Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kradnięcie Dropu. Wyjaśnienie.

coren1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up

Może to być przyczyna, że długo nie akceptujesz grupy, tzn nie naciskasz "tak" w jakimś tam czasie.. Musisz w miarę szybko zaakceptować.. Zrób sobie dwa okna metina z widocznością Windows i nie będziesz miał z tym raczej problemu.. Myślę, że tutaj tkwi problem. Spróbuj i powiedz, czy się udało.

Dlaczego małe okna? - ponieważ gdy minimalizujesz jednego metka i chcesz włączyć drugiego to mija trochę czasu (słaby komp) jeżeli masz dobrego to nie ma z tym problemu raczej.. Także zrób dwa metiny z widocznością na Windows i zaproś do grupy i szybko zaakceptuj.. Powodzenia.

Opublikowano

@coren1

Zrobilem tak jak napisałes i moge utworzyc grupe.Ale mam znowu inny teraz problem.Gdy zmienilem na mniejsze okno to teraz przy kazdym uruchomieniu sie patchuje.Wczesniej sie tak nie robilo bo obejscie jakos to blokowało.Co robic?

Opublikowano

@up

Włącz normalnie metina (nie przez obejście), niech się spatchuje.. Wyłącz metina, następnie ten torrent z pasku zadań, ponownie wklej obejście do folderu i jazda.. Mi pomogło. Powodzenia.

@down

Nie ma sprawy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...