Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info]Dalian Rush - Czas na testy

Tigerxy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nieogarnięte jest to wszystko i tyle.

dodali mcomy i pojazdy i myślą, że będzie fajnie ;x

zbugowana ta mapa jak nwm, chce wrócić do bazy a tu uja pokazuje mi, że mam się wracać ...

ogólnie pte to straszny syf niektórzy mają po 20lvl bronie+3 albo najlepiej widziałem kolesia z l96 i pustynną..

Zobaczymy jak będzie na normalnym.

436951440626370320491.png

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Up
Jeśli miałeś już konto na pte to raczej nie musisz.
Chyba,że nie rejestrowałeś się tam to sobie stworzysz.
Problemu nie ma jak samemu też sprawdzisz :D

Jakim cudem inni mają duże lvl-e czy różnorodne bronie to proste z poprzednich edycji testowych gdyż serwer testowy pte po zakończeniu postacie nie są czyszczone także kolejne otwarcie serweru pte = to co zdobyliśmy mamy to samo dalej czyli nie mamy nic od nowa.

Poza tym jeśli chodzi o atakowanie i obrone coś tam jeszcze będą modyfikować tak jak to bywało z poprzednimi rushami.
Ogólnie najlepsze rushe jakie będą czy powstaną to będą m.in takie jak:
Basra
Sharqi
Myanmar
I na końcu Mashtur
Bo karkand wyszedł taki sobie.
Na Omana też nie ma co tak liczyć :P
I ogólnie to ja nie wiem na co wy liczyliście przecież na SS,które były zamieszczone to były oddane reali mapy Dalian rush.Także nie wiem czego się jeszcze spodziewaliście na serwerach pte ... .

Opublikowano

Tego, że to będzie jednak bardziej ogarnięte, a nie że wracasz do bazy i cię wypieprza bo jesteś poza mapą -.-

albo lecisz apachem ktoś cię namierza, dobra klikasz x lecą flary wszystko pięknie ładnie a tu jebut z rpg...

I jak dla mnie to za dużo czołgów etc tu jest.

Taka jedna wielka rąbanina bez sensu.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Cóż weźcie też pod uwagę jedno w końcu to serwer testowy publiczny żeby wyeliminować te rażące błędy,ale też i trzeba zgłosić i podać im te poprawki.

Chociaż tutaj nie powiem 1 atakowanie to wielkie nie porozumienie przecież i w trybie szturm jak drużyna Us jest słaba to Ru potrafi tak wcisnąć,że głupiego A nie da się przejąć,a co mówić o rozwaleniu c-mcom(a).

Opublikowano

A Mi i tak PTE nie działa. :D Tylko dlaczego zamiast dodać nową mapę pod tryb przerabiają stare? <_<

Plus najczęściej granie na szturmie kończy się albo szybko wygraną albo szybką przegraną...

461151420292002410470.png
Opublikowano

Małe pytanie żeby pograć trzeba od nowa pobierać bf ?

A i jak z founds bo mam 0 i z broniami jak ?

Pobierasz clienta od nowa. Masz całkiem nowe konto, więc broń i Fundsy z normalnego konta się nie przeniosą.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Ich chyba powaliło -_-

Kolejna próba zrobienia bicza z gówna ;)
Zamiast przerzucić fajne, ogromne mapy pojazdowe z Battlefield 2 to z
kolejnej i to mało fajnej lokacji robią zasrany RUSH... Na już Karkand
poginasz przez pół mapy do mcoma, a tu co ? Brak mi na to słów...

Opublikowano

Po screenach widzę że będzie cały czas strzelanie z rpg(mechanik). Lipa się zapowiada, mogli by wprowadzić nową mapke, coś jak myanmar.

PS. Litlebird powinien być conajmniej na omanie i DV, może nawet na innych mapkach. Takie urozmaicenie

Opublikowano

Zamiast poprawić wydajność gry, i zoptymalizować trochę, to tylko nowe mapy dodają. Ściągnąłem ten test i powiem że GÓWNO, wszyscy strzelają gdzie popadnie, bez sensu. I od razu odinstalowałem Battlefield Play4Free (PTE)! Bo mi się rzygać chce.

