero jest śmieszne.

Opublikowano

Powiedz to mężczyźnie albo jakiemu chłopakowi to cię wyśmieje ,

Są różne mody ? jakie kurwa że mam się jak baba ubrać? wtf ?

U nas kolega z klasy rureczki , conversy nie wiemy jak mamy na niego patrzec .

Beka z ciebie. Niech ubiera sie jak chce, co w tym zlego? On ma dla siebie dobrze wygladac, nie dla ciebie.

652601399840421198520.png

Opublikowano

Jprdl ... co wy macie do ludzi w rurkach , sam nosze i co Ci do tego : noszę w kolorze czerwonym i pomarańczowym np. i co zhejtujesz mnie ? Proszę hejtuj. Wolę być ubrany na czysto do tego jeszcze Fullcap i jakaś fajna bluza z denley i trampki. Każdy ma swój styl i każdy może ubierać się jak chce. Moda się zmienia.

pisałem mężczyźnie jaja nie wejdą do rurek , masz odpowiedź ,

To jest dyskusja więc każdy niech się wypowie zobaczymy ile tu jest obojniaków :)

Opublikowano

Sam chodzę w rurkach,koszuli z H&M, butkach z Nike.I co nazwiesz mnie pedałem?

Co o nich sądzicie ?

Chodzą w rurkach , conversach itd , mnie to wkurwia , czy ich można nazwać prawdziwymi mężczyznami ?>

Odezwał się prawdziwy mężczyzna,który boi się zagadać do dziewczyny w 1 gimnazjum.

Każdy ma swój styl,i chuj wam do tego,po co się wpierdalacie.Jak sami chodzicie kurwa z dresach z adka,obsranych adidasach itd. to nikt się nie przypierdala,że brudas itd.

Opublikowano

na pewno lepsze jak dresy RPK itp ktore wisza po kolana jakbym od 1 tyg w gacie robil i sie nie przebieral

Jebac Dresów i blokersow

Opublikowano

Każdy ma Swój styl i ubiera się jak chce.

Już lepiej się trochę wyróżniać niż wyglądać jak Gimbus.czyli jakaś śmieszna bluza Prosto , Rpk czy innego dziadostwa , śmieszne dresowe spodnie, jakieś chujowe buty nike i irokez na głowie :D

Jak widzę takich to dopiero jest śmieszne.

glinka ,powoli to o czym jest dyskusja jest moda :)

do ubioru nie mam ,wole być ubrany czysto i schludnie a nie w brudnych dresach cały tydzien

jedynie mnie denerwuje zachowanie niektorych takich osobnikow ,ale to szczegol

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...