Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TUT] Zarabianie na GOLD i nie tylko za nagrywanie swojego głosu! 2 godziny=102zł!

NieWieszKto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziś jest 20 dzień miesiąca więc jakbym dzisiaj posiedział to bym dostał ,, wypłatę"?

@Już 0.50 zł.

@2 Przykro nam. Nie możesz na razie wypłacić należności, bo jest ona mniejsza niż 51 złotych. Jeżeli powyższa kwota jest różna od kwoty w zadaniu Nagrywanie to znaczy, że aktualnie sprawdzamy jakość nagrania.

Czyli trzeba mieć min. 51zł żeby wypłacić.

1365425281-U294119.png

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@saaq bardzo dobrze rozumujesz, ale tam jeszcze są zadania dla tych, którzy już nagrali swoje 2 godziny. Zadania te polegają na sprawdzaniu nagrań innych użytkowników :)

@Mati0s szczerze mówiąc myślę, że tak, bo patrząc po potwierdzeniach wypłat ludzie dostawali przelewy 21 dnia każdego miesiąca z czego wynika, że przelew był robiony 20 dnia każdego miesiąca, ale nie wiadomo o jakiej porze (może był to wieczór) :)

Opublikowano

to jest oszustwo!!! pozniej nie da sie przelac kasy na konto

Idioto dawaj ss a potem płacz.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Nie chce mi sie w to zbytnio wieżyc, bo większość takich stronek gdzie wystarczyło klikać itp. były pięknie opisywane pokazywane screeny z wypłat a jak przyszło do wypłaty to dziękuje do widzenia.. W dodatku dzis 20 a stronka nie dziala, jak wiadomo przelewy będą dopiero w poniedziałek jesli juz wiec czekam na poważne screeny z potwierdzeniem przelewów bo w te wycinki ciężko uwierzyć.

Nikogo nie oczerniam spokojnie, ale szkoda mi ludzi którzy poświecą na tą stronke swój cenny czas a za to nawet dziękuje nie usłyszą.. Jak ktos z forum uzbierał te 51zł to zapodajcie screen, jakis bardziej wiarygodny :)

sygnaahort.jpg

Opublikowano

@Legionista997 człowieku proszę Cię... mówisz, że strona nie działa bo dziś przelewy? Czytałeś coś o firmie w google, że śmiesz mówić, że jest niewypłacalna? No właśnie.

A Ty naucz sie czytac ze zrozumieniem "człowieku"

Nikogo nie oczerniam spokojnie, ale szkoda mi ludzi którzy poświecą na tą stronke swój cenny czas a za to nawet dziękuje nie usłyszą.. Jak ktos z forum uzbierał te 51zł to zapodajcie screen, jakis bardziej wiarygodny

sygnaahort.jpg

Opublikowano

Za wchodzenie w linka to moze nie, ale jak wpiszecie jego email to pewnie tak. No ale opisał nam co i jak mamy zrobić to w ten sposób poprostu każdy może mu podziekowac. Wiadomo kazdy chce cos za cos, a to ze jemu troszkę pomożemy to Nas chyba nic nie kosztuje...

Tylko zalozyciel tematu strasznie sie bulwersuje jak ktoś pisze coś zlego na temat tej stronki, ale pewnie dla tego zeby ludzie chociażby "próbowali" i sie rejestrowali za pomocą jego emaila..

Każdy orze jak może :)

sygnaahort.jpg

Opublikowano

Za podanie w czasie rejestracji jego maila dostaje 10 PLN. Was to nic nie kosztuje a kolega w nagrodę za podzielenie się możliwością zarobku dostaje od firmy gratyfikację. Polecam poczytać regulaminy i opisy na tej stronie bo autor nie napisał wszystkiego ( chodzi o weryfikację nagrań i.t.p.) i koniecznie regulamin.

Warunkiem zawarcia przez Partnera z Operatorem umowy o dzieło wskazane zgodnie z

Regulaminem, jest zarejestrowanie przez Partnera w Serwisie zgodnie z udostępnionym

mechanizmem rejestracji, akceptacja Regulaminu, udostępnienie Partnerowi przez

Operatora opcji przystąpienia do realizacji dzieła oraz podanie danych:
a.
Adres poczty elektronicznej (e-mail)
b.
Imię i nazwisko
c.
Adres zamieszkania
d.
Data urodzenia

e.
PESEL
f.
Numer osobistego rachunku bankowego (do wypłaty wynagrodzenia)
Opublikowano

@QpaŁosia jakbyś nie wiedział zarejestrowany z mojego linku musi jeszcze nagrać co najmniej 1 godzinę i przejść poprawnie kontrolę jakości, a jak na razie nikomu się to nie udało, więc proszę Cię nie wytykaj mi palcem to, że zarabiam nie wiadomo ile, elo!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...