Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Pomysł na serwer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, serwer ma 4G ramu, 50 slotów. Próbuje zrobić jakiś serwer ale nie wiem jaki typ. Na jakich serwerach lubicie grać Wy? Lub jakie chcielibyście serwery (cos całkiem innego niż pvp, 4fun), liczę na pomysłowość :)

Opublikowano

Mógł byś z modami zrobić ale ja najczęściej gram na survival + frackcje (gildie), freebuild

Opublikowano

Dobry server z modyfikacjami.

Moge cos pomoc poniewaz mam ModPacka i znam sie na modyfikacjach.

Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null.

Opublikowano

Serwer Freebuild + Survival ale z dodatkami takimi jak Paintball, MobArena, SurvivalGames, BattleNight itp

2oj6rbvptyvi.png

W razie pytan pisz smialo GG: 36558269

Proszę o zdjęcie paru % bardzo się staram ; ) ||| Jesli Ci pomoglem daj Like -->>-->>

Opublikowano

Osobiście moim zdaniem servery typu : Skyblcok.. Survival.. Hardcoore to są już stare i jest ich pełno :P!

ja z chęcią zagrał bym na serverze typu Fantasty-PvP-Rpg

może nieco jaśniej...

Na początku wybieramy klase postaci np: Mag wojownik czy łucznik, mamy dostęp do sklepu tylko dla danej rangi , na serverze dla klikmatu jest texturepack dodający np Różdzki dla maga :P..

Za zabijanie mobków / wykonywanie Questów dostajemy LvL..

Żeby zamiast podstawowych enchantów typu: Ostrość I to były np: +1, +5 , +6 :P...

żeby na serverze były wojny co jakiś czas organizowane przez admina itp :D!

Opublikowano

najlepszy pomysł ? RPG bedzie taki serwer ale nie wiadomo kiedy

samo tworzenie takiego serwera jest dluuuugie bo questy klasy itp to troche roboty ale znajdziesz na MPC 10 luda ktore ogaraniaja

zgracie sie w czasie i w 2/3tygodnie odpalicie prawdopodobnie NAJLEPSZY serwer

21278_23_03_12_11_09_58.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...