Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xxxl- Dążymy do perfekcji![Modyfikacje|Launcher|Frakcje|100S]

chaosserver

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 184
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To lipa bo czytam prezke chce sobie juz pograc a patrze serwer off.. Jak mozecie wlaczcie jeszcze dzisiaj chce pograc :D

Szukam serwera Survival, typ Kwadratowej Masakry sezon 5, wszystko z rud, ogar Administarcja.

Moge pomóc w reklamowaniu itd. PISAC PW

Opublikowano

Uff.. Dobrze ze nie spie :D Pisac jak bedzie start to wchodze od razu ;d

P.S Wgrajcie na serwer albo do textur faithful-64x64 bo ja chce pograc na nim a nie mam jak pograc :)

Serwer bedzie nadal na 1.4.7 czy na 1.5.1 ?

Szukam serwera Survival, typ Kwadratowej Masakry sezon 5, wszystko z rud, ogar Administarcja.

Opublikowano

Uff.. Dobrze ze nie spie :D Pisac jak bedzie start to wchodze od razu ;d

P.S Wgrajcie na serwer albo do textur faithful-64x64 bo ja chce pograc na nim a nie mam jak pograc :)

Wpisujesz w google faithful i downlaod bierzesz i po prostu dajesz do appdaty i .minecraft i texturepack, czy to nie proste?

Opublikowano

Dobra juz sam sobie poradzilem z tym :)

Opublikowano

pierd... to.. ide spac.. ;> Bedzie rano to wbije.. albo pisac na pw ze juz jest bo bede lezal na tel :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...