Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xxxl- Dążymy do perfekcji![Modyfikacje|Launcher|Frakcje|100S]

chaosserver

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 184
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czemu nie działa mi paczka z nowymi modami ?

@edit campcraft mi crashuje co teraz?

Opublikowano

-_- po co piszesz 30minut? najpierw sie upewnij ze 30 a nie a tak wg double post ...

Opublikowano

Ehh.Serwer naprawde sie robi coraz gorszy.Lagi są takie że bania boli,ludzie którzy mają różne miecze z thaumcrafta zabijają innych na spawnie...Mam nadzieję że to ogarniecie :/

Opublikowano

Nie zapomnieliście o forestach ;P?

- Ten tylko wart nazwy człowieka, który ma pewne przekonania i potrafi je bez względu na skutki wyznawać czynem. - Józef Pilsudski.

- Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska. - Józef Pilsudski.

Opublikowano

GruszekPie mowisz na innych ze zabijaja na spawnie z miecza z thaumcrafta, a ty nawalasz z luku z rope + arrowami podpalajacymi ...

Wogole na spawnie zabiles adamusa jak byl na z/w a byl w onyx zbrojce, wiec prosze cie nie gadaj na innych jak sam to robisz...

I AM JUSTICE

hellsing_forum_signature_4_by_edd000-d3j

Opublikowano

Skoro oni tego używają to ja mam przestać ?

GruszekPie mowisz na innych ze zabijaja na spawnie z miecza z thaumcrafta, a ty nawalasz z luku z rope + arrowami podpalajacymi ...

Wogole na spawnie zabiles adamusa jak byl na z/w a byl w onyx zbrojce, wiec prosze cie nie gadaj na innych jak sam to robisz...

Opublikowano

Panowie, załatwiajcie takie sprawy na PW, bo robi się niepotrzebny spam.

- Ten tylko wart nazwy człowieka, który ma pewne przekonania i potrafi je bez względu na skutki wyznawać czynem. - Józef Pilsudski.

- Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska. - Józef Pilsudski.

Opublikowano

kiedy serwer on juz jest 23 kwietnia serwer bardzo mi się podoba także nie ma mowy o rezygnacji :D

zu439g.jpg

Opublikowano

Weźcie autorzy coś powiedzcie

My nie chcemy spamić że już chcemy grać bo bedziemy płakać itp was wkurwiać jak dzieci jakie, my poczekamy tylko my bardzo polubiliśmy serwer i czekamy na niego prosze podać tylko okoliczną godzinke

zu439g.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...