Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Quadron.pl [Dedyk]

MrPiotrek122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jest problem z klientem cos nie da sie go sciagnac strona chyba wygasla

LubiePvP <3333333333

LoveSex Rekrut tylko z ts :)

• Odpowiedzi 602
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Moze ktos podac ts3? nie moge sie zalogowac ... pisze przy channelu ... probowalem wszystkiego...

x

Opublikowano

Już sciągam 500kb/s leci czyli norm. prędkość do hejterów na każdym serwerze na początku są bugi nie ma idealnego serwa po prostu coś poszło nie po ich myśli

Opublikowano

Siema jest jakiś wymagany patch?

Bo ludzie pisza ze online na stronie tez 500online a ja mam "..." zamiast "NORM" i blad podzas laczenia

Prosze o jakies informacje ;D

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

@up bo masz wolnego neta :)4,8 MB/s - 51,7 MB z 1,0 GB, 3 min

Mozę ktoś mi pomoc? win 7 64 bit ultimate próbowałem wszystkiego x2 ściągałem clienta i łatkę i nic ...

Opublikowano

Czy może w końcu ktoś ruszyć dupę i odbugować nicki tych parunastu graczy? Czy mamy czekać, aż naprawicie całość ślubu...?

124124214_nwxnqwq.png

Opublikowano

Admini patrzą w temat ale nikomu nie odpowiedzą ... gratulacje >..< 50 beta testerów ? co oni sprawdzali powiedz cie ^^ bo śluby zbugowane, kamyki bug .. jejku podstawowych rzeczy nie sprawdzili ;]

Jak na razie serwer średni ..

940963_461343330607430_2010307527_n.png

Opublikowano

Dlaczego gdy chcę odpalić grę, to nic się nie dzieje? Pobrałem klienta z tego tematu i wrzuciłem łatkę.

Jakieś wskazówki?

g0Tef.jpg

Opublikowano

@up bo masz wolnego neta :)4,8 MB/s - 51,7 MB z 1,0 GB, 3 min

Mozę ktoś mi pomoc? win 7 64 bit ultimate próbowałem wszystkiego x2 ściągałem clienta i łatkę i nic ...

wypakuj clienta i łatkę. w łatce powinieneś mieć plik quadron.exe. z clienta usuń quadron.exe. z łatki skopiuj i wklej plik quadron.exe do clienta.

jeśli tak ci nie działa to nie wiem :s

Opublikowano

Admini patrzą w temat ale nikomu nie odpowiedzą ... gratulacje >..< 50 beta testerów ? co oni sprawdzali powiedz cie ^^ bo śluby zbugowane, kamyki bug .. jejku podstawowych rzeczy nie sprawdzili ;]

Pozdrów beta testerki - robisz to najlepiej.

Cały czas mówiłam, że ten serwer to bd klapa, żadnych nowości, wszystko co było na tuorze zaczyna się powtarzać.

Opublikowano

nikt nie sprawdzał ślubów. kamyki są zbugowane? w jakim sensie?

#down. zapewne sam masz nie więcej niż 10 lat.

Opublikowano

beta testerów to oni chyba mieli takich dzieciaków co ,tylko potrafią pvp brac hahaha :DDD nie polecam serwa !!!!!!!!!!!!!. ZENADA !

Opublikowano

nikt nie sprawdzał ślubów. kamyki są zbugowane? w jakim sensie?

weź sobie ślub po czym masz zbugowaną postać

kamyki ? no normalnie bugowałeś sobie :D

UP@ wyjdź z tego tematu idź na tego serwa który dziś ma (niby) wystartować ;) może dziś im się uda ? czy znowu przed startem padną ?xD

940963_461343330607430_2010307527_n.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...