Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info]Dalian Rush - Czas na testy

Tigerxy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

W końcu coś Ea po tylu miesiącach przygotowuje nam kolejną edycje rush tym razem mapka to Dalian.

Dla tych którzy nie chcą czekać na oficjalnych serwach to zapraszam osoby na oficjalne testy bf pod adresem:

http://pte.battlefield.play4free.com/pl/

Ogólnie jak narazie server w obecnej chwili jest Off gdyż mieli problemy także trzeba czekać aż ponownie server pte będzie On.

A pod spodem zapodaje SS-y z góry jak będzie mniej więcej wyglądał Dalian Rush:

VvwrU7y.jpgDZlxOpA.jpgKrpg6PL.jpgJINbO6H.jpgdgasy1D.jpgmHf2bOM.jpgq5wUxkE.jpgJuWZOgE.jpg2yAgExK.jpg

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A zauważ, że heli mogą latać nad twoim spawnem i cię dedają raz za razem. Trochę denerwujące,ale od czego jest tracer i Rpg?

Opublikowano

Trace i RPG zdejmą tylko "prosów", ale nie dobrego pilota.

Fajnie to zrobili z tymi pojazdami, spin będzie pełno no ale zawsze coś.

Tylko szkoda, że akurat Dalian, bo nie przepadam za nim.

Do tego to będzie chyba najmniejszy rush ever.

436951440626370320491.png

Opublikowano

@Up.

Tak i jeszcze niech nie zdejmą borderów, przynajmniej walka będzie równa jak nigdy dotąd :P

ale są miejsca, gdzie można przycampić, coś czuję że rekordy polecą :P

@Down.

Granice mapy, tam gdzie ci wywala, że masz 5 sekund na powrót do mapy.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Hmm...

Spodziewałem się, że teraz czas na Basrę lub Mashtuur, ale to nic ;) Trzeba tylko dać znowu trening na heli, bo nie mam zamiaru się męczyć piechotą :D Ale widać było, że coś się szykuje, bo od ponad tygodnia EAsy siedziało cicho ;)

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

RPG będzie miało co robić :) nie ma lipy !!!! czekam na WAS :)

Oh oh podniet. Zdejme cię jetem

Opublikowano

Nie. Na Masthuur mam największe lagi. A myślałem, że dadzą nową mapę.

Opublikowano

Nie wiem, czy się ze mną zgodzicie, ale według mnie gdyby mieli robić rush na każdej mapie, to kolejność byłaby taka: Basra, Mashtuur, Oman, Myanmar, Dragonvalley. Choć według mnie przedtem zrobią jakąś nową mapkę w mieście.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

@Up

Ale tylko na Masthuur mam lagi. Na wszystkich mapach gra się dobrze, oprócz tej.

Opublikowano

@Up

Ale tylko na Masthuur mam lagi. Na wszystkich mapach gra się dobrze, oprócz tej.

Przeczyść cache bf-a myśle,że powinno pomóc.Bynajmniej ja miałem taki problem,ale na karkand rush cieło się /lagowało,że nie było płynności i przeczyszczenie tego cache mi pomogło.

W katalogu w dokumentach Battlefield Play4Free przechodzimy do folderu WebCache i usuwamy całą tam zawartość.

Później przechodzimy do folderu mods-->main-->cache i usuwamy wszystkie foldery.

Jeśli chodzi tutaj o jakieś spekulacje czy przypadkiem za Dalian rush nie będzie inna mapa.

Owszem na obecną chwilę nie będzie,a będzie tylko Dalian rush i będą testy w końcu tylko ta mapa w testach będzie priorytetem,a nie jakaś inna.

Także jak po testach będzie wszystko wporządku wtedy przeniosą ten model gry na oficjalne serwery.

Jak narazie mają jakieś problemy gdyż serwer testowy z mapką Dalian rush działał krótki czas gdyż mieli jakieś problemy i jak wiadomo na dalszą chwilę obecną serwer jest off.

Opublikowano

Właśnie w tej chwili PTE otworzono i po pobraniu patcha mozna testować (teraz serwery znikły znowu, ehh) (sekunde temu pobierałe patcha a teraz następny wyszedł, ładnie im się coś tam psuje to pte)

już wszystko działa i są serwery

-----------------------------------------------

po pograniu trochę na tej mapie powiem jedno, najgorszy rush ze wszystkich, na samym początku startujemy z lotniskowca i trza przejąć mcomy na wybrzeżu, super ale ogarnięty team wytnie do nogi atakujących chyba że w obronie są same low lvl co się grać uczą.

Następnie jest już dla ataku lepiej ale najgorsze jest to że dalian rush nie ma żadnych nowych miejsc.

Na sharqi była wieża telewizyjna i te budynki wcześniej, na karkand był port i również w 2 częściach jak na sharqi.

A na dalianie nie ma nic takiego, myślałem że dodadzą coś nowego ale niestety to kopia dalianu z flagami z tym że z ciśniętymi mcomami

LOL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...