Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Polacy na Rosyjskim serwerze?

hiob93

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, nie będę tłumaczył dlaczego, ale pojawiłem się na rosyjskim serwerze. Początkowo wstrząsnęła mnie prostota tych graczy. [To nic, że biją mi turreta, muszę przecież ubić wilki]. Chaotyczne i opierające się na szczęściu rozgrywki. Zatem jeśli by się dało to można stworzyć grupkę graczy, z polski, którzy mogliby trochę "namieszać" w rankingowych rozgrywkach.

Przed chwilą stworzyłem drużynę [Elite Polish Team / EPT] - nazwa robocza do zmiany, której celem będzie właśnie zgromadzenie nas.

W razie czego piszcie tutaj, bądź na już rosyjskim serwerze na nick Hiobek93PL.

PS. Jeśli chodzi o pingi, posiadam ~40ms przy internecie 4mb/s mieszkając "centralnie" na południu, więc problemów z tym nie ma. Wręcz przeciwnie często "miejscowi" posiadają po 200+

Opublikowano

Generalnie wolałem zostać na "naszym" serwerze, jednak brat "przypadkowo" zamiast swojego przeniósł moje konto, a nie chce mi się grać na tureckim serwerze :) Z dwojga złego lepszy pijany rusek [wiem, masło maślane], niż ciapaty :)

Opublikowano

btw, masz skype, ts'a ? Mógłbym się właściwie na takie coś pisać, ale obawiam się dużej różnicy poziomu gry między graczami z tego teamu .

Opublikowano

W sumie też moge pograć, bo rzeczywiście jest lekki warzywniak ;D Ale nazwa Polish Elite Team mnie odstrasza, nie lubię przechwałek...

Anyway, wysłałem zaproszenie, Hirabayashi.

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Opublikowano

hahaha to jest żałosne co teraz napisałeś,poziom Rosjan a nasz jest o wiele większy i po co niby ktoś ma tam iść do Ciebie i być średniakiem jak tutaj u nas ,może być zaje***** i może być pro elo 2300 kochajcie mnie i szanujcie.

Szczerze odradzam takie coś sam mam w znajomych gości co byli w tamtym sezonie w TOP 10 w duo wiec nie mów mi ze prostota graczy rosyjskich Cie przeraziła bo jeśli porównasz naszych początkujących graczy a ich to wygląda to tak jak by nasi mieli 30lvl(a graja jak 0-10lvl)a ich gracze od 0-10 graja tak jak by mieli +25 lvl,trafiłeś na noobow i tyle i zacząłeś panikować ja się mogę do czegoś przyznać,grając od 11 rano 1 WINA zdobyłem dopiero o godzinie 17 !!! grając non stop wiec mnie już szlak trafiał jak typy siedzące na miejscu lastpick (trolowali) i szli podwójnego mida albo jungle.

Chcesz zamieszać rób nowe konto i graj od 0,i tez nie wal w nazwie teamu POLNAD POLISH bo potem właśnie takie typki jak Ty robią opinie innym gracza i potem właśnie wchodzisz sobie zagrać ranka a tu piszą eee polak,polak=sur i tyle... i się śmieją

Znawca
Opublikowano

Mój nick: Mar123cel

Chętnie bym popykał rankedziki jak już będą.

Wysłałem zapro

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

Opublikowano

Fli_PL nazwa jest robocza, kwestia wymyślenia odpowiedniej, a w tym nie jestem najlepszy.

pelenLUZ, nie rozumiem po co się spinać. Przed napisaniem tematu zagrałem 20+ meczy z graczami domniemam o podobnym poziomie [30] do mojego. Mam nadzieję, że Twoje słowa się sprawdzą, i poziom się podniesie wraz z nastąpieniem rankedów. Tak poza tym, to, że kilku graczy/teamów rosyjskich jest dobre, równie może oznaczać, że za nimi jest wielka przepaść i moje słowa są trafne. Przytoczyłbym Ci kilka przykładów, ale po prostu nie chce mi się.

Opublikowano

ja moge się bardzo chętnie przenieśc ale dopiero jutro ; p także jak coś to ja się piszę na rt ; p

304191415027212454880.jpeg
Opublikowano

jak coś ja już się przeniosłem :D McPetic dawac zapro ;)

są wszystkie champy unlock i 20% ip więcej ; p także.. xD

co do poziomu taki sobie ale jest ok myślec umieją ;D przed chwilą bylem mf 10 2 ale wiedzieli co zrobic i do mnie pierwszego lecieli więc ... skończyłem 10 7 albo 8 jestem noobem ;c

Opublikowano

Warto sie tam przenosic ?

Grajac na rosyjskim regionie mozna miec angielski jezyk ?

Wy tam przeszliście smurfami czy 30 lvl ?

by-hftdfwbpylxtcbyqzazs.jpg
[00:45] Landiago: mam tłuste ręce

Opublikowano

Warto sie tam przenosic ?

Grajac na rosyjskim regionie mozna miec angielski jezyk ?

Wy tam przeszliście smurfami czy 30 lvl ?

ja przeszedłem 30lvle i da się zmienic język w jakimś pliczku zaraz ci podam w jakim ; p

C:\Riot games\League of Legends\rads\system tu otwierasz pliczek locale.cfg notatnikiem i zmieniasz na locale = en_gb lub locale = pl_pl

btw up dodałem cię ; p

Opublikowano

Jak chcecie pograć, jak będą rankedy dodajcie: xAnonymous

Co do poziomu gry, moim zdaniem jest ok, a dzięki temu że nie rozumiem co oni pisza mogę skupić się na grze a nie na flamewarze z teamem :p

Opublikowano

ja przeszedłem 30lvle i da się zmienic język w jakimś pliczku zaraz ci podam w jakim ; p

C:\Riot games\League of Legends\rads\system tu otwierasz pliczek locale.cfg notatnikiem i zmieniasz na locale = en_gb lub locale = pl_pl

btw up dodałem cię ; p

Teraz to tam moge grac :)

Opublikowano

Jak chcecie pograć to dodawać: DaniuPL

Co do poziomu gry to jest nawet spoko, najlepsze jest to ze nie leci flejm, taki jak np na EuNe.

Opublikowano

SPYusovsky . Zapraszam

TS3/Mumble - > Jeżeli chodzi jakie lane to mid/adc , ewentualnie solo top.

Co do rosyjskiego serwera. Śmieszny poziom , lecz znajdą się jakieś propsy w chuu.. Najbardziej rozbraja mnie ich wyzywanie cyrylicą xD

Puff :*

Opublikowano

Nick -> Badasssmurf

Faktycznie zdarzaja sie niezli gracze :)

Generalnie calkiem spoko mi sie tam gra i mysle nad przenosinami main acc :>

Opublikowano

Wy tam pisaliście, ze macie odblokowane wszystkie champy, mam nadzieje ze to chwilowe a nie bonus dla X pierwszych graczy? Podobno ktoś tam pisał, ze beda darmowe skórki do volibeara :D Ach, no i RP są tańsze :D

Opublikowano

@up champy i bonus ip są odblokowane na czas bety.. ruski serwer jest jeszcze betą także... a rp nie wiem. zależy jaką walutą, zresztą o nich się nie wypowiadam booo.. jestem leniwy i nie chciało mi się sprawdzic xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...