Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] 2 Pytanka

-panandrzej-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hey

Ostatnio moj brat robil formata systemu. No dobra, format juz wszystko ok. I mam tutaj 2 pytania. Kiedy otwira sie jakies foldery to jest wnerwiajacy dzwiek taki krotki na 1 sekunde ale mnie naprawde wnerwia. Wie ktos jak to usunac?

I drugie pytanie. Przed formatem ustawilem sobie zamiast tych niebieskich paskow na gorze i dole ekranu takie srebne. Teraz kiedy probuje to zmienic to w menu wyboru tych paskow nie mam wlasnie tego srebnego. Wie ktos co zrobic aby je miec? Dzieki i papa :*

1378238828-U336505.png
Opublikowano

po lewej stronie masz taki odnośnik "przełącz do widoku klasycznego", następnie "Dźwięki i urządzenia audio" a później zakładka "dżwięki" i tam możesz już wszystko sobie zmieniać związane z dźwiękami

Opublikowano

Co do Twojego drugiego pytania właśnie sobie przypomniałem jak to się robiło:) PPM na pulpicie -> "właściwości" i z zakładki "kompozycje wybieramy bodajże "silver"

Ad 1. Mógłbyś załączyć screen Panelu sterowania?

Opublikowano

1. Panel sterowania(tryb klasyczny) -> Zmień schemat dźwiękowy -> Dźwięki -> Rozpoczęcie nawigacji(w grupie Eksplorator Windows) i ustawiasz na "Brak". Nie wiem czy Ci o to chodzi, ale tak podejrzewam.

2. PPM na pulpit -> Właściwości -> Wygląd i wybierasz to co chcesz.

Jeżeli chodzi o inne, to w Kompozycjach.

QtiV6xY.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...