W GRZE JEST MASĘ BŁĘDÓW I BUGÓW, A ZAMIAST TO PONAPRAWIAĆ MAJĄ GŁĘBOKO W DUPIE!(Za przeproszeniem) I WPROWADZAJĄ MAPY, A NIE MAPY SĄ WAŻNE W GRZE, TYLKO SAMA GRA I MECHANIKA GRY!

Opublikowano

@up no bugów jest sporo...

Najgorszy jaki zauważyłem to strzeliłem z 93R do heli UH-60 i dostałem zniszczenie pojazdu, trafienie w głowę, masowe zabicie i zabicie w zwarciu.

No ale czego wy chcecie ...

TO JEST WERSJA TESTOWA, NIE OFICJALNA

Opublikowano

Ktoś kiedyś chciał właśnie mapkę rush z heli i myśliwcami żeby zrobili to w trybie rush powiem jedno do trybu rush nie pasuje żaden apatch,żaden myśliwiec,bo po stwierdzeniu to jedno wielkie gówno ...dlaczego,a no proste przecież to nie są jakieś flagi tylko mcom,który rozbrajamy i uzbrajamy i takie tego typu to się nie widzi gdyż to czysty samobój na otwartej przestrzeni.To nie jest jakaś flaga,że się gdzieś skryjemy i uzbraja się flaga z dalszej odległości tylko mcom w którym musimy być blisko i wtedy taki apatch robi tylko rozpierduchę nic więcej jedna wielka kupa tak to wygląda,bo przecież w takim trybie mcom się przenoszą nie mamy ich naraz jak w flagach tylko odblokowują się następne także nie mamy tutaj ludzi rozmieszczonych po całej mapie tylko w skupisku czyli łatwiejsze cele...

Taktyka apatcha na 1 starcie jak to wygląda zatrzymujemy gdzieś wysoko i z daleka i napierdalamy z rakiet przeciwpancernych,które walą na auto o to jest taktyka.

Taktyka obrońców zasiadać na tym działku i też automatycznie zestrzeliwujemy maszyny powietrzne.A co do reszty to jedna wielka masówka powinni dodać jeszcze jedną maszyne powietrzną jakiegoś bombowca z dużą siłą rażenia bomby atomowej i wtedy rozpierdalamy cały system taktyczny ^.^ - ironia

Opublikowano

Moim zdaniem rush na dużych mapach miałby miejsce tylko i wyłącznie gdyby mcomy były w budynkach.

Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię znajdą, zabiją i zjedzą :ninja:

Dobry post? Nie żałuj "lubię to" :)

Opublikowano

mapka gówniana, zrobione bez sensu, pojazdy i ich występowanie jest tak cudownie zrobione że aż płakać się chce

Największe gówno wprowadzone przez EASY i nazywane mapą

277bef7afe9fd00efc21b3bab23ede1b096f13a8.png
Opublikowano

Zgadzam się, że to gówno. Tymbardziej, że lagi na ich serwerze były takie że kurwa pokaz slajdów to mało powiedziane, pograłem trochę z Aviumem, i rozmieszczenie wszystkiego to porażka... So sad But true Easy.

GNLS-Soxic.png

Opublikowano

Ta nowa mapa jest porażką . Odległość spawna obrońcy od punktu 300m w dodatku nie zawsze spawni przy autach bądź czołgach.

Jedynie co było fajne to pograć 93R i Mk3A1 .

Piteraskwiat.png

Opublikowano

mam pytanie czy innym też sie robi tak ze gdy sie loguję [http://pte.battlefield.play4free.com/pl/] to ciągle pisze że hasło lub email są niepoprawne mimo że wszystko hasło i ten email sa dobre ?

Opublikowano

am pytanie czy innym też sie robi tak ze gdy sie loguję [http://pte.battlefield.play4free.com/pl/] to ciągle pisze że hasło lub email są niepoprawne mimo że wszystko hasło i ten email sa dobre ?

Opublikowano

Ale syf te pte i ta mapa nic zrobić się nie da lagów nawet nie ma , mapa zrobiona w 15 min .

I moim zdaniem niektórzy graja na aim .

Żałuje że nie można zmienić nazwy .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...