Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Quadron.pl [Dedyk]

MrPiotrek122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kat na każdym serwerze wszystko buguje ... Ci "najlepsi" znów pokazują poziom.

Kopia_599015_400269190070399_1751908983_ <3
"Jeśli naprawdę planujesz kontrolować moją moc, zanim zdecyduję się
pojawić następnym razem, daj z siebie wszystko by nie zginąć... Uważaj,
zrozumiałeś?!"

• Odpowiedzi 602
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dużo osób Gra? ;-)

Nie, max 300 osób było i pewnie więcej nie będzie, skoro znów są bugi/problemy, a mieli mieć najlepsze zabezpieczenia i przygotowania :>

Opublikowano

Właśnie tak patrze, jak się próbuje logować do ch1 to wywala, a reszta ch błąd podczas logowania. Jeżeli nie wystartuje znowu do 20, to znaczy że strona do wyłudzania kont.

Opublikowano

Niby 300 osób ale server startował o prawie 00.00,dzisiaj dopiero dzieci zaczną grac [o ile server będzie na chodzie :D ]

Dzieci? No chyba porzadni ludize, bo no-life gra w nocy co tylko umie po matkach jezdzic i nie miec kolegow ;]

Opublikowano

Nie, max 300 osób było i pewnie więcej nie będzie, skoro znów są bugi/problemy, a mieli mieć najlepsze zabezpieczenia i przygotowania :>

Ten licznik jest dziwny wczoraj pisalo graczy online 257 a rekord 217 nie patrz na licznik ;)

Nie ma sensu dawac sygnatury i tak zostanie skasowana:(

Opublikowano

Idioci! Tylko narzekacie, sam miałem własny serwer ( nie koniecznie metin2 ) i wiem jak to jest ze startem... Na kazdym serwerze byly na poczatku bugi lub serwer byl off przez jakis czas. Tak było jest i bedzie, wiec skonczcie narzekać, bo sami niegdy nie doświadczyliscie takiego czegos co 360, IsAmU, Nymfa czy GodWales.

Opublikowano

Pobrałem łatkę do clienta bety i odpalam grę i channele są z ... i nie mogę się połączyć... Why?

bo jest off?

Nie ma sensu dawac sygnatury i tak zostanie skasowana:(

Opublikowano

Serwer Aktualnie Jest Off.

Możliwe ,że padły im CH [raczej napewno].

Jak Admin wejdzie to naprawi.

Cierpliwości.

Opublikowano

Serwer kupa. Wczoraj na ts3 Piotrek gadał, że nie wystartują wcześniej bo IS nie działa tak jak należy - BEKA. Komu jest potrzebny IS w pierwsze godziny serwa? Tak samo, że mpc nagle padło i przez takie coś nie chcieli startować też śmiechu warte bo czekało 400 osób + już na serwa.

photo261314.png

Opublikowano

Tak się składa, że od wczoraj jeszcze ani razu nie wywalilo serwa przez żadne ddosy, co na niewielu serwerach się zdarza, serwer wyłaczyło o 5 rano po tym jak któś próbował bugować kamyki duchowe i przez to tylko padły channele a nie serwer, a teraz nie działa dlatego, że nikogo z adminów nie ma i nie ma kto tego naprawić.

A tak na marginesie to czy wy kurwa w ogóle ludzie czytacie jakieś posty? Chyba tylko wchodzicie na temat i od razu post z tym samym pytaniem po raz enty, kurwa mać nauczcie sie czytać barany, wystarczy rzucic okiem na 3 posty w góre i macie odpowiedź, ale wy i tak musicie się zapytać... -.-

Opublikowano

Btw po wzięciu ślubu (wczoraj) nie mogłem już się zalogować, wziąłem odbuggowanie postaci, ale chyba coś za bardzo nie zadziałało. Mam nadzieję, że dziś już będzie ok. (o ile serwer ruszy)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